Cok sagol canim, hal hatir soranlarin cok olsun. dun bizdelerdi. surat yaptim, canim ya yemeyini bile zor yedi, tum gece gozu benim suratimda kaldi. onlar gittiken sonra telefonda barisdik
bende bi suratsiz oldum gittimolur arada kırgınlıklar bizde de hiç bitmiyor
nişan olduktan sonra bende daha bir nazlanır oldum her şeye alınıp trip yapıyorumbu erkeklerin işi zor vallaa
amin canim, hepimiz birlikte insaALLAH. sende mi nisanlisinseninde cnm.
Çok sevindim mutluluğunuz daim olsun inş.
Günaydın herkese,
İftardan sonra uyudum, mideme bir ağrıyla uyandaım sahurda iyip yatınca kötü oldu midem.
Birde akıllandım suyu çok içmedim o yüzden wc gitmedim fazla uykumu aldım ohh mis gibi
Sahura kalktım baktım komşunun ışığı yanmıyor hemencik aradım saol aramasan uyuyakalmıştık dediler, ablamları uyandırdı, iş yerinden birini uyandırdım ne kadar sevap kazandım ben yaa
Bakalım bugün nasıl zaman geçecek Allah yardımcımzı olsun
kizlarrr, cok onemli bir bilgi paylasayim. oruclukta susuzluktan eziyyet cekmek istemiyorsaniz sahurda bol bol " BAL " yiyin. inain bana super bir sey. babamin tavsiyesile yedim 2 gundur hic su istemiyorum
aaa emek ben bugün fazla susamıyorum gece bal yemıstım de sağol kız yaamerhabalar herkese,ders calis,utu yap anca geldim,giidiyorum da hemen
humeyracığım senı çokk özledimm nasılsın bacım benımm???ahhh be bacım hep iş hep iş ne çok yoruluyorsun sen
evde 3kişisiniz işin hiç bitmiyor yazık sana Gumral biraz yardıma gelsin bence
hos geldin kader, sende mi yumurtanin beyazini yemiyenlerdensinSelam kızlar nasılsınız ?
Ben dün yarın görüşürüz dedim ama bugün tatil olduğunu unutmuşum.. Öyle dedim diye evde işlerim olmasına rağmen azıcıkta olsa girdim buraya , sözümde durmasam uyuyamam
Bende durumlar iyi.. Süt dışında yumurtaya da başladım ( beyazını bile yiyorum artık).. Hiç açlık hissetmiyorum henüz..
Akşam menüsünde ne var bilmiyorum.. Çünkü bugün ablamın oğlunun doğum günüİftardan önce gelin dedi ablam burda iftar yaparız önce.. Oraya gideceğiz eşimle.. Ablam çoook hamarattır , azcık ona çeksem iyi olacak
bende bir gun lokma yapmisdim ama hamurunu bir az bekletmem lazimmis. bekletmeden yapdim lokmalarim hamur oldu, hic biri kizarmadi. simdi bile yaniyorum o emegimebeım iftar menum:fırında mantarlı güveç,bpirinç pilavı,cacık,salata,karpuz,kavun,fanta,lokma
hos geldin kader, sende mi yumurtanin beyazini yemiyenlerdensinbende yemem. pazartesi gunu yazarsin bu gun neler yediklerini.
bende bir gun lokma yapmisdim ama hamurunu bir az bekletmem lazimmis. bekletmeden yapdim lokmalarim hamur oldu, hic biri kizarmadi. simdi bile yaniyorum o emegime
ve aleykumselam , simdi telde konusuyorduk, bir azdan kendi topigine ugriycakti, istersen ordan msj birakyıne yaparsın bıtanem olur olur türkanı çok özleim selam söyle tamam mııı??
yıne yaparsın bıtanem olur olur türkanı çok özleim selam söyle tamam mııı??
beım iftar menum:fırında mantarlı güveç,bpirinç pilavı,cacık,salata,karpuz,kavun,fanta,lokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?