Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynanam baskısı yuzunden bir hata sonucu iftiraya maruz kaldım kaynanamn adını da veremedim bağlarımız Kpacak diye ne yapmalym kavgalar çıktı bir sürü eşim habersiz ne yapcam bilmiyorum![]()
Bende hataliyim kocam çok sınırlı olaya nasıl bakar bilmiyorum hep kynanam baskısı yüzünden oldu nasıl anlatcam bilemyorumEşine vakit kaybetmeden olanları-doğruyu anlat
Tabi ki eşinize anlatacaksınız önemli olan sizin yuvanız eşiniz sizi boşasa bu sebepten kaynananız mı sahip çıkacak.
Özelden yazsam olur mubişi anlamadım tam ama anlatman en iyisi.
Özelden yazsam olur mu
eşinize anlatın ilk sizin ağızınızdan duyması daha iyi olur kaynanayıda ikna edin size destek olsun bu arada atılan iftira nedir.Kaynanam baskısı yuzunden bir hata sonucu iftiraya maruz kaldım kaynanamn adını da veremedim bağlarımız Kpacak diye ne yapmalym kavgalar çıktı bir sürü eşim habersiz ne yapcam bilmiyorum![]()
olmaz burda herkeze özelden yazacak olsaydınız konu açmanızın ne anlamı var anlatın bizde sorununuzu gidermek için fikir verilimÖzelden yazsam olur mu