- 24 Eylül 2013
- 9.887
- 32.400
- 748
- Konu Sahibi hassas_kalpliyim
-
Anneniz neden doluyor?? Sizin dışarı çıkmadığınıza birinci şahit anneniz zaten. Neden onlara ağzının payını vermiyor. Siz de gidin o kalabalığa x teyze geçen seni içki içerken görmüşler, y teyze söyledi deyin. Z teyze sen de sokakta erkeklerle konuşuyormuşsun x teyze konuşurken duydum inkar etmeyin deyin. Hadi bakalımAnnem bir şey diyemiyor susuyor bana karşı doluyor. Benim onların haddini bildirmem lazım.
Linç is coming..Konyada mı ikamet ediyorsunuz?
Çevrenizde her zaman bu tip insanlar olabilir. Sinirlenip ortalığı birbirine katmak da işe yaramaz. Aileniz arkanızda duracak bunun başka yolu yok.Var zaten biliyorum ama yapamıyor, haksızlığa uğramak beni çok sinirlendirdi
Zaten ulkedeki ana babalar sizin babaniz gibi olsa kimse agzini acip da laf soyleyemez genclere ama millet elalem icin yasiyor bu ulkedeİş annenizde bitiyor. Kimi ne ilgilendirir sizin sevgilinizin olması hayır yaşınız küçük değil üstelik. Daha lise sondaydım dershane çıkışı arkadaşlarımdan biri bırakırdı eve hepimiz yakın oturuyorduk zaten. Babama söylerdim şu arkadaşım bıraktı diye çoğunu tanırdı, bir gün bir komşu hiç işi yok gibi beni gözlemiş gitmiş babama demiş kızınız her gün başka erkekle geziyor, başkası eve getiriyor. Ne kadar çirkin bir cümle farzedelim babam delinin teki çekti vurdu beni nasıl bu kadar düşüncesiz olurlar hala aklım almıyor. Babam demişki ben kızıma güveniyorum arkadaşlarını da tanıyorum sizi hiç ilgilendirmez benim kızımı dikizlemek ne haddinize. Kadın bir daha ağzını açıp tek laf edemedi.
Niye Konya dedin çok güldümKonyada mı ikamet ediyorsunuz?
Komşuların tavır ve söylemleri bana uçsuz bucaksız Konya ovalarında otlanan davaları anımsattı.. O yüzden konya mı diye sordumNiye Konya dedin çok güldüm
Merhaba hanımlar, şu an çok sinirliyim elim ayağım titriyor. Iki yıllık bir ilişkim var üniversite öğrencisiyim, her şey yolunda gidiyor onunla bir sorunum yok ama oturduğumuz yerdeki komşularımız beni delirtiyor. Arkamdan konuşuyorlarmış bu insanlar hep. Neymiş efendim kızın sevgilisi var onunla geziyor falan diye. Bu kadınlar annemin arkadaşı, güne girmişler hep beraber. Ama son yaptıkları artık canıma tak etti. Martın başından beri korona yüzünden evden hiç dışarı çıkmadım, markete bile gitmedim. Gerçekten hiç. Üniversiteler vizeleri online yaptı ramazanda hep onlara çalışıyordum. Bugün annem küçük kardeşlerimi dışarıya çıkardı, kadınlar oturup toplanmışlar annemin üstüne gelmişler. Arkamdan iftira atmışlar. Yeni sevgilim varmış, ikinci sevgilime geçmişim ramazanda caddede yeni sevgilimle gezerken bunlara yakalanmışım. Şok oldum duyunca. Şu an sinirden ağladım. Nasıl böyle iftira atıyorlar insanlar? Deliriyorum burda, lütfen bana bir şey söyleyin bunlar yarın öbür gün dışarda yine oturur hepsiyle gidip kavga etmek istiyorum, bana akıl verin napabilirim?
Zaten ulkedeki ana babalar sizin babaniz gibi olsa kimse agzini acip da laf soyleyemez genclere ama millet elalem icin yasiyor bu ulkede
Benzeri benim basima da gelmişti, ben de televizyona cikmisim farkinda olmadan tum mahalle izlemis , sabah da resmen herkes camda kapida babami beklemis yetirtirecekler ya , babam hepsinin agzinin payini vermisti bir daha da kimse agzini acamamisti benimle ilgili mahallede
Sonra da beni arayip anlatmisti , meşhur olmussun kizim tum mahalle seni konusuyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?