- 13 Ağustos 2017
- 189
- 380
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden yazsam olur mu
Dükkanımız da bir kız çalışıyor kaynanam hoşuna gitmedi çok fena bu kız dedi damatla içli dışlı birlikte yemek yiyorlar bacak bacak üstüne atyor karşısında adamn dedi bende kızın bı hareketini kaynanama söyledim oda sinirlenmiş damadını aradı benim kızımı üzmeye hakkın yok böyle böyleymiş diye dükkandaki kızla kavga ettik herşeyi yetstryn dye damatla benim üzerime geldiler napayım patron koltuğuna oturms 2 günlük hoşmza gitmedi kestirme bu şekilde anlatabldm kızla kavga ettik dükkana gel yuzleselim dedi biside diyemedim kaynanamın da atamazdm dükkana gttm damat tuttu kızı birbirimize girecektik dmt bana git dedi gitimm bnm namusuma laf etmeye hakkın yok diye kendini svndu npcam bilmiyorum kaynanama her gün beni aradı bu kız geldiğinden beri uyuyamıyorum diye napym mecbur kaldım bende kızdım çünkü doğru değil dye damat yüz vermiş onu korudu bana iftira attılar hep senin basının altından çıkıyor kaynanan bole bir insan değil hep yılanın başı sensin hep senin yüzünden oldu diye herkes çekildi bana kaldıolmaz burda herkeze özelden yazacak olsaydınız konu açmanızın ne anlamı var anlatın bizde sorununuzu gidermek için fikir verilim
Razı olsunBence ne olursa olsun eşinize anlatın. Aćıkcası konu ne bilemediğimden tam birşeyde diyemiyorum ama sonuçta iftira atıldıysa eşinize bunu anlatıp bi şekilde haklı olduğunuzu anlatın. Başka bir yerden duyarsa daha kötü.
Rabbim yardımcın olsun.
Cidden size iyi olmus derim. Namusuyla calisan kadina yemek yedi bacak bacak ustune atti diye kv kafayi takmissiniz. Layiginiz neyse onu bulun derim. Milletin namusuna dil uzatmadan dusunecektiniz kendinizi.Dükkanımız da bir kız çalışıyor kaynanam hoşuna gitmedi çok fena bu kız dedi damatla içli dışlı birlikte yemek yiyorlar bacak bacak üstüne atyor karşısında adamn dedi bende kızın bı hareketini kaynanama söyledim oda sinirlenmiş damadını aradı benim kızımı üzmeye hakkın yok böyle böyleymiş diye dükkandaki kızla kavga ettik herşeyi yetstryn dye damatla benim üzerime geldiler napayım patron koltuğuna oturms 2 günlük hoşmza gitmedi kestirme bu şekilde anlatabldm kızla kavga ettik dükkana gel yuzleselim dedi biside diyemedim kaynanamın da atamazdm dükkana gttm damat tuttu kızı birbirimize girecektik dmt bana git dedi gitimm bnm namusuma laf etmeye hakkın yok diye kendini svndu npcam bilmiyorum kaynanama her gün beni aradı bu kız geldiğinden beri uyuyamıyorum diye napym mecbur kaldım bende kızdım çünkü doğru değil dye damat yüz vermiş onu korudu bana iftira attılar hep senin basının altından çıkıyor kaynanan bole bir insan değil hep yılanın başı sensin hep senin yüzünden oldu diye herkes çekildi bana kaldı
Önce şunu alıntılayim burada dursun nolur nolmazDükkanımız da bir kız çalışıyor kaynanam hoşuna gitmedi çok fena bu kız dedi damatla içli dışlı birlikte yemek yiyorlar bacak bacak üstüne atyor karşısında adamn dedi bende kızın bı hareketini kaynanama söyledim oda sinirlenmiş damadını aradı benim kızımı üzmeye hakkın yok böyle böyleymiş diye dükkandaki kızla kavga ettik herşeyi yetstryn dye damatla benim üzerime geldiler napayım patron koltuğuna oturms 2 günlük hoşmza gitmedi kestirme bu şekilde anlatabldm kızla kavga ettik dükkana gel yuzleselim dedi