• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftiraya uğradım..

Hahahha ya şaka gibi bi de başlığa "iftiraya uğradım" yazmış:) Sanrılar sanrılar..

Canımın içi sen ve kaynanan namusuyla çalışan bi kadına geri kalmış zihinlerinizle iftira atmışsınız. Dedikodusunu yapıp ortalığı kızıştırmışsınız. Kadın halinizle gidip gene bi kadının başını yakmışsınız.

Cahillikte son nokta ya allah sizin gibilerden korusun..

İffetsiz oluyor birde topuklu ayakkabiyla bacak bacak ustune atan var aboooooooovvvv hele hem file corap hem topuklu ayakkabiyla bacak bacak ustune atan abbbbbooooooooooooooovvvvvv evlerden irak:KK47::skandal::skandal::skandal:

bunca yıldır girdiğim her ortamdaki erkeklere iş atıyormuşumda haberim yokmuş:KK53:

konu sahibesi bak bir arkadaş yazmış büyüyene kadar gel bize sor atacağın adımları en doğrusu bu sanırım..

Ben

Benim annem yok o kaynanam değil benim annem can parçam gorumcemde dünya ahiret bacım bizde pislik olmaz

Bizde pislik olmaz deyip pisliğin alasını yapmışsınız.
Görümcenin haberi olduktan sonra test edersin bakalım kv görümce hangi canın parçasıymış.

Adı çıkmaz biz kötü insanlar değiliz 4umuz bilyor başka kimse bilmiyor bizim kimsenin ağını almaya adını çıkarmaya hakkımız yok ben kaynanam ve görümcem için uğraştım bidaha da karışmam kim naparsa yapsın olan bana olun rezil olan ben oldum kıza bişe olduğu yok

Hey yavrum daha küçücüksün... millet sütten sıyrılır en ak haliyle sen ortada kalakalırsın. Neyse yaşayarak öğren bakalım.

Konu sahibi arkadaşım olan olmuş yaptığın da yanlış olmuş ayrıca bence kocana durumu anlatmalısın çalışan kız ile konuşup ortalığı toparlamalısın
İftira atılmamış sana sen ön yargılı davranıp iftira atmışsın bunu sonucuna razı olup toparlamalı ve kimseyi tanıyıp bilmeden konuşmamalısın buda sana ders olur
Bence konunu kapattır seni yerler burda bela okuyanına kadar var çünkü
Hiç kimse hata yapmamış dört dörtlük sen tü kaka olursun
Geçmiş olsun

Nedense bu konu bana hiç samimi gelmedi.
İnsan iftiraya uğrasa o üzüntüyü daha çok hissettirir ve konuyu yüzeysel bile olsa anlatır
O duygu geçmedi yani bu tarafa.

Dükkanımız da bir kız çalışıyor kaynanam hoşuna gitmedi çok fena bu kız dedi damatla içli dışlı birlikte yemek yiyorlar bacak bacak üstüne atyor karşısında adamn dedi bende kızın bı hareketini kaynanama söyledim oda sinirlenmiş damadını aradı benim kızımı üzmeye hakkın yok böyle böyleymiş diye dükkandaki kızla kavga ettik herşeyi yetstryn dye damatla benim üzerime geldiler napayım patron koltuğuna oturms 2 günlük hoşmza gitmedi kestirme bu şekilde anlatabldm kızla kavga ettik dükkana gel yuzleselim dedi biside diyemedim kaynanamın da atamazdm dükkana gttm damat tuttu kızı birbirimize girecektik dmt bana git dedi gitimm bnm namusuma laf etmeye hakkın yok diye kendini svndu npcam bilmiyorum kaynanama her gün beni aradı bu kız geldiğinden beri uyuyamıyorum diye napym mecbur kaldım bende kızdım çünkü doğru değil dye damat yüz vermiş onu korudu bana iftira attılar hep senin basının altından çıkıyor kaynanan bole bir insan değil hep yılanın başı sensin hep senin yüzünden oldu diye herkes çekildi bana kaldı
Bence ihtiyacınız olan şey Türkçe dersi + Psikolog. Ve bir öneri sizi ilgilendirmeyen şeylere karışmayın.

IMG_1847.webp
Ben

Benim annem yok o kaynanam değil benim annem can parçam gorumcemde dünya ahiret bacım bizde pislik olmaz
Hani annen gibiydi kaynanan? Bu ne? Senden korkulur gerçekten tehlikelisin:KK20:

Temel'in ters yolda giden fikrasi vardi. Radyoda anons duyuyor: "bilmem ne karayolunda bir arac ters yonde gitmektedir. Suruculerin dikkatine"
Temel'in cevabi: "ne birisi yaa, hepsi hepsi"

Back
X