- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
- Konu Sahibi hassas_kalpliyim
-
Ay gerçekten çok güldüm, televizyona çıkmakta kaçıncı seviye şanssızlıktır
Aklıma biri geliyor amaSorma hem de 90 larin en meshur ve en absurt anchormanin haber programina
Acı var mı acı?90ların çılgın tv günleri, ne güzel zamanlarmış, ne korona vardı ne başka dertler...Sorma hem de 90 larin en meshur ve en absurt anchormanin haber programina
Maalesef bazı mahallelerde dedikoduculuğu kendine meslek edinmiş, dedikodu ihtisası yapan insanlar var, ağlayıp kavga etmeyin zira hiçbir işe yaramaz, ne dedikodunuzu yapmaktan vazgeçerler ne iftira atmaktan, o tip insanların sizin söyleyeceklerinizden yüzleri dahi kızarmaz, kavga ettiğinizle kalırsınız üstüne bir de annenize kızın hem erkeklerle geziyor hem de büyükleriyle kavga ediyor deyip sizi daha çok çıldırtırlar.Arkamdan iftira atıyorlar alenen, haksızlığa uğradım, çok canımı sıktı.
Aklıma biri geliyor ama
Aklıma biri geliyor ama
Acı var mı acı?90ların çılgın tv günleri, ne güzel zamanlarmış, ne korona vardı ne başka dertler...
Uvvvvv hem de ağızdan öpüşmeAmmman ya buna mi agliyorsun.
Yillar evvel benim dedikodum da cok donerdi mahallede, sevgili de degistiriyordum arabalardan anliyorlardi
. Benim anneme" kizini sevgilisi birakirken mahallede öpüştüler." Bile demişlerdi (oyle bsiey olmadi) Senin kavga etmene gerek yok annen agizlarinin payini verip sustursun kendi aralarinda ne konuşursa konuşsunlar, size taşimasinlar.
Allah Allah ya... ‘ramazanda’ olduklarını kendileri neden senin dedikodunu ederken oruc agızla düsünmemisler acaba. Cok enteresan..atmışlar. Yeni sevgilim varmış, ikinci sevgilime geçmişim ramazanda caddede yeni sevgilimle gezerken bunlara yakalanmışım
Komşuların tavır ve söylemleri bana uçsuz bucaksız Konya ovalarında otlanan davaları anımsattı.. O yüzden konya mı diye sordum
Yapacak bsey bulamiyoruz evde.ondan herşeyi kendi sorunumuz gibi sahiplenip tepki veriyoruzben bu kadar gerizekalı bir güruh duymadım. bunların dediğinin bir kulağınızdan girip ötekinden çıkması lazım. resmen kendileri yazıp kendileri oynamışlar. aynı anda istersen 5 10 kişiyle görüşürsün, kime neymiş, allahın balkon işsizleri. çok delirtirlerse çık sokağın ortasına bağır, benim hayatım beni ilgilendirir siz kendi gelininizle damadınızla oyalanın diye. bu forum beni çok empatik yaptı herkesin başına gelenene çok sinirlenir oldum.
Lexacommander sizi de alintilamisim pardonYapacak bsey bulamiyoruz evde.ondan herşeyi kendi sorunumuz gibi sahiplenip tepki veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?