gerçekten çok zor...
bende bu yüzden binmek istemiyorum toplu taşıma araçlarına...
ben istanbulda metrobüsü hiç böyle görmedim
ben istanbulda metrobüsü hiç böyle görmedim[video=youtube;0RBPdi0K29U]http://www.youtube.com/watch?v=0RBPdi0K29U[/video]
önce bunu izleyin metrobüsteki boşluğa bakın..
Bende istemem ama mecbur olunca biniyorsun.. Servis arıyoruz eşimle ama bu yöne gelen bulamadık maalesef..
[video=youtube;8R-t8Ow4AZg]http://www.youtube.com/watch?feature=fvwrel&v=8R-t8Ow4AZg&NR=1[/video]
Evet bende düşüyorum bazen ama yabancının değil eşimin üstüne düşüyorum Allah'tan
Biz de hep yer kaparken gülüyoruz.. Şahane pazarda 5 sandalye koyup 6 kişiye müzik bitince kim kaparsa en son ayakta kalan elenir diyolardır.. Onlarda karınca gibi hızlı hızlı er kapıyorlardı yaa.. Aklımıza o gelir güleriz hep , metrobüste yer kapınca
' Gözümden uyku akıyo , senin hansını mı dinlicez 'puhahaa Kız türkçe biliyo muydu acaba
var annem var herbişey var
bu her şehirde yok sanırım istanbulda dolmuş taksi varmı...:26:
ben istanbulda metrobüsü hiç böyle görmedim
bu her şehirde yok sanırım istanbulda dolmuş taksi varmı...:26:
Ahahah dalga geçer gibi resmenValla ben normalde Ankara'dayım yaz okulu için geldim hiç böyle ulaşım şekli görmedim ya nasıl karışık tramvayla metroyu anladım tamam da, o otobüsler nereden kalkıyor belli değil :S Genelde bir durak varsa diğer tarafa giden de karşısında durak olmaz mı ben öyle gördüm öyle biliyorum valla çok zor istanbul yaw
neyse kızlar ben kaçar güzel sohbet oldu:)ufaktan başlayayım yemeklere yani çorbayı filan yapayım..sonra mukabelemiz var teyzelerle ben okuyorum onlar dinliyoda bu kafayla fatihayı bile zor okuycam galiba Allah kolaylık versin..herkese şimdiden hayırlı bereketli iftarlar...
Dolmuş var tabi İstanbul'da.. Ama uzak olduğu için işyeri- ev arsı yok bizim..
Taksi nereye dersen oraya götürür de o da epey bi masraflı olur aylığa vurunca..
Metro süper mesela ama o da bizim işyerine ters
Ahahah dalga geçer gibi resmenValla ben normalde Ankara'dayım yaz okulu için geldim hiç böyle ulaşım şekli görmedim ya nasıl karışık tramvayla metroyu anladım tamam da, o otobüsler nereden kalkıyor belli değil :S Genelde bir durak varsa diğer tarafa giden de karşısında durak olmaz mı ben öyle gördüm öyle biliyorum valla çok zor istanbul yaw
Allah yardımcınız olsun o zaman çok zor...
evet taksi çok tutar..
bir keresinde otobüse bindik istanbulda...
ağzım açık kaldı o kalabak nasıldı...
siz bunu her gün yaşıyorsunuz birde..
Amin çok teşekkürler , cümlemizin..
Otobüs yine metrobüsten iyidir.. Metrobüs daha kalabalık ama süre olarak zaman kazanıyorsun daha hızlı gittiğinden..
İşlerimiz rahat, memnunuz ve çok yoğun değiliz diye.. Yolu çekiyoruz artık ne yapalım..
Hepsi birden olmuyo, buna da şükür
Amin çok teşekkürler , cümlemizin..
Otobüs yine metrobüsten iyidir.. Metrobüs daha kalabalık ama süre olarak zaman kazanıyorsun daha hızlı gittiğinden..
İşlerimiz rahat, memnunuz ve çok yoğun değiliz diye.. Yolu çekiyoruz artık ne yapalım..
Hepsi birden olmuyo, buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?