IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

evet heleki senin en büyük ablan gerçekten annen gibidir:)

Allah mutluluğunu daim etsin inşallah..

kızlar benim 2 saatim kaldı..

Trafik hariç herşeyi çooook güzeldir aslında İstanbul'un ya

Ben bilmiyorum buralardan hiç vazgeöemedim , geçemeyeceğim..

Metrobüsüne rağmen

İstanbul'da yaşayan herkes öyle diyor. Başka şehre gidince özlenen tek şehir heralde İstanbul

Bakalım inş. alışırım hayırlısı olsun...

nasılsınız kızlaaaaaaarrrrrrr.....
varmı acıkan susayan sigarası gelen varmı......

İstanbul'da yaşayan herkes öyle diyor. Başka şehre gidince özlenen tek şehir heralde İstanbul

Bakalım inş. alışırım hayırlısı olsun...

Çoook güzel bir şehir gezip görmek lazım.. Hele ki Ramazanlar bir başka

Yalnız her çeşit insan vardır burda Trafik kadar kötü olmasın , elini sallasan bi değişik cinse rastlarsın

karmaşaya alışık büyüdüğümden bana normal geliyor..

Mersin' e gittim ben Teyzemlere.. Burda çocuk yok mu araba az mı var niye bu kadar sessiz dedim bana güldüler He bir de camlar açık yatıyorlar ( Giriş kat , korkuluksuz ve sürgülü kocaman pencere ) , hırsız girmez mi dedim yine güldüler Zaten çatı da uyuyor oralarda millet..

Nereden geleceksiniz bilmiyorum ama İstanbul'a gelen camını değil de gözünü dört açmalı

Evet bende hakkı çoktur , sağolsun Amin senin ve cümlemizinde inşallah..

Hıh havaya bak bizim de 4 saat + 1 saat metrobüs var ne olmuş
amin canım inşAllah..
ama çok güzel bişey ya erken çıkmak..
1 saat yolmu...
benimde 1 dk mesafe 50 adım anca vardır..

Son düzenleme:
Kader sen nerde oturuyosun ve nereye gidiyorsun metrobüsle :44::44::44:

Ben şirinevlerde oturuyorum..

Osmanbeyde çalışıyoruz ( eşimle ) , Osmanbeyden metro ile Gayrettepeye geçiyoruz metrobüsün ilk durağı.. Yer kapalım diye

Orda bekle babam bekle Metrobüsün kapı ağzı senin önünde durursa şanslısın.. Durmazsa zaten ayakta kaldın.. İster bin ister ötekini bekle ama hep aynı izdiham hücuuummm..

Bindikten sonrası 30 dakika ama önemli olan binebilmek zaten

Son düzenleme:
nasılsınız kızlaaaaaaarrrrrrr.....
varmı acıkan susayan sigarası gelen varmı......

bir sabah birde öğlen biraz kıpırtı oldu midemde ama geçti. Susuzluğu hiç yaşamadım çok şükür o kadar içtim ki sahurda su ihtiyacım hiç kalmadı

Sigara olayım yok zaten

bizim buralarda da öyle camlar tabi korkuluklu ama açık yatarız

ewet nişanlımda öyle diyor gözünü dört açıcan uyanık olcan burda diyor bende yaşayıp görcez dedim.

Son düzenleme:

Bende Güneşli de oturuyorum... Daha öncede Bahçelievlerde oturdum bir sene... Metrobüs olayını bilmezmiyim... Bekarken Avcılardaydım ve metrobüsle gidip geliyordum işe

bende şişliye gidicem evlenince

Son düzenleme:
Bende Güneşli de oturuyorum... Daha öncede Bahçelievlerde oturdum bir sene... Metrobüs olayını bilmezmiyim... Bekarken Avcılardaydım ve metrobüsle gidip geliyordum işe

Hadi yaa.. Senin de zormuş.. Güneşlideki Bağcılar Ticaret Meslek Lisesini bildin mi ? Heh işte ben orda okudum Kaynanam da oraya çok yakın oturuyor..

Kaynanama giderken nasıl gideceğimizi bilmiyoruz valla iş çıkışı.. 97M ile gitsek köye gider gibi 2 saat aynı araçta kal uyu kalk varamıyoruz Şirinevlere kadar metrobüs sonra minibüs yapınca da tam iş saati yapınca da köşeyi dönemiyor bir türlü minibüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…