- 2 Mayıs 2020
- 60
- 103
- 3
- Konu Sahibi hassas_kalpliyim
-
Arkamdan iftira atıyorlar alenen, haksızlığa uğradım, çok canımı sıktı.Allaha havale et. Annen sana güveniyorsa sıkıntı yok.
Annem bir şey diyemiyor susuyor bana karşı doluyor. Benim onların haddini bildirmem lazım.Ammman ya buna mi agliyorsun.
Yillar evvel benim dedikodum da cok donerdi mahallede, sevgili de degistiriyordum arabalardan anliyorlardi
. Benim anneme" kizini sevgilisi birakirken mahallede öpüştüler." Bile demişlerdi. Senin kavga etmene gerek yok annen agizlarinin payini verip sustursun kendi aralarinda ne konuşursa konuşsunlar, size taşimasinlar.
Senin değil annenin söylemesi gerekiyor. İkisi aynı şey değil emin olAnnem bir şey diyemiyor susuyor bana karşı doluyor. Benim onların haddini bildirmem lazım.
Gidip onlarla kavga edicem gerçekten, attığı iftiralardan bıktım artık.Anneniz ne cevap vermiş peki?olay annenizin cevabında bitiyor.
Anneniz mi öyle söyledi ben anneniz ne cevap vermis diye sormuştum.Gidip onlarla kavga edicem gerçekten, attığı iftiralardan bıktım artık.
Annem bir şey diyemiyor susuyor bana karşı doluyor. Benim onların haddini bildirmem lazım.
Konyada mı ikamet ediyorsunuz?Merhaba hanımlar, şu an çok sinirliyim elim ayağım titriyor. Iki yıllık bir ilişkim var üniversite öğrencisiyim, her şey yolunda gidiyor onunla bir sorunum yok ama oturduğumuz yerdeki komşularımız beni delirtiyor. Arkamdan konuşuyorlarmış bu insanlar hep. Neymiş efendim kızın sevgilisi var onunla geziyor falan diye. Bu kadınlar annemin arkadaşı, güne girmişler hep beraber. Ama son yaptıkları artık canıma tak etti. Martın başından beri korona yüzünden evden hiç dışarı çıkmadım, markete bile gitmedim. Gerçekten hiç. Üniversiteler vizeleri online yaptı ramazanda hep onlara çalışıyordum. Bugün annem küçük kardeşlerimi dışarıya çıkardı, kadınlar oturup toplanmışlar annemin üstüne gelmişler. Arkamdan iftira atmışlar. Yeni sevgilim varmış, ikinci sevgilime geçmişim ramazanda caddede yeni sevgilimle gezerken bunlara yakalanmışım. Şok oldum duyunca. Şu an sinirden ağladım. Nasıl böyle iftira atıyorlar insanlar? Deliriyorum burda, lütfen bana bir şey söyleyin bunlar yarın öbür gün dışarda yine oturur hepsiyle gidip kavga etmek istiyorum, bana akıl verin napabilirim?
Merhaba hanımlar, şu an çok sinirliyim elim ayağım titriyor. Iki yıllık bir ilişkim var üniversite öğrencisiyim, her şey yolunda gidiyor onunla bir sorunum yok ama oturduğumuz yerdeki komşularımız beni delirtiyor. Arkamdan konuşuyorlarmış bu insanlar hep. Neymiş efendim kızın sevgilisi var onunla geziyor falan diye. Bu kadınlar annemin arkadaşı, güne girmişler hep beraber. Ama son yaptıkları artık canıma tak etti. Martın başından beri korona yüzünden evden hiç dışarı çıkmadım, markete bile gitmedim. Gerçekten hiç. Üniversiteler vizeleri online yaptı ramazanda hep onlara çalışıyordum. Bugün annem küçük kardeşlerimi dışarıya çıkardı, kadınlar oturup toplanmışlar annemin üstüne gelmişler. Arkamdan iftira atmışlar. Yeni sevgilim varmış, ikinci sevgilime geçmişim ramazanda caddede yeni sevgilimle gezerken bunlara yakalanmışım. Şok oldum duyunca. Şu an sinirden ağladım. Nasıl böyle iftira atıyorlar insanlar? Deliriyorum burda, lütfen bana bir şey söyleyin bunlar yarın öbür gün dışarda yine oturur hepsiyle gidip kavga etmek istiyorum, bana akıl verin napabilirim?
Cevap vermeye çalışmış ama zaten benim annemle aram bozuk bana doluyorAnneniz mi öyle söyledi ben anneniz ne cevap vermis diye sormuştum.
Hayır doğuda bir şehirdeKonyada mı ikamet ediyorsunuz?
Var zaten biliyorum ama yapamıyor, haksızlığa uğramak beni çok sinirlendirdiAnneniz ne tepki vermiş? Benim annem kimsenin böyle konuşmasına izin vermezdi mesela. Size ne benim kızımın hayatından kendi çocuklarınızla ilgilenin der kapatırdı çenelerini. Problem komşulardan çok annenizde bence, oturup dinlemiş bir de ayrıntısına kadar.
Tahmin ettiğim gibi anneniz savunmadiyda onlar daha rahat davranmıştır.siz cevabınızı verin.sessiz kalmayın.Cok da kafaya takmayınCevap vermeye çalışmış ama zaten benim annemle aram bozuk bana doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?