Bende kaynanamın evini yeni öğrendim sayılır... Bir seneye yakın sürdü öğrenmemAz kalmış düğüne...
Bende kaynanamın evini yeni öğrendim sayılır... Bir seneye yakın sürdü öğrenmemAz kalmış düğüne...
Belkim görmüşüzdür birbirimizi
Ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz işteişyerinde can sıkıntısı benimki de
Senin daha zormuşAllah kolaylık versin... Şimdi ramazan akşamları tam o saatlerde insanlar evlerine gitme derdin de olurlar
Selamlarr hala acikmadim bu iyibirsey
Bende Aşk-ı Memnu'ya bakıyorum
Birazdan Kur'an okumaya kalkıcam,adet olmadan biraz ilerlemem lazım
Ama inşaallah adetde olmam,bebek istiyoruz
Selamlarr hala acikmadim bu iyibirsey
tamam değişelim :) henüz bir evim yok ama:)) eylülde olacak inş.
Bu arada Osmanbeyi biliyorum biraz ama çok deilo da bildiğim dediğim yer ile karıştırmıyorsam
Aleykümselamm
Bende acıkmadım
Biz tv ye bakamıyoruz, o yüzden buraya bakınıyorum işte
Amin inşallah adet olmazsın bebişin olur 9 ay boyunca da aralıksız Kuran da ilerlersin böylece
Yok yok doğru biliyorsunŞişli' ye yakın Osmanbey.. Cevahir'i de öğrendin mi bu iş tamam
Aleyküm selam, evet bu iyi bir şeyBende acıkmadım , çak
Ewet az kaldı hayırlıyla inş.
Ozaman herşeyi öğrenirim inş. şimdilik işden eve evden işe gidip geleyim yetecek bana
Nişanlım bırakırım işe diyor ama tabi şartlar ne gösterir bilmiyorum ben herşeye rağmen öğrenmem lazım bu İstanbulu
Bir sene de mi öğrendinstaj gibi
Olabilir , 91e ve 97 bizden sorulurdu bir ara
Evet maalesef.. Amin sağol sana ve herkese de Rabbim kolaylığını versin inşallahHer akşam bi yere gitmeyi düşünüyoruz , annem , ablam , öteki ablam , kaynanam .. Dışarı da çıkarız , arkadaşlarla da iftar yaparız.. Yırttık paçayı Dışarda daha güzel Ramaza ayı zaten..
Bende ailelerimizi hafta sonları davet edeceğim iş dolayısıyla..
Hahaa,kaçıncı izleyişim Aşkı Memnuyu ama hep yeni izlemişim gibi hissediyorumAllah kolaylık versin sanada canım
Ay canım amin aminn inşaallah.Ahh bi hamile kalayım,9 ay boyunca ne hatimler yapıcam neler neler okuyacam meleğime
Yapmak istediklerim de çok da bakalım,Mevlam nasip eder inşaallah
İstanbul kaybolularak öğrenilirİstanbulu kimse doğru düzgün bilmez... Evini öğren yeter...
İstanbul'a 2006 da geldim ben...Pendikte halamlar vardı o yüzden Kadıköyde bir acenta ayarladım staj için... Halamlarla sorun yaşadığım için yanlarından ayrıldım ben... Avcılara dayımların yanına geldim... Stajım yanmasın diye Kadıköye gidip geldim Avcılardan(Kadıköy Anadolu yakasında Avcılar Avrupa'da ulaşım minimum 2 saat o zaman metrobüs filan olmadığından) O zamanlar çok sık kaybolurdum ya da otobüste uyuyakalırdımHiç bilmediğim bir yerde buluverirdim kendimi... Birisine soruyorum şuraya nasıl giderim o sağı tarif ediyor bir başkasına soruyorum şuraya nasıl giderim siye o da solu gösteriyor Çoğu insan İstanbulda yaşıyor ama bilmiyor neresi nerde nasıl gidilir... Kaybola kaybola ben baya öğrendim
1 kere gittim cevahire. Şişli nin eli kolu orasıherşey var maşallahh.
Öğrenirim öğrenirim hafta sonları keşfe çıkarım artık
Hahah caktim
Bende haftaya izinliyim herkesi haftaya çağırıp sonraki 3 hafta gezmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?