Kendi rekorumu kirdim bes dilim ekmek yedim
1.5 litrede su..
Hala suya doyabilmis degilim ama midemde yer yok :-D
Günaydınnn.. Kimsecikler yok aşk olsunn :2: Dün iftara 2 kişilik yemek yapmıştım son anda annemle kardeşim geldi az az yetti yemekler :) Akşama ne yapacağımı bilmiyorum. Şuan kötüyüm susuzluk...
Çok geçmiş olsunnnYaptır tabi iğnelerini.. Benimde boğazlarım biraz acıyor ama susuzluktan olduğunu düşünüyorum..
Ben burdayımNasılsın? Ben iyi değilim kaç gündür griptim dün uykumdan bir ağrıyla uyandım... Solda kaburgalarımın bittiği yerde inanılmaz bir ağrı vardı doktora gittim üşütme dedi iğne yaptı kendime geldim bugünde hafif ağrıyor İğne yazmıştı yaptırsam iyi olacak...Oruçta tutmuyorum
Ben burdayımNasılsın? Ben iyi değilim kaç gündür griptim dün uykumdan bir ağrıyla uyandım... Solda kaburgalarımın bittiği yerde inanılmaz bir ağrı vardı doktora gittim üşütme dedi iğne yaptı kendime geldim bugünde hafif ağrıyor İğne yazmıştı yaptırsam iyi olacak...Oruçta tutmuyorum
Bugün akşam içinde dünden kalma tel şehriye çorbam,fırında tavuk(dünden kalma) var belki yanına kızartma yaparım ya da makarna...
Teşekkür ederim nurcuğum... Umarım seninde ciddi bir şey değildir... Hep soğuk sular açık camlar mahvediyor bizi.
Çok geçmiş olsun canm. İğneni ihmal etme iyileş canm tamam mı
senin yemekler hazır ne güzel ohhh bugün akşam yemek derdin yok yat dinlen cnm
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu havalar tehlıkelievet bizim orası çok esiyor geceleri.. Anlamıyoruz bizde tabi çarpıyor maleseff :44:
Günaydın herkese,
İftardan sonra uyudum, mideme bir ağrıyla uyandaım sahurda iyip yatınca kötü oldu midem.
Birde akıllandım suyu çok içmedim o yüzden wc gitmedim fazla uykumu aldım ohh mis gibi
Sahura kalktım baktım komşunun ışığı yanmıyor hemencik aradım saol aramasan uyuyakalmıştık dediler, ablamları uyandırdı, iş yerinden birini uyandırdım ne kadar sevap kazandım ben yaa
Bakalım bugün nasıl zaman geçecek Allah yardımcımzı olsun
Ben niye böyle oldum yaaa
Ben niye böyle oldum yaaa
Evet bu saatte susadım deli miyim neyim yaa
Teşekkür ederim tatlımİhmal etmem pazarteside başka doktora giderim zaten... Evet yemek derdim yok şükür Eve gidip yatmak istiyorum sadece
Ay ne güzel yaNerde oturuyorsun sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?