evde lahmacunmu yapicaksinBende yarin kendim evde yaoacagim lahmacunu.....immmmmmmmmmmmmmm canim cekti bteeeee......
evde lahmacunmu yapicaksinhemde oruc oruc
amın caanım önemlı olanda bu zaten ama allahım kımseyı aclıkla terbıye etmesin yarabbim hepimizin orucunukabul etsin ben biraz zor dayanırım diyordum ama rabbim sabrını veriyor buğün bunu öğrendim oruç tutuyoruz diye sadece aç kalanlardan değil ruhumuzla ramazandan istifade edenlerden oluruz inşallah
haydi bakalım ilk günü geçti şu mübarek günlerin...bu huzur bu mutluluk bambaşka yaaa..gecenin bir vakti insanları kaldırmak o tatlı uykudan kolaymı..allahın emri işte hem kolay hemde çook güzel..allahım bizleri daha nice ramazanlara çıkarsın..bu arada ben iki bardak su içtim..halbuki sürahi kesin gider diyodum ama öyle olmadı:)
ooo ne zengin sofran varmis bu gun.ALLAH cumle muslumanlarin sofrasini bol ve bereketli eylesin. amin. annemle biz karar verdik artik tek bir yemek yapicaz, benim midem agridi.herkese afiyet olsun ve rabbim kabul etsın zaten sahur yapamamıstım bılıyorsunuz mıgrenımde var gun boyu hem bas ağrısı hem de mıde bulantısı cektım bır güzel macar salatamı yaptım,cacığımı yaptım,etlı yesil fasulyemı yaptım,bulgur pılavımı yaptım,güllacımı da yaptım esimde gıttı hurma ve taze badem sekeri aldı meyve olarakda karpuz vardı masayı bır güzel hazırladım buz gibi su ve fanta da vardı ancak sadece 3 yk pılav yedım ve 2 yk cacık 1 yk fasulye gerisi hep su içtim mıdem doldu zaten yıyemedım bır ara cıkaracağım sandım uzandım bıraz geçtı şukur
az sonra da gullac yersem tamamdır mıdem almıyor basım hala ağrıyor
biz ablam, annem ve ben birlikte yapariz lahmacunu. ama hazirlayana kadar canimiz cikiyordu. malzemeyi bol goturmusduk galiba. ALLAH kolaylik versin. o zorluktan sonra ben hayatta yapmam lahmacun ama canim cektiEvet evde yapacam devamlida yaptigim sey zaman oldukca....aslinda bugun yapacaktim orucun ilk gunu zor olur dite yarina biraktim...aslinda keske bugun yapaydim canim cekti....
Sana da afiyet olsun Nihil, ALLAH tutdugun orucu kabul etsin. canim dogrusunu istersen tabaklardan pek anlamam ben. ama isildadigi dogru. bende yarindan itibaren cok az yiycem. insanin midesi kuculdu diye hemen doyuyor ama goz ac oluyor.Afiyet olsun AmoreTTa:)
Işıldayan sofraları pek severim. Sizinki de öyle maşallah.
Servis tabakların dikkatimi çekti. Dore tabaklar galiba?
İlk gün orucu gayet tok geçti benim. Sahurda bol proteinli bir menü oluşturmuştum çünkü:)
İftar menüm de ise; 2 dilim peynir
2 kaşık kavrulmuş makarna
sayısız dilim karpuz :)
çay-su-
biz ablam, annem ve ben birlikte yapariz lahmacunu. ama hazirlayana kadar canimiz cikiyordu. malzemeyi bol goturmusduk galiba. ALLAH kolaylik versin. o zorluktan sonra ben hayatta yapmam lahmacun ama canim cekti
inanır mısın iftarda çoğu yemek kaldı çok az yedık esim artık bu kadar fazla yapma dıyor yazık kalıyor dıyor yaa ama insanın gözu o zaman bır sey görmuyor kı:))ooo ne zengin sofran varmis bu gun.ALLAH cumle muslumanlarin sofrasini bol ve bereketli eylesin. amin. annemle biz karar verdik artik tek bir yemek yapicaz, benim midem agridi.
canım dikkatımı çektı ne kadar daaz yemıssın dıette mısın??Afiyet olsun AmoreTTa:)
Işıldayan sofraları pek severim. Sizinki de öyle maşallah.
Servis tabakların dikkatimi çekti. Dore tabaklar galiba?
İlk gün orucu gayet tok geçti benim. Sahurda bol proteinli bir menü oluşturmuştum çünkü:)
İftar menüm de ise; 2 dilim peynir
2 kaşık kavrulmuş makarna
sayısız dilim karpuz :)
çay-su-
biz ablam, annem ve ben birlikte yapariz lahmacunu. ama hazirlayana kadar canimiz cikiyordu. malzemeyi bol goturmusduk galiba. ALLAH kolaylik versin. o zorluktan sonra ben hayatta yapmam lahmacun ama canim cekti
ben de sesını duydum ama ben bu sefer esimin değil kendı saatımı kurdum ve kalktım ccok sukur yaptık sahurumuzu:)Davulcu gecmeye basladi geliyor sesi uzaktan uzaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?