IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

Aynen cnm bende yatıcam ama gelinlikçiye gidicem ilk önce sonra eve gelip yatıcam yani yatmam lazım zaman geçmiyor yoksa

Antalya cnm, biz müstakil bir evde oturuyoruz o yüzden komşuluklarımız daha farklı

O yüzden merak ettim nerde oturduğunu büyük yerlerde öyle komşuluk kalması pek çünkü...

Gelinlik dikiliyor mu?

O yüzden merak ettim nerde oturduğunu büyük yerlerde öyle komşuluk kalması pek çünkü...

Gelinlik dikiliyor mu?

Ewet canım maşl komşularımız çok iyidir.

tam karar vermedim cnm içime sinen bir model olursa alıcam ama olmazsa eğer kafamda bikaç model var diktirmeyi düşünüyorum kısmet artık

günaaydııın..herkesin aksine ben iftarada yemekleri sildim süpürdüm..ama aptal kafam buğdayın midemi kötü yaptığını unutmuşum ..sabah uynadığımdaki ağrıyla hatırladım sahurda... dün çok iyiydim sahura kadar bişey yemesem olurdu..ama bugün hem ağzım çamur gibi hem midem tuhaf..gece sahurda davulcu eşliğinde bide halay çektim yemek hazırlarken eşim ''millet yaş aldıkça akıllanır bizimki iyice sapıttı'' diye güldü bayağı ama olsun içimde kalırdı güzel çalıyo kerata...bu arada akşama ne yapacağımı hiiiiç bilmiyorum ..anacım kimse yemeğede çağırmıyo nerde kaldı iftar davetleri ahh ah

canim, siz nerede yasiyorsunuz ki :)

Ewet canım maşl komşularımız çok iyidir.

tam karar vermedim cnm içime sinen bir model olursa alıcam ama olmazsa eğer kafamda bikaç model var diktirmeyi düşünüyorum kısmet artık

Ay ne güzel ya geçen sene bugün nikahım vardı benim... Zaman çok çabuk geçiyor yahu... Umarım gönlünce güzel bir düğünün olur...

Çok güldüm halay mevzusuna

sahurumuzu yaptıkkk hemen yazayım:su böreği,sucuklu yumurta,bal,kaymak,ayva recelı,tulum peynırı,inek peynırı,kasar peynırı,yesıl zeytın,siyah zeytın,vişne receli,çay,ve bol su :))
oh oh afiyet olsun. dietden sonra guzel menu
Günaydınnn.. Kimsecikler yok aşk olsunn :2: Dün iftara 2 kişilik yemek yapmıştım son anda annemle kardeşim geldi az az yetti yemekler :) Akşama ne yapacağımı bilmiyorum. Şuan kötüyüm susuzluk...

Çok geçmiş olsunnn Yaptır tabi iğnelerini.. Benimde boğazlarım biraz acıyor ama susuzluktan olduğunu düşünüyorum..
iftarda bos mideye soguk sumu icdin? o da cok agritir, bi de hasta eder mideyi. ne cok soguk ne de cok sicak su icmeli iftarda.

kayananmla görümcem davetli bugün bize iftara.:18:ammaa eşim onlara balkonda mangal yapacak.ben elimi bir şeye sürmeyeceğim yani.ben çorbalı tatlılı menü yapayım dedim ama onlar illa mangal dedi napalım.

kizlarrr, cok onemli bir bilgi paylasayim. oruclukta susuzluktan eziyyet cekmek istemiyorsaniz sahurda bol bol " BAL " yiyin. inain bana super bir sey. babamin tavsiyesile yedim 2 gundur hic su istemiyorum

Cok sagol canim, hal hatir soranlarin cok olsun. dun bizdelerdi. surat yaptim, canim ya yemeyini bile zor yedi, tum gece gozu benim suratimda kaldi. onlar gittiken sonra telefonda barisdik

seninde cnm.

Çok sevindim mutluluğunuz daim olsun inş.

merhabalar herkese,ders calis,utu yap anca geldim,giidiyorum da hemen

Allah yardımcın olsun.

Ozaman hoşçakal.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…