IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

ben menemeni cokseverim. bizde cok yeriz. ama kasarlisini daha once hic yapmadik. bunu da deneriz insaALLAH. ellerine saglik

senin icin bir seyler paylasmak istiyorum, alintidir.sosisini boyle de yapa bilirsin.

Son düzenleme:
ve de boyle. bu da alintidir

salatalik dolmasini hemen hemen her yemek blogunda goruyorum ama tadi bana hic cekici gelmiyor. gercekten yapmaya deger bir seymi? seninkiler normal salata. o guzel ama birde bunu diger dolmalar gibi ocakta pisiriyorlar:44:

hava aydinlanmaya basladi. ben uyumaya gitsem iyi olucak. sahurumda sadece sosis ve bal yedim, sut ictim ve de cay. haydi ALLAH rahatlik vere. bye[/COLOR]

Son düzenleme:
senin icin bir seyler paylasmak istiyorum, alintidir.sosisini boyle de yapa bilirsin.Eki Görüntüle 469770

ben menemeni cokseverim. bizde cok yeriz. ama kasarlisini daha once hic yapmadik. bunu da deneriz insaALLAH. ellerine saglik

sen cok marifetlisin masaALLAH. insan senin yaninda kiloyu aldikca alir. iiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm, hepsi superrrrrrrrr

salatalik dolmasini hemen hemen her yemek blogunda goruyorum ama tadi bana hic cekici gelmiyor. gercekten yapmaya deger bir seymi? seninkiler normal salata. o guzel ama birde bunu diger dolmalar gibi ocakta pisiriyorlar:44:

canım teşekkür ederiimmm:)))
resimler bana ait değil alıntılar ama hemen hepsi yaptığım şeyler zaten
salatalığı haşlamıyorum asla ama sivri biberi ben çekirdeklerini çıkarttıktan sonra 2 dk haşlayıp o şekilde lor ile dolduruyorum harika oluyor..

Haaaa, anladim ben. ya senin yorumunun altindaki o kus nasil oluyor? cok seker

profilinden de kalpler akiyoooo

hakkaten profildeki kalpler süper benimkinde de yemekler aksın şu an için sonra dğiştiririm

http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger-f144/ bu sayfada değişik avatarlar var kızlar avatarlarınızı hareketli seçebilirsiniz burdan herhangi bir konudan beğenerek... Resimlerin üzerine sağ tıklayın resmin url sini kopyala seçin daha sonra o linki avatarınızı değiştireceğiniz kısma yapıştırın... Ama imza sadece pro üyelere özel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…