IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

Günaydınnn.. Kimsecikler yok aşk olsunn :2: Dün iftara 2 kişilik yemek yapmıştım son anda annemle kardeşim geldi az az yetti yemekler :) Akşama ne yapacağımı bilmiyorum. Şuan kötüyüm susuzluk...

Günaydınnn.. Kimsecikler yok aşk olsunn :2: Dün iftara 2 kişilik yemek yapmıştım son anda annemle kardeşim geldi az az yetti yemekler :) Akşama ne yapacağımı bilmiyorum. Şuan kötüyüm susuzluk...

Ben burdayım Nasılsın? Ben iyi değilim kaç gündür griptim dün uykumdan bir ağrıyla uyandım... Solda kaburgalarımın bittiği yerde inanılmaz bir ağrı vardı doktora gittim üşütme dedi iğne yaptı kendime geldim bugünde hafif ağrıyor İğne yazmıştı yaptırsam iyi olacak...Oruçta tutmuyorum

Bugün akşam içinde dünden kalma tel şehriye çorbam,fırında tavuk(dünden kalma) var belki yanına kızartma yaparım ya da makarna...

Çok geçmiş olsunnn Yaptır tabi iğnelerini.. Benimde boğazlarım biraz acıyor ama susuzluktan olduğunu düşünüyorum..

Teşekkür ederim nurcuğum... Umarım seninde ciddi bir şey değildir... Hep soğuk sular açık camlar mahvediyor bizi.

Çok geçmiş olsunnn Yaptır tabi iğnelerini.. Benimde boğazlarım biraz acıyor ama susuzluktan olduğunu düşünüyorum..

Çok geçmiş olsun canm. İğneni ihmal etme iyileş canm tamam mı

Bugün akşam içinde dünden kalma tel şehriye çorbam,fırında tavuk(dünden kalma) var belki yanına kızartma yaparım ya da makarna...

senin yemekler hazır ne güzel ohhh bugün akşam yemek derdin yok yat dinlen cnm

Günaydın herkese,

İftardan sonra uyudum, mideme bir ağrıyla uyandaım sahurda iyip yatınca kötü oldu midem.

Birde akıllandım suyu çok içmedim o yüzden wc gitmedim fazla uykumu aldım ohh mis gibi

Sahura kalktım baktım komşunun ışığı yanmıyor hemencik aradım saol aramasan uyuyakalmıştık dediler, ablamları uyandırdı, iş yerinden birini uyandırdım ne kadar sevap kazandım ben yaa

Bakalım bugün nasıl zaman geçecek Allah yardımcımzı olsun

Çok geçmiş olsun canm. İğneni ihmal etme iyileş canm tamam mı

senin yemekler hazır ne güzel ohhh bugün akşam yemek derdin yok yat dinlen cnm

Teşekkür ederim tatlım İhmal etmem pazarteside başka doktora giderim zaten... Evet yemek derdim yok şükür Eve gidip yatmak istiyorum sadece

Ay ne güzel ya Nerde oturuyorsun sen...

Ben niye böyle oldum yaaa

Ne oldu ki :26::26::26:

Teşekkür ederim tatlım İhmal etmem pazarteside başka doktora giderim zaten... Evet yemek derdim yok şükür Eve gidip yatmak istiyorum sadece

Aynen cnm bende yatıcam ama gelinlikçiye gidicem ilk önce sonra eve gelip yatıcam yani yatmam lazım zaman geçmiyor yoksa

Ay ne güzel ya Nerde oturuyorsun sen...

Antalya cnm, biz müstakil bir evde oturuyoruz o yüzden komşuluklarımız daha farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…