• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftiraya mı uğruyorum yoksa abartıyor muyuz?

Görümcenin eşini olaya dahil eden sizmişsiniz gibi geldi bana.
Yukarıda da yazdım. Görümcem araba kullanmayı bilmiyor. 2 çocuğu var ve onlarsız gelmez..Arabayı eşi kullanıyor. Başka birinin arabası olma ihtimalini düşünmeyen ve ısrarla sizin araba diyen hala. Görümcem başka biri gelmiştir dediği halde "hayır sizin arabaydı "diyor.

Komşu hala görümceye "ben seni gördüm " dememiş ki..tüm ısrarı "arabanızı gördüğüme eminim" üzerine.Kadının çocukları ile araba kullanmadığını söylemesi üzerine söyleyeceği "ben yanlış gördüm o zaman..benzettim demek vb." tarzındayken yok eminim demesi ..sonra da görümcenin olayı anlatıp "sana gelen kimdi?" demesi filan bildiğin herkes konu sahibine gelen gidenin hesabını soruyor😡
Evet aynen böyle sen olsan da olmasanda sizin araba kapının önündeydi diyor .Başka ihtimali düşünmüyor. Görümce bu konuyu açmasa benim hiçbir şeyden haberim olmayacak, arkamdan atılıp tutulacak ki hala mahallenin en dedikoducusu kimbilir kaç kişi arandı bu konuda. Böyle insana karşı yapılacak hareket uzak durmak, uzak duruyorum o dahi işe yaramıyor.

Evet aynen böyle sen olsan da olmasanda sizin araba kapının önündeydi diyor .Başka ihtimali düşünmüyor. Görümce bu konuyu açmasa benim hiçbir şeyden haberim olmayacak, arkamdan atılıp tutulacak ki hala mahallenin en dedikoducusu kimbilir kaç kişi arandı bu konuda. Böyle insana karşı yapılacak hareket uzak durmak, uzak duruyorum o dahi işe yaramıyor.
Siz hiç üzmeyin kendinizi ..elalem inanın görümcenizden de eşinizden de daha mantıklı yaklaşır lafı tıkar onun ağzına.İnsanlar taşındığınızdan beri görüyordur hal ve hareketlerinizi ..Onu da tanıyorlardır elbette yıllardır.Birisine laf etse kendisine güldürür ancak ! Yalnız sizin huzurunuz kaçsın diye bilerek yapıyor bence düşmeyin tuzağa ..evinizde hak iddia etme /kendi çocuğunu oturtma gibi bir isteği var mı?

Valla kadın çok kötü niyetli insanların namusuna bile dolaylı yoldan dil uzatabilir. Çok ucu açık konuşmuş her türlü anlaşılır. Aman bacım uzak dur
Eltim ona adım atsa haber veriyor. Şuraya gidiyorum, şunu alacağım, şu gelecek gibi. Benden de onun gibi olmamı bekledi sanırım. Dediği saldırgan laflar sebebiyle de en az bir buçuk senedir konuşmuyorum zaten.

Kendimi anlatığım insanlar tabi ki inanmaz. Ama beni tanımayan insanlara da dediyse hatta " gelen araba onların arabasıydı ama hanımı ve çocukları yoktu, aradım sordum özellikle ama biz gelmedik dedi görümce dese hakkımda iyi düşünülmez ki.
Hiç kafanıza takmayın, döner dolaşır ayağına takılır Allah bırakmaz böylesinin yanına eğer amacı oysa.
Ne kadar fesat bir kadın evlerden uzak 🤦🏼‍♀️

Hiç kafanıza takmayın, döner dolaşır ayağına takılır Allah bırakmaz böylesinin yanına eğer amacı oysa.
Ne kadar fesat bir kadın evlerden uzak 🤦🏼‍♀️
İnşaAllah niyeti ayağına dolansın. Hamileyken dışarı bile çıkmıyorum ki morelimi bozacak bir şey duymayım, bebek etkilenmesin diye.Ben ne kadar dikkat etsemde bana olan takıntısı bitmiyor.

Hem hamilelik hormonları, hemde halanın karakterinden dolayı sana iftira atacak yapıda olduğunu düşündüğün İçin korkuyorsun. Kimseye fırsat verme, git o halaya çemkir biraz, ne ima ettiğini anladığını anlasın.

Gelen gideni takip eden insanlardan nefret ederiim. Her sekilde mesafeli olun bence o kadınla üzmeyin bir de kendinizi bebişinizi kucağınıza alacağınız günü düşünün derim 😊😊

Yukarıda da yazdım. Görümcem araba kullanmayı bilmiyor. 2 çocuğu var ve onlarsız gelmez..Arabayı eşi kullanıyor. Başka birinin arabası olma ihtimalini düşünmeyen ve ısrarla sizin araba diyen hala. Görümcem başka biri gelmiştir dediği halde "hayır sizin arabaydı "diyor.
Bence siz fesatsınız öyle, tamam diyelim ki o araba diye ısrar ediyor ee belki bir şey almaya yada vermeye geldi ii niye direkt ahlak dışı olarak algıladınız?

