İyiyiz şükür ama seni sormalı.. Sen sahurda yapamamıştın..
Havan batsın emihıh
Senin bu olayını çok kıskanıyorum işine en az bir saat uzaklıkta oturan biri olarak
İstanbula mı geleceksin?
Ben böyle topiğe daldım birden ama kusura bakmayın :26::26::26:
kıskanmayın kıskanmayın...
uyuyunca geçer canikom...
sen yoldayken ben rüya görüyor olacağım
HıhYolun da 1 dakicacıkmış evde de zaman gezmez bi kerem
ewet cnm.
Olsun cnm vakit geçiriyoruz işte ne güzel.
Bende daldım , kimse birşey demiyo rahat olDiyecek olsalar bana derlerdi zaten
Hadi yaa.. Senin de zormuş.. Güneşlideki Bağcılar Ticaret Meslek Lisesini bildin mi ? Heh işte ben orda okudumKaynanam da oraya çok yakın oturuyor..
Kaynanama giderken nasıl gideceğimizi bilmiyoruz valla iş çıkışı.. 97M ile gitsek köye gider gibi 2 saat aynı araçta kal uyu kalk varamıyoruzŞirinevlere kadar metrobüs sonra minibüs yapınca da tam iş saati yapınca da köşeyi dönemiyor bir türlü minibüs
bende şişliye gidicem evlenince
kıskanmayın kıskanmayın...
kızlar benim 2 saatim kaldı..
Yüzümü kızartıp sohbete devam edeyim o zamanmoonlight sen ne zaman geleceksin İstanbula? Feriköy güzel yer bildiğim kadarıyla arkadaşım oturuyor orda ama pek gezme şansım olmadı... Bende çok severim İstanbulu
Evleri değişelim mi , benim işime yakında sizin ki
Bildim bildim okuluKaynanana geldiğin bir gün tanışırız senle bir gün inşallah... O trafik ömrümü yedi benim zaten Ben de Beyazıt ta çalışıyorum şimdi Çok zor otobüsle git gel
ben de 4 te çıkıyorum ramaznda :13: 4:20 gibi de evde olurum
Aleyküm selam hatunhoş geldin..
Ama amaBende hafta da 4 gün dörtte 2 gün 7 de çıkıyorum ama eve varmam beş buçuğu buluyor
Bende inan çok bilmiyorum bıraksalar bulamam nişanlımın evini :) hep arabayla gittiğim için.
7 Ekim de düğünüm.
Tamam Güneşliye gelince yakamda kırmızı karanfil olacak , haberin olsun
Bende geçen yıla kadar Aksaray da çalışıyordum.. Annemler Göztepede oturduğundan tam bir işkenceydi ilk duraktan son durağa neredeyse İETT..
Sende 97 ile gidiyorsundur.. O dönemler nişanlıydık buluşacağımız zaman eşim 97 ile gelirdi, ey gidi günler
O da birşey mi ben haftanın 5 günü 18:00 de çıkıp 19:30 gibi evde oluyorum..Normalde Cumartesileri de 13:00 e kadar ama yaz tatili diye bu aralar tatil Cumartesilerimiz..
Hoşbuldum naber nasıl gidiyo
Canım sıkıldı evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?