OTLU KREP
Malzemeler:
2 yumurta
2 su bardağı süt
1 yemek kaşığı zeytinyağ
1,5 su bardağı kadar un
1 yemek kaşığı kadar doğranmış dereotu, yeşil soğan, maydonoz
Tuz
Yapılışı:
Krep malzemelerini karıştırdıktan sonra doğranmış yeşillikleri ekleyin ,tavaya bir damla zeytinyağ koyup bir parça kağıt havlu ile tavaya iyice sürün .Tavayı iyice ısıttıktan sonra bir kepçe krep malzemesi koyup yayın ve arkalı önlü pişirin. tavayı bir daha yağlamanıza gerek yok. Hamurunuz bitene kadar bu şekilde pişirmeye devam edin. Afiyet Olsun...
SOSLU SOSİS
Malzemeler
1 tabak dilimlenmiş sosis
1 yemek kaşığı domates salçası
tuz, karabiber, pulbiber
isteğe bağlı kekik
Hazırlanışı
Sosisleri dilimleyip, 1 yemek kaşığı kadar sıvı yağ koyduğumuz tavada bir kaç dakika pişirin. Arasıra karıştırıp hepsinin biraz kızarmasını sağladıktan sonra bir kase içinde salçayı sıcak su ile ezin. Sosislerin üzerine salçalı sıcak suyu boşaltın. Tuzunu baharatını ekleyip bir dakika kadar pişirin, hepsi bu kadar. Afiyet olsun
Eki Görüntüle 469591
KAŞARLI MENEMEN
Malzemeler
3 adet büyük boy domates
4-5 adet sivri biber
3 adet yumurta
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 yemek kaşığı sıvıyağ
tuz , kırmızı biber ve karabiber
Hazırlanışı
Tava içerisinde önce yağı kızdırın ve ardından doğradığınız biberleri ekleyerek kavurun.
Domateslerin kabuklarını soyun ve küçük küpler halinde doğrayarak biberlerin üzerine ekleyin. Bu şekilde domatesler ezilene kadar kısık ateşte pişirin.
Yumurtaları bir kap içerisine kırarak çırpın. Erimiş olan domateslerin üzerine dökerek tuz ve baharatlarını da ekleyin.
Son olarak üzerini kaşar peynir ile kaparak peynirler eriyene kadar bekleyin. Peynirler eridiğinde altını kapatın. Afiyet olsun
ayyyyyyy hepsi leziz gozukuyooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba elossa,bu asagida yazmissin ya ne olabilir daha onemli senden ve benden diye,bu nasil yapiliyor ki
merhaba elossa,bu asagida yazmissin ya ne olabilir daha onemli senden ve benden diye,bu nasil yapiliyor ki
imza kısmından canım
afiyet olsun hayatımm:)))
hem kolay hem lezzetli hepsii:))
ben yaptim demin krep sahura,onceden gorseydim otlu yapardim.tesekkurler paylasim icin,
GUMRAL HAARIKA OLMUS YA TOPIK,SUPER
imza kısmından canım
IMZA KISMI???????
sağol bıtanem sen ne yapacaksın merak ettim:))cok guzel menu canim benimmm...
IMZA KISMI???????
yukarıda profil ayarlarından oluyor..kullanıcı kontrol paneline tıklayınca solda altta yazıyor
sağol bıtanem sen ne yapacaksın merak ettim:))
ohh ohhh ne güzel senın adına sevındım yaa masallah:))
aaa emek ben bugün fazla susamıyorum gece bal yemıstım de sağol kız yaa
humeyracığım senı çokk özledimm nasılsın bacım benımm???
EKŞİLİ PATLICAN SALATASI
Malzemeler:
2 adet patlıcan
2 adet kırmızı biber
2 adet domates
1 dal taze soğan
4-5 dal maydanoz
4-5 dal dereotu
2 diş sarmsak
Tuz
Limon
Zeytinyağı
Yapılışı:
Patlıcan, biber ve domatesi közlüyoruz. Kabuklarını soyup küp küp doğruyoruz. Maydanoz dereotu ve soğanı kıyıyoruz. Sarımsaklarıda ezip, büyük bir kasede hepsini harmanlayıp ağız tadımıza göre tuz, limon suyu ve zeytinyağını ekleyip servvis ediyoruz. Afiyet Olsun..
hos geldin kader, sende mi yumurtanin beyazini yemiyenlerdensinbende yemem. pazartesi gunu yazarsin bu gun neler yediklerini.
sabahin korunde bu kadar sevaba girilirmiGünaydın herkese,
İftardan sonra uyudum, mideme bir ağrıyla uyandaım sahurda iyip yatınca kötü oldu midem.
Birde akıllandım suyu çok içmedim o yüzden wc gitmedim fazla uykumu aldım ohh mis gibi
Sahura kalktım baktım komşunun ışığı yanmıyor hemencik aradım saol aramasan uyuyakalmıştık dediler, ablamları uyandırdı, iş yerinden birini uyandırdım ne kadar sevap kazandım ben yaa
Bakalım bugün nasıl zaman geçecek Allah yardımcımzı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?