• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftiraya uğradım..

Annem gibi zaten yavrum der sarılır bana öper bizim aramızda bişi yok evladına düşkün diye konu acmistim hepsi bu niye üstüme geliyorsunuz kendimi ifade edemiyorum @Mune konumun kapatılmasını istiyorum lütfen yardımcı olun

Hi hi kesin oyledir. Bu kadar saf misin yoksa saf ayagina mi yatiyorsun.?
Kv timsah.

Ve sen iftiraya ugramadin iftira attin.
Hala boyle yobazliklar olmasi akillara zarar.

Arabayla bırakma beraber yemek yeme kızın ağırdan alması gerekmiyor mu son ses müzik açıyor ba

Niye bu kadar tepki veriyorsunuz iftira eden ben değilim kaynnm her gün beni aradı kızım ben uyuyamıyorum diye grce hiç bir şekilde duysun istemedik araları açılır kavga ederler üzülmesin istedik gormcmn çünkü adam çapkın kızn hareketleri iyi değil dedi ben ne diyim ben mi dedim kaynanama iftira atalım boxalim işleri birbirine katalm dye grmcem için naptysak çünkü adamn yapmadı bişi değil kznda calstgi yok gelip gdyo ztn calstrmyo onu
Nasil turkce nasil imla bu?Cok useniyorsaniz yazmayin,bulmaca gibi,anlamak zor.

İftiraya uğradım diyip iftira atıyorsun.
Üstelik bir kadının bir kadına iftira atması ne kadar acı.
Erkeğe gene laf söylenmemiş.
Bacak bacak üstüne attı üstelik yemek yedi diye bir kadına iftira atılmış.
İftira atanların o yük altında kalmasını temenni ediyorum.

Annem gibi zaten yavrum der sarılır bana öper bizim aramızda bişi yok evladına düşkün diye konu acmistim hepsi bu niye üstüme geliyorsunuz kendimi ifade edemiyorum @Mune konumun kapatılmasını istiyorum lütfen yardımcı olun
Niye mi üstüne geliyoruz? İftiraya uğradım diye konu açıp asıl iftira eden sen olduğun için olabilir mi? Niye üstüme geliyosunuz demen bile komik zaten. Psikolog konusunda ciddiyim gerçekten ihtiyacın var :işsiz:

Adam çapkın tatliskomlu mesajını gldi çocuğuna pepeyi açarken bizde korktuk yanlış bişi yapmasndan kiz terbiyeli değildi ki ama

O

O damadını biliyor ama kaç tane bayan calistirdik tertemiz ama bu kadar rahat davranmadilar erkeklere sulanmadilar.

Arabayla bırakma beraber yemek yeme kızın ağırdan alması gerekmiyor mu son ses müzik açıyor ba

Bı sen anladın beni Allah razı olsun haklısın karışmasaydim keşke benim parasında falan gözüm yok kul hakkından çok korkarım ben :KK43:

şunları alt alta okuyun bakalım kim kime iftira atmış...
bence siz kaç yaşında olursanız olun çok tehlikeli bir kadınsınız...
günah ya nasıl bir zihniyettir bu...
belki kız suçlu belki de masum ama siz bir insana iftira attınız ve kul hakkına girdiniz...
umarım eşiniz olayı öğrendiğinde üzerini kapatmaz büyük olay çıkar da size ders olur...

Dükkanımız da bir kız çalışıyor kaynanam hoşuna gitmedi çok fena bu kız dedi damatla içli dışlı birlikte yemek yiyorlar bacak bacak üstüne atyor karşısında adamn dedi bende kızın bı hareketini kaynanama söyledim oda sinirlenmiş damadını aradı benim kızımı üzmeye hakkın yok böyle böyleymiş diye dükkandaki kızla kavga ettik herşeyi yetstryn dye damatla benim üzerime geldiler napayım patron koltuğuna oturms 2 günlük hoşmza gitmedi kestirme bu şekilde anlatabldm kızla kavga ettik dükkana gel yuzleselim dedi biside diyemedim kaynanamın da atamazdm dükkana gttm damat tuttu kızı birbirimize girecektik dmt bana git dedi gitimm bnm namusuma laf etmeye hakkın yok diye kendini svndu npcam bilmiyorum kaynanama her gün beni aradı bu kız geldiğinden beri uyuyamıyorum diye napym mecbur kaldım bende kızdım çünkü doğru değil dye damat yüz vermiş onu korudu bana iftira attılar hep senin basının altından çıkıyor kaynanan bole bir insan değil hep yılanın başı sensin hep senin yüzünden oldu diye herkes çekildi bana kaldı
Kusura bakmada sende az değilsin hata sende sen iftiraya uğramamışsin ki kıza iftira atmışsın

Kayınvalide ve görümceyle alakalı başka bi konun daha var. Onu yeni gördüm orda neler yazmışsın onların hakkındada. Sonra yok annem can parem yok bacım kardeşim. Hastasın sen

Kayınvalide ve görümceyle alakalı başka bi konun daha var. Onu yeni gördüm orda neler yazmışsın onların hakkındada. Sonra yok annem can parem yok bacım kardeşim. Hastasın sen
Aaaa simdi okudum cidden korkulacak bir durum
Kesin bir psikiyatriste gitmeli konusahibi,yazik aileyi tarumar etmis simdiden

Birde kayınvalidem annem görümcem bacım bizde pislik olmaz diyorsun ...

Konu sahibi
Kaynana tarafindan kullanılmış kadından kurtulmak için konu sahibini kullanmış
Konu sahibi deneyimsizliginin kurbanı

Eğer gorumcen aldatiliyorsa birak o düşsün kocasının peşine hem damat aldatiyorsa da o kizla olduğunu nerden biliyorsun
Işte böyle herkes bir kenara çekilir sen ortada kalırsın
Eger kiz da günahsızsa vay halinize illa bir gün bir yerde iftiraya ugrayacaksin

Dükkanımız da bir kız çalışıyor kaynanam hoşuna gitmedi çok fena bu kız dedi damatla içli dışlı birlikte yemek yiyorlar bacak bacak üstüne atyor karşısında adamn dedi bende kızın bı hareketini kaynanama söyledim oda sinirlenmiş damadını aradı benim kızımı üzmeye hakkın yok böyle böyleymiş diye dükkandaki kızla kavga ettik herşeyi yetstryn dye damatla benim üzerime geldiler napayım patron koltuğuna oturms 2 günlük hoşmza gitmedi kestirme bu şekilde anlatabldm kