IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

ewet cnm.

Olsun cnm vakit geçiriyoruz işte ne güzel.

Bende daldım , kimse birşey demiyo rahat ol Diyecek olsalar bana derlerdi zaten

Yüzümü kızartıp sohbete devam edeyim o zaman moonlight sen ne zaman geleceksin İstanbula? Feriköy güzel yer bildiğim kadarıyla arkadaşım oturuyor orda ama pek gezme şansım olmadı... Bende çok severim İstanbulu

Bildim bildim okulu Kaynanana geldiğin bir gün tanışırız senle bir gün inşallah... O trafik ömrümü yedi benim zaten Ben de Beyazıt ta çalışıyorum şimdi Çok zor otobüsle git gel

Bende inan çok bilmiyorum bıraksalar bulamam nişanlımın evini :) hep arabayla gittiğim için.

7 Ekim de düğünüm.

Evleri değişelim mi , benim işime yakında sizin ki

tamam değişelim :) henüz bir evim yok ama:)) eylülde olacak inş.

Bu arada Osmanbeyi biliyorum biraz ama çok deil o da bildiğim dediğim yer ile karıştırmıyorsam

Son düzenleme:
Bildim bildim okulu Kaynanana geldiğin bir gün tanışırız senle bir gün inşallah... O trafik ömrümü yedi benim zaten Ben de Beyazıt ta çalışıyorum şimdi Çok zor otobüsle git gel

Tamam Güneşliye gelince yakamda kırmızı karanfil olacak , haberin olsun

Bende geçen yıla kadar Aksaray da çalışıyordum.. Annemler Göztepede oturduğundan tam bir işkenceydi ilk duraktan son durağa neredeyse İETT..

Sende 97 ile gidiyorsundur.. O dönemler nişanlıydık buluşacağımız zaman eşim 97 ile gelirdi, ey gidi günler

Bende inan çok bilmiyorum bıraksalar bulamam nişanlımın evini :) hep arabayla gittiğim için.

7 Ekim de düğünüm.

Bende kaynanamın evini yeni öğrendim sayılır... Bir seneye yakın sürdü öğrenmem Az kalmış düğüne...

Belkim görmüşüzdür birbirimizi

O da birşey mi ben haftanın 5 günü 18:00 de çıkıp 19:30 gibi evde oluyorum.. Normalde Cumartesileri de 13:00 e kadar ama yaz tatili diye bu aralar tatil Cumartesilerimiz..

Senin daha zormuş Allah kolaylık versin... Şimdi ramazan akşamları tam o saatlerde insanlar evlerine gitme derdin de olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…