ben menemeni cokseverim. bizde cok yeriz. ama kasarlisini daha once hic yapmadik. bunu da deneriz insaALLAH. ellerine saglikKAŞARLI MENEMEN
Malzemeler
3 adet büyük boy domates
4-5 adet sivri biber
3 adet yumurta
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 yemek kaşığı sıvıyağ
tuz , kırmızı biber ve karabiber
Hazırlanışı
Tava içerisinde önce yağı kızdırın ve ardından doğradığınız biberleri ekleyerek kavurun.
Domateslerin kabuklarını soyun ve küçük küpler halinde doğrayarak biberlerin üzerine ekleyin. Bu şekilde domatesler ezilene kadar kısık ateşte pişirin.
Yumurtaları bir kap içerisine kırarak çırpın. Erimiş olan domateslerin üzerine dökerek tuz ve baharatlarını da ekleyin.
Son olarak üzerini kaşar peynir ile kaparak peynirler eriyene kadar bekleyin. Peynirler eridiğinde altını kapatın. Afiyet olsun
SOSLU SOSİS
Malzemeler
1 tabak dilimlenmiş sosis
1 yemek kaşığı domates salçası
tuz, karabiber, pulbiber
isteğe bağlı kekik
Hazırlanışı
Sosisleri dilimleyip, 1 yemek kaşığı kadar sıvı yağ koyduğumuz tavada bir kaç dakika pişirin. Arasıra karıştırıp hepsinin biraz kızarmasını sağladıktan sonra bir kase içinde salçayı sıcak su ile ezin. Sosislerin üzerine salçalı sıcak suyu boşaltın. Tuzunu baharatını ekleyip bir dakika kadar pişirin, hepsi bu kadar. Afiyet olsun…
Eki Görüntüle 469591
ve de boyle. bu da alintidirOTLU KREP
Malzemeler:
2 yumurta
2 su bardağı süt
1 yemek kaşığı zeytinyağ
1,5 su bardağı kadar un
1 yemek kaşığı kadar doğranmış dereotu, yeşil soğan, maydonoz
Tuz
Yapılışı:
Krep malzemelerini karıştırdıktan sonra doğranmış yeşillikleri ekleyin ,tavaya bir damla zeytinyağ koyup bir parça kağıt havlu ile tavaya iyice sürün .Tavayı iyice ısıttıktan sonra bir kepçe krep malzemesi koyup yayın ve arkalı önlü pişirin. tavayı bir daha yağlamanıza gerek yok. Hamurunuz bitene kadar bu şekilde pişirmeye devam edin. Afiyet Olsun...
sen cok marifetlisin masaALLAH. insan senin yaninda kiloyu aldikca alir. iiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm, hepsi superrrrrrrrrafiyet olsun hayatımm:)))
hem kolay hem lezzetli hepsii:))
salatalik dolmasini hemen hemen her yemek blogunda goruyorum ama tadi bana hic cekici gelmiyor. gercekten yapmaya deger bir seymi? seninkiler normal salata. o guzel ama birde bunu diger dolmalar gibi ocakta pisiriyorlar:44:Eki Görüntüle 469601
SALATALIK DOLMASI
Malzemeler:
2 adet büyük boy salatalık
250 gram lor peyniri (İsteğe bağlı peynir)
5-6 dal dereotu
üzeri için çörekotu
Yapılışı:
Salatalık ve dereotu iyice yıkanarak suyu süzdürülür. Dereotu ince ince kıyılarak lor peyniri ile karıştırılır. Salatalıklar ortalarından ikiye kesilerek kabak oyma aperatı ile oyulur. İçleri, içinde boşluklu alanlar kalmamasına özen gösterilerek lor karışımı ile doldurulur. İster alt kısmından hafifçe kesip dik olarak oturtabilirsiniz, isterseniz verev olarak keserek tabakta servis edebilirsiniz. Afiyet olsun...
senin icin bir seyler paylasmak istiyorum, alintidir.sosisini boyle de yapa bilirsin.Eki Görüntüle 469770
ben menemeni cokseverim. bizde cok yeriz. ama kasarlisini daha once hic yapmadik. bunu da deneriz insaALLAH. ellerine saglik
sen cok marifetlisin masaALLAH. insan senin yaninda kiloyu aldikca alir. iiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm, hepsi superrrrrrrrr
salatalik dolmasini hemen hemen her yemek blogunda goruyorum ama tadi bana hic cekici gelmiyor. gercekten yapmaya deger bir seymi? seninkiler normal salata. o guzel ama birde bunu diger dolmalar gibi ocakta pisiriyorlar:44:
Haaaa, anladim ben. ya senin yorumunun altindaki o kus nasil oluyor? cok sekercanım teşekkür ederiimmm:)))
resimler bana ait değil alıntılar ama hemen hepsi yaptığım şeyler zaten
salatalığı haşlamıyorum asla ama sivri biberi ben çekirdeklerini çıkarttıktan sonra 2 dk haşlayıp o şekilde lor ile dolduruyorum harika oluyor..
profilinden de kalpler akiyoooocanım teşekkür ederiimmm:)))
resimler bana ait değil alıntılar ama hemen hepsi yaptığım şeyler zaten
salatalığı haşlamıyorum asla ama sivri biberi ben çekirdeklerini çıkarttıktan sonra 2 dk haşlayıp o şekilde lor ile dolduruyorum harika oluyor..
Haaaa, anladim ben. ya senin yorumunun altindaki o kus nasil oluyor? cok seker
profilinden de kalpler akiyoooo
hadi yaa bana da ogret, bendende cicekler, bocekler , kuslar, agaclar aksin :119::)) canım kuşum imzamda kayıtlı
akar tabiii deli gibi aşık hatunum ben,her yanım aşk kokuyor:)))
hadi yaa bana da ogret, bendende cicekler, bocekler , kuslar, agaclar aksin :119:
Haaaa, anladim ben. ya senin yorumunun altindaki o kus nasil oluyor? cok seker
tesekkur ederim, cok sagolun. hemen bakayim oraya. cok sagolun :)http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger-f144/ bu sayfada değişik avatarlar var kızlar avatarlarınızı hareketli seçebilirsiniz burdan herhangi bir konudan beğenerek... Resimlerin üzerine sağ tıklayın resmin url sini kopyala seçin daha sonra o linki avatarınızı değiştireceğiniz kısma yapıştırın... Ama imza sadece pro üyelere özel
ben niye görmüyorum kuşu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?