Yaşım küçük değil aslında yapabilirimAma bende çalışıyorum oruçta çok halsiz oluyorum
anladım canım..yorgun olmadığın zamanlarda iftardan sonra poğaça börek tarzı şeyleri yapabilirsin ..ben öyle yapıyoruum...
Anca hafta sonu yapabilirim o zamanda kursa gidiyorum vakit yok işteRamazan dışında da pek bu tarzlar şeyler yiyemiyoruz biz:26:Siz anlatınca çok canım çekti
ahh yaa keşke aynı apt .da otursaydık her sahur paylaşırdım yaptıklarımı..bende kimseye ikram edemediğim için üzülüyorum apt.da ..ama bak burda biçok kişi çalışıyo hem çocuklarıda var ..aslında vakit yaratmak senin elinde..mesele boş olduğun bigün çok yap buzluğa at..sonradan fırsatın olmadığı günlerde yersin...
Canımm çok iyisin teşekkür ederimHele evlenirsem açlıktan ölürüz herhalde biz çok tembelim sanırsam
Bu arada diger konuya yazmistim ama cevap alamadim acaba bi degerlendirme yapar misiniz hamarat hanimlar
Cumartesiye esimin arkadaslari (kimileri esli kimileri essiz olarak) gelicekler toplamda 11 kisi olcaz iftara yani.
Evimizde aile disinda gelen ilk misafirlerimiz olcak
Yemege sunlari düsünüyorum ama bana az gibi geliyor
- Yayla çorbasi
- Yaglama (kayseri usulü)
- Biber dolmasi
- Firinda soslu tavuk kanatlari
- Firinda patates graten (kremali patates yani)
- Yogurtlu havuç salatasi
- Yesil salata
- Muhtemelen karpuz & kavun yemekten sonra.
Birde daha sonra çayin yanina tiramisu.
Tatli bir çesit daha yapsam mi?
Yemek olarak ne ekleyebilirim az gibi geliyor bana.
Tesekkür ederim simdiden yardimlariniz için
ellerine saglik cok nefis gozukuyor. canim revani yapmak kolaymi ? ben de yapsammi acaba :44:
hayirdir insaALLAHne yapsam diye düşünürken kociş aradı akşama bişey yapma süprizim var dedi :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?