Akşam arkadaşta iftardaydık.Gece 1de eve geldik.Yatmadan barbunya ile çorbayı yaptım.Eşimde geç gelirse evi toparlamak bana kalır.O yüzden riske atmak istemedim..
Senin menün nasıl.Yetişecekmi
tarhana corbası
köfte
pılav
patates püresi
yogurtlu mantı
taze fasulye
kemal paşa tatlı
aparetıf seler yetısecek dıye umıd edıyorum:)
aşkım az önce evin burdan geçiyormuş eve bir sürü nugget ile geldi sıcakta ben çıkmıyım diye,bende akşam istemiştim canım istedi diyince almış benim herşeyim...
nuggeta hayatta dayanamam tok bile olsam yerim o derece:) yanına bol mayonez ve cola ile bitiyorum bitiyorrruuummmm
iftar için bugün nugget kesinlikle var muhtemelen iftara 10 dk kala mikrodalgada hallederim onları
yanına patates kızartıcam
çorba olarak domates çorbam var sabah yaptım bir an önce çıksın aradan diye,üzerine kaşar rendesi eklicem sadece
pide ve bol yeşillikli salata cola eşliğinde bir iftar olur bugün Rabbim kısmet ederse
sahurda ise yine pide peynir domates salatalık yeşil biber maydanoz ve dereotu vazgeçilmezim
tatlı olaraksa bal kaymak çok seviyoruz pide ile güzel gidiyor,biraz susatıyor ama olsun
kendi yaptığım şeftali suyumdan buz gibi iyi gider sahurda
birde bool booll soğuk su
bulgurlu biber dolması
yayla çorbası
geçen burda görüp aklıma düşen bazlama
salata
cacık
karpuz
tatlım yok şu hazır tatlılı dondurmalardan var idare ederiz:)
sahurda inş.
omlet olmazsa olmaz
kahvaltılık
eşime belki krep yaparım bal sürüp yiyo
bolca suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
canım afiyet olsun
dolma bulgurlu
çorba pirinçli
sahurda
peynir
zeytin
domates, biber , salatalık
biraz pide
çay
su
Kızlar,
Hafta sonu 20 kişiden fazla olacağız. Eşim başkalarını da çağırmış. Cumartesi akşamı yaklaşık bizle beraber 25 kişi oluruz. +5'te olabilir. Çok güzel yemekler hazırlamam lazım:26: Şunalrı düşündüm ama lütfen kusurları söyleyin.
Mercimek Çorbası,
Pirinç Pilavı,
Taze Fasülye,
Biber Dolması,
Kürdan Patates,
Tas Kebabı,
Patates Püresi,
Peynirli Börek,
Salata,
Ayran ve çeşitli içecekler,
Revani dondurma ile,
Puding,
Meyve Salatası
kolay gelsin canım oldukça yorucu olacağa benziyor
menü güzel
ama ben çeşiti az miktarı fazla yapma taraındayım yoksa oruçlu oruçlu tek başına yapacaksan canın cıkar o açıdan yani yoksa sıkıntı yok menüde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?