IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

Kızlar bizim işyerinde de iki kişi mescide girmiş kapıyı kilitlemiş , uyuyolar..

Müdür gelirse haber verin diyolar

İlk gün diye dayanamıyorlar..

biliyodu sonradan adama bişeyler demişti ..galiba almanyada yaşıyodu..istanbuldayken almanyadaki biriyle konuşuyodu yani galiba?ayy sandalye kapma olayıda cuk oturdu o manzaraya bide şarkı olsa tam olur hehe

ben istanbulda metrobüsü hiç böyle görmedim

Ahahah dalga geçer gibi resmen Valla ben normalde Ankara'dayım yaz okulu için geldim hiç böyle ulaşım şekli görmedim ya nasıl karışık tramvayla metroyu anladım tamam da, o otobüsler nereden kalkıyor belli değil :S Genelde bir durak varsa diğer tarafa giden de karşısında durak olmaz mı ben öyle gördüm öyle biliyorum valla çok zor istanbul yaw

neyse kızlar ben kaçar güzel sohbet oldu:)ufaktan başlayayım yemeklere yani çorbayı filan yapayım..sonra mukabelemiz var teyzelerle ben okuyorum onlar dinliyoda bu kafayla fatihayı bile zor okuycam galiba Allah kolaylık versin..herkese şimdiden hayırlı bereketli iftarlar...

bu her şehirde yok sanırım istanbulda dolmuş taksi varmı...:26:

Dolmuş var tabi İstanbul'da.. Ama uzak olduğu için işyeri- ev arsı yok bizim..

Taksi nereye dersen oraya götürür de o da epey bi masraflı olur aylığa vurunca..

Metro süper mesela ama o da bizim işyerine ters

istanbuldaki evsizler,tinerciler filan normal insanlarmış otobüsü kaçırınca böyle olmuşlar o derece yani

Kolay gelsin.. Allah bülbül gibi şakımanı nasip etsin Teşekkürler sana da hayırlı iftarlar..

Allah yardımcınız olsun o zaman çok zor...
evet taksi çok tutar..
bir keresinde otobüse bindik istanbulda...
ağzım açık kaldı o kalabak nasıldı...
siz bunu her gün yaşıyorsunuz birde..

insanın nevri dönüyo feleği şaşıyo yeni gelen biri için söylüyorum

ama biz alışığız bi gittiğin yere bi kaç ay sonra gitmeye çalış

durakta otobüs görmek fln hak getire

gittiğin yere kaybolmadan gidersen şükret

ya yol çalışması vardır güzergah değişmiştir caddedeki sapakların yeri değişmiştir

yeni bişeler eklenmiştir

resmen işkence

Allah yardımcınız olsun o zaman çok zor...
evet taksi çok tutar..
bir keresinde otobüse bindik istanbulda...
ağzım açık kaldı o kalabak nasıldı...
siz bunu her gün yaşıyorsunuz birde..

Amin çok teşekkürler , cümlemizin..

Otobüs yine metrobüsten iyidir.. Metrobüs daha kalabalık ama süre olarak zaman kazanıyorsun daha hızlı gittiğinden..

İşlerimiz rahat, memnunuz ve çok yoğun değiliz diye.. Yolu çekiyoruz artık ne yapalım..

Hepsi birden olmuyo, buna da şükür

Son düzenleme:

öyle canım haklsıın...
iş yerinden de memnun olmasan çekilmez ...
geçim sağlamak için çalışmamız lazım ki bişeyler yapalım...
ama benim gibi savurgan biride pek beceremiyo bu işi..

öyle canım haklsıın...
iş yerinden de memnun olmasan çekilmez ...
geçim sağlamak için çalışmamız lazım ki bişeyler yapalım...
ama benim gibi savurgan biride pek beceremiyo bu işi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…