biside diyemedim kaynanamın da atamazdm dükkana gttm damat tuttu kızı birbirimize girecektik dmt bana git dedi gitimm bnm namusuma laf etmeye hakkın yok diye kendini svndu npcam bilmiyorum kaynanama her gün beni aradı bu kız geldiğinden beri uyuyamıyorum diye napym mecbur kaldım bende kızdım çünkü doğru değil dye damat yüz vermiş onu korudu bana iftira attılar hep senin basının altından çıkıyor kaynanan bole bir insan değil hep yılanın başı sensin hep senin yüzünden oldu diye herkes çekildi bana kaldı
yaptigin cok kotu iftira degil ki sen kiza iftira atmissin sana neydi damadin namusu ortada bir sey varsa idi nasil olsa cikardi sen damadi kiskanmissin isin basina gecti diye allah akil fikir versinDükkanımız da bir kız çalışıyor kaynanam hoşuna gitmedi çok fena bu kız dedi damatla içli dışlı birlikte yemek yiyorlar bacak bacak üstüne atyor karşısında adamn dedi bende kızın bı hareketini kaynanama söyledim oda sinirlenmiş damadını aradı benim kızımı üzmeye hakkın yok böyle böyleymiş diye dükkandaki kızla kavga ettik herşeyi yetstryn dye damatla benim üzerime geldiler napayım patron koltuğuna oturms 2 günlük hoşmza gitmedi kestirme bu şekilde anlatabldm kızla kavga ettik dükkana gel yuzleselim dedi biside diyemedim kaynanamın da atamazdm dükkana gttm damat tuttu kızı birbirimize girecektik dmt bana git dedi gitimm bnm namusuma laf etmeye hakkın yok diye kendini svndu npcam bilmiyorum kaynanama her gün beni aradı bu kız geldiğinden beri uyuyamıyorum diye napym mecbur kaldım bende kızdım çünkü doğru değil dye damat yüz vermiş onu korudu bana iftira attılar hep senin basının altından çıkıyor kaynanan bole bir insan değil hep yılanın başı sensin hep senin yüzünden oldu diye herkes çekildi bana kaldı
Yemek yemesin aç mı dursun kız mesela?Elalemin kızına hiç suçu yokken iftira atmak ne kolay dimi başına gelince derdine düşmüşsün,oh olsun beter olun.Fena olan da senle kaynanan allah sizin gibilerin eline diline kimseyi düşürmesinDükkanımız da bir kız çalışıyor kaynanam hoşuna gitmedi çok fena bu kız dedi damatla içli dışlı birlikte yemek yiyorlar bacak bacak üstüne atyor karşısında adamn dedi bende kızın bı hareketini kaynanama söyledim oda sinirlenmiş damadını aradı benim kızımı üzmeye hakkın yok böyle böyleymiş diye dükkandaki kızla kavga ettik herşeyi yetstryn dye damatla benim üzerime geldiler napayım patron koltuğuna oturms 2 günlük hoşmza gitmedi kestirme bu şekilde anlatabldm kızla kavga ettik dükkana gel yuzleselim dedi biside diyemedim kaynanamın da atamazdm dükkana gttm damat tuttu kızı birbirimize girecektik dmt bana git dedi gitimm bnm namusuma laf etmeye hakkın yok diye kendini svndu npcam bilmiyorum kaynanama her gün beni aradı bu kız geldiğinden beri uyuyamıyorum diye napym mecbur kaldım bende kızdım çünkü doğru değil dye damat yüz vermiş onu korudu bana iftira attılar hep senin basının altından çıkıyor kaynanan bole bir insan değil hep yılanın başı sensin hep senin yüzünden oldu diye herkes çekildi bana kaldı
Kötü birşey ypmadk adam çapkın mesajını yakldm tatliskomlu birisiyle konuşuyordu bebeği var adamın pepeyi açarken geldi mesaj tam herkese yazıyor karısını aldatyorYemek yemesin aç mı dursun kız mesela?Elalemin kızına hiç suçu yokken iftira atmak ne kolay dimi başına gelince derdin3 düşmüşsün,oh olsun beter olun