Eki Görüntüle 489631 Eki Görüntüle 489632 Eki Görüntüle 489633 Eki Görüntüle 489634 Eki Görüntüle 489635 Eki Görüntüle 489636
Benim canım arkadaşım taaa Trabzonlardan gönderdi fındıklarımı,kendi elleriyle toplamış kurban olurum ona ben bunca işinin gücünün arasında uğraşmış..Trabzonun yöresel sepetini doldurmuşş geldi kargomm..:))çok mutlu oldum,sevilmek,düşünülmek,değer görmek gibisi yok !
sıcağı sıcağına paylaşmak istedim:)
Fındıklar daha yeşil yeşil çok taze. Fazla yemeyin, kurutun öncesinde . Afiyet olsun şimdiden...
aksama misafirlerim var INSAALLAH.
MENUM:
suleymaniye corbasi
bulgur pilavi
firinda cop siste kasarli kofte(1kofte,1patates,1 patlican)
kuzu bugulama
blincik(krep icinde pirincle kiyma)
koz patlican salatasi
aycicegi pidem
revani,DONDURMAYLA
kavun,karpuz,uzum,peynir,hurma,leblebi
Eki Görüntüle 489652 Eki Görüntüle 489653neyse ki bitirdimm.oldum yaa.cok yorgunum.bu kadar hazirligin ardindan bi tane guzel demli cay iyi giderdi ama...aksama INSAALLAH
evet canım gönderen arkadaşımda belirtti çok sağol,güneşe sermelisin bikaç gün dedi.
bende balkonuma masa üzerine serdim
afiyet olsun canımEki Görüntüle 489631 Eki Görüntüle 489632 Eki Görüntüle 489633 Eki Görüntüle 489634 Eki Görüntüle 489635 Eki Görüntüle 489636
Benim canım arkadaşım taaa Trabzonlardan gönderdi fındıklarımı,kendi elleriyle toplamış kurban olurum ona ben bunca işinin gücünün arasında uğraşmış..Trabzonun yöresel sepetini doldurmuşş geldi kargomm..:))çok mutlu oldum,sevilmek,düşünülmek,değer görmek gibisi yok !
aksama misafirlerim var INSAALLAH.
MENUM:
suleymaniye corbasi
bulgur pilavi
firinda cop siste kasarli kofte(1kofte,1patates,1 patlican)
kuzu bugulama
blincik(krep icinde pirincle kiyma)
koz patlican salatasi
aycicegi pidem
revani,DONDURMAYLA
kavun,karpuz,uzum,peynir,hurma,leblebi
Eki Görüntüle 489652 Eki Görüntüle 489653neyse ki bitirdimm.oldum yaa.cok yorgunum.bu kadar hazirligin ardindan bi tane guzel demli cay iyi giderdi ama...aksama INSAALLAH
Bunu kalıba dökerek mi yaptın nasıl yaptın çok merak ettim.Şahane bir görüntü bu.Tarif verir misin?Eki Görüntüle 489654 bunu da gecen hafta pısırmıstım,resmen sofranın kralıcesı oluyor.herkesı bastan oyle buyuluyorsun kı,yemekler tuzlu,yuzsun,az,cok kımse anlayamıyor
Çok şanslısınBenim canım arkadaşım taaa Trabzonlardan gönderdi fındıklarımı,kendi elleriyle toplamış kurban olurum ona ben bunca işinin gücünün arasında uğraşmış..Trabzonun yöresel sepetini doldurmuşş geldi kargomm..:))çok mutlu oldum,sevilmek,düşünülmek,değer görmek gibisi yok !
evet canım tazeykende bi ayrı gerçekten:)Evet canım en az 3-4 gün beklet gerçi tazeyken ki tadı da farklıdır ama
afiyet olsun canım
ellerine sağlık pide ve revani harika görünüyorlar
Bunu kalıba dökerek mi yaptın nasıl yaptın çok merak ettim.Şahane bir görüntü bu.Tarif verir misin?
Ben bunu sofraya koysam ooo ne güzel olur
Çok şanslısın. Taze fındık tadı başka olur Afiyetle ye
enfes gozukuyor canim, tarifi yazarmisin. annem elmali kurabiyeleri cok sever :)
Günaydın hanımlar
Sahur menüm:
Haşlanmış yumurta
Peynir, zeytin
Az bir şey patates kavurma
Kızlar dün sahurda üşenmedim etli biber dolması yaptım bugün pişecek inşallah. Çorbam var.
Yanına ne yapsam gider bilemedim :44:Tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?