IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

Bende kaynanamın evini yeni öğrendim sayılır... Bir seneye yakın sürdü öğrenmem Az kalmış düğüne...

Ewet az kaldı hayırlıyla inş.

Ozaman herşeyi öğrenirim inş. şimdilik işden eve evden işe gidip geleyim yetecek bana

Nişanlım bırakırım işe diyor ama tabi şartlar ne gösterir bilmiyorum ben herşeye rağmen öğrenmem lazım bu İstanbulu

Senin daha zormuş Allah kolaylık versin... Şimdi ramazan akşamları tam o saatlerde insanlar evlerine gitme derdin de olurlar

Evet maalesef.. Amin sağol sana ve herkese de Rabbim kolaylığını versin inşallah Her akşam bi yere gitmeyi düşünüyoruz , annem , ablam , öteki ablam , kaynanam .. Dışarı da çıkarız , arkadaşlarla da iftar yaparız.. Yırttık paçayı Dışarda daha güzel Ramaza ayı zaten..

Bende ailelerimizi hafta sonları davet edeceğim iş dolayısıyla..

Bende Aşk-ı Memnu'ya bakıyorum

Birazdan Kur'an okumaya kalkıcam,adet olmadan biraz ilerlemem lazım

Ama inşaallah adetde olmam,bebek istiyoruz

Biz tv ye bakamıyoruz, o yüzden buraya bakınıyorum işte

Amin inşallah adet olmazsın bebişin olur 9 ay boyunca da aralıksız Kuran da ilerlersin böylece

Biz tv ye bakamıyoruz, o yüzden buraya bakınıyorum işte

Amin inşallah adet olmazsın bebişin olur 9 ay boyunca da aralıksız Kuran da ilerlersin böylece

Hahaa,kaçıncı izleyişim Aşkı Memnuyu ama hep yeni izlemişim gibi hissediyorum Allah kolaylık versin sanada canım

Ay canım amin aminn inşaallah.Ahh bi hamile kalayım,9 ay boyunca ne hatimler yapıcam neler neler okuyacam meleğime

Yapmak istediklerim de çok da bakalım,Mevlam nasip eder inşaallah

İstanbul kaybolularak öğrenilir İstanbulu kimse doğru düzgün bilmez... Evini öğren yeter...

İstanbul'a 2006 da geldim ben...Pendikte halamlar vardı o yüzden Kadıköyde bir acenta ayarladım staj için... Halamlarla sorun yaşadığım için yanlarından ayrıldım ben... Avcılara dayımların yanına geldim... Stajım yanmasın diye Kadıköye gidip geldim Avcılardan(Kadıköy Anadolu yakasında Avcılar Avrupa'da ulaşım minimum 2 saat o zaman metrobüs filan olmadığından) O zamanlar çok sık kaybolurdum ya da otobüste uyuyakalırdım Hiç bilmediğim bir yerde buluverirdim kendimi... Birisine soruyorum şuraya nasıl giderim o sağı tarif ediyor bir başkasına soruyorum şuraya nasıl giderim siye o da solu gösteriyor Çoğu insan İstanbulda yaşıyor ama bilmiyor neresi nerde nasıl gidilir... Kaybola kaybola ben baya öğrendim

Bir sene de mi öğrendin staj gibi

Olabilir , 91e ve 97 bizden sorulurdu bir ara

Yön bilgim maalesef çok kötü

Bende haftaya izinliyim herkesi haftaya çağırıp sonraki 3 hafta gezmeyi düşünüyorum

Olur Allah'ın izni ile en kısa zaman da inşallah

Şimdi asansörde sekreterle karşılaştık.. Dökülüyodu kız.. Dedim oruçlu musun..

Evet oruçluyum ama tutmayı düşünmüyorum dedi

O nasıl oluyo dedim

O da güldü kendine , şahsına münhasır bi kişilik zaten

Bende kaybolurum heralde aman sonunda sağ salim evin yolunu bulayımda o bana yeter

Arkadaşlar merhaba.. Direksiyon kursum vardı ona gittim geldim.. Bayıldm sıcaktan öffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…