Yani o aklınıza geleni çok zorlamak gerekse de siz tedbirinizi alın. Neler duyuyoruz, böyle emin olmadan inatlaşan insanları hiç sevmem. İnsanı zan altında bırakır. Zaten siz hassas bir dönemdesiniz birde, duymazdan gelin.

Bence siz fesatsınız öyle, tamam diyelim ki o araba diye ısrar ediyor ee belki bir şey almaya yada vermeye geldi ii niye direkt ahlak dışı olarak algıladınız?
Bir- bir buçuk saat kaldı araba kapı önünde. Hem arabayı görüyor hem kapıyı kapatmadan gittiğini görüyor ama gelenin bayan olduğunu görmüyor. İyi niyetli olsa görümce yok dedikçe ısrar etmesine gerek var mıydı. Ve neden bana gelmiş olsun belki de eltime geldi ona bir şey demiyor.Gelenin bana geldiğini de çok iyi biliyor.

Ne alaka yahu görümcenizin eşinin geldiğini düşünsün öyle birşeyi dile getiren de yok sizin aklınıza nerden geliyor anlayamadım kadın niye öyle düşünsün arabayı benzetmiş sen mi geldin demiş o kadar abartmışsınız konusu geçmeyen olayı bu şekilde düşünmekte enteresan ben değildim demiş geçmiş gitmiş

Merhaba hanımlar, geçtiğimiz günlerde hamile halimi görmek isteyen çok sevdiğim bir arkadaşım evime geldi. Bir saat kadar oturduktan sonra babası aradı, araba lazım hadi gel dedi, arkadaşım da kalktı. Bahçe kapısına kadar yollayacaktım, gerek olmadığını söyleyip gitti. Sonradan farkettim ki bahçe kapısını kapatmamış, çıktım kapattım. Bizim tarafımızdan olay bu kadar. Evimin yanında hala denilen 70 yaşlarında inanılmaz meraklı ve dedikoduculuğu herkes tarafından bilinen eşimin akrabası oturuyor. Ben bu kadınla konuşmuyorum. Nedenini daha önce açtığım bir konuda bahsetmiştim.Hatta bütün yorumlarda bana destek olmuştunuz, kararın doğruluğu konusunda. Neyse bu kadın görümcemi aramış ve demiş ki "Hafta içi sen nurlara geldin, arabanız kapıdaydı, giderkende kapıyı kapatmadan gittiniz." Görümcem ise "hala ben hafta içi iki çocukla Nur'a gidemem, anca eşim hafta sonu arabayla bırakır "demiş. Bu kadında ısrarla hayır o araba sizin arabaydı diye diretmiş. Eşimle görümceme gidince bunu görümcem anlattı ve kim geldi size dedi. Bende arkadaşın geldiğini söyledim. Konu kapandı ama aklıma takıldi güya ben eşim işteyken görümcemin eşini eve aldım ve oturduk, giderken de kapıyı da kapatmadan gitti. Buraya mı gelmiş konu yoksa ufak bir yanlış anlaşılma olmuş da ben mi abartıyorum. Herşeyden haberi olan o kadın ( kapının kapanmadığını bile biliyorken, arkadaş eve girerkende çıkarkende konuştuk, hatta girmeden önce dışarda sığa..içti bunları duyup görmedi mi? ) Mahalle ve akrabalara da böyle emin yaydıysa hakkımda kötü düşünmezler mi?
Hamilelikten dolayi sizin hormonlar ziplamis sanirim.siz en basta kendinize boyle bi iftira atilmasini nasil layik gorup aklinizdan gecirirsiniz.70 yasinda kadin onun lafina inanan insanlarin aklindan da şüphe ederim ben

Açık açık kocan geldi dememiş. sen olsanda olmasanda sizin araba kapının önündeydi demiş ve eltiyle aynı apart.oturuyoruz onun evine geldi demiyor. Benim evime geldiğinden de son derece emin.
Tamam dediğiniz gibide olsa görümceniz biliyo sonuçta gerçeği. 1 tane huysuz ihtiyarın lafına bakacak değillerdir diye düşünüyorum. Haladan başka böyle bir imada bulunan yoksa takmayın derim.

Hamilelikten dolayi sizin hormonlar ziplamis sanirim.siz en basta kendinize boyle bi iftira atilmasini nasil layik gorup aklinizdan gecirirsiniz.70 yasinda kadin onun lafina inanan insanlarin aklindan da şüphe ederim ben
evet biraz sitresliyim. Benim bir şeyden haberim yok ki. Görümce demese inanın aklımın ucuna bile gelmez. 70 yaşında ama hâla ortalık karıştırma derdin de. Teşekkür ederim

evet biraz sitresliyim. Benim bir şeyden haberim yok ki. Görümce demese inanın aklımın ucuna bile gelmez. 70 yaşında ama hâla ortalık karıştırma derdin de. Teşekkür ederim
Kafanizi takmayin siz bebeginizi dusunun.siz kendinizden emin olduktan sonra basiniz dik olduktan sonra birakin isteyen istedigini dusunsun.

Back
X