IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

kızlar bende pek açlık susuzluk yokda sigaramı özlemedim desem yalan olur valla.

birazda başağrısı var tabi.

ya bu arada şu metrobüs olayına koptum kız kader

hele bide ufak tefeksen seni hayal edemiyorum o izdihamda canım benimyaaa

çatlağım

öyle canım haklsıın...
iş yerinden de memnun olmasan çekilmez ...
geçim sağlamak için çalışmamız lazım ki bişeyler yapalım...
ama benim gibi savurgan biride pek beceremiyo bu işi..

Ben tutumluyumdur.. Hatta birçok kadının alışveriş düşkünlüğünden bahsedilir... Ben hiiiç sevmem

Kalabalık oluyo ve her mağazaya girip girip çıkanlara uyuz oluyorum..

Düğün filan varsa gider vitrinden beğenirim bu elbise güzelmiş der bedenime göre olanı ister alır çıkarım

Bende acıkmadım henüz , çok şükür.. Ve işyeri dışarıdan daha serin diye susamadım da..

Bilmem bence ben büyüdüm ama küçük görüyo annemle eşim hala Eşim de benden 2
cm uzun üstelik.. Diyorum senle aynıyım işte ama senin tipin küçük diyo

Boyum 1.69 ama cidden yaş olarak 18 sanıyor tanımayanlar beni

Son düzenleme:

ayy nerde ben 8 saat gezdiğimi bilirim..
ama çok elim açık yaa biraz tutumlu olup kenara atsam ii olcak..

kızlarrr ne çok konuşmuşsunuz ya
yetişemiyorum valla
işler yoğun baya bi
ara ara girip bakıyorum neler konuşmuşsunuz diye
takipteyim yaniiiiii :))))))))))

ayy nerde ben 8 saat gezdiğimi bilirim..
ama çok elim açık yaa biraz tutumlu olup kenara atsam ii olcak..

Ablamda öyle sabah çıkar alışverişe akşam evin yolunu zor bulur Beni de çağırır..

Ama diyorum sen çocukları bana bırak ben bakim sen rahat rahat gez Gitmek istemiyorum napim, duramam o kadar uzun süre alışverişte aynı yerleri bi daha bi daha dolaşıyo , fiyat ve model araştırması yapıyomuş akşam karara varıyo ancak

Son düzenleme:

ablanlar kaç yaşında çok fark varmı aranızda..
sen en küçüklerimisin..

Evet bu bahsettiğim alışveriş düşkünü olan ablam ' Büyük ablam ' 37 yaşında

Abim 35

Ortancı ablam 31

Küçük ablam 28

Ben deniz en küçükleri 25

Evet bu bahsettiğim alışveriş düşkünü olan ablam ' Büyük ablam ' 37 yaşında

Abim 35

Ortancı ablam 31

Küçük ablam 28

Ben deniz en küçükleri 25

hey maşallah ne güzel yaa...
bol kardeş çok seviyorum kalabalık aileyi..
bizde 3 kardeş..
ablam 28
ben 24
kardeşim(erkek) 20

hey maşallah ne güzel yaa...
bol kardeş çok seviyorum kalabalık aileyi..
bizde 3 kardeş..
ablam 28
ben 24
kardeşim(erkek) 20

Evet bu yüzden hep şanslı hissederim kendimi.. Abla başka şey ya.. Seni art niyetsiz dinleyen derdine sevincine ortak olan çağırmadan koşan anne yarıları Eşimin ablası yok beni kıskanıyo üzülme diyorum birini sana vericem

Kız arkadaşlarımda oldu kardeş sandığım.. Ama ablamların aksine sevincimden ( nişanlıklık dönemimde ) rahatsız oldular.. Kimisini orada bırakıverdim.. Daha mutluyum şimdiler de.. Ailemle ve gerçek dostlarımla..

Sizin de iyi yine 3 kardeş.. Eşimin tek bi kızkardeşi var o kadar..

Son düzenleme:
bakıcımız beni bıraktıktan sonra (gerçi ben onu bırakcaktım ama bebeğim başkasına alışamaz diye bişe demiyodum) neyse işte bi kaç gündür annem idare diyodu.

bugünde arkadaşım ben bakarım bebeğine dedi sağolsun.ama biraz önce eşim gitti aldı kızımızı.

durmamış meleğim.:26:

geldiler işyerime.dedi sen 3 e kadar bak.bende 3 ten sonra alır eve giderim.

tamam dedim.neyse benin nurum (kızım) bişey yememiş.gittim yemekhaneye.baktım tavuk suyu çorbası var enfesss

aldım bi tabak bide ekmek ama bebeğim yemedi.bende napsam napsam derken küçük kutu sütü çok sever gittimaldım bide ekmek içiyle onu yedirdim biraz.sonra babası geldi aldı oruçluyum diye.

bir saat daha buralardalar sonra onlar eve gidecekler bende 5 de inş. gidicem

böyle işte herkesin durumu ayrı bir alem

Kıyamam bebişlere bakıcı bırakacaksa da adam gibi bıraksaymış bi süre idare etmeliydi , yeni bakıcı bulunana kadar..

Aranızda kişisel sorun varsa bile o bebeğe kıyamaz insan

Ben bugün iyiyim şükür .. Süt içtim sahurda, 5 saat tok diye duymuştum da Ama eşimden birazdan mızıklanmalar gelir, acıktım ben sanki daha kaç saat var diye

Benim yan odam da mescid, bugün giren çıkanın hesabı yok.. Neden mi ? Uykularını alamamışlar gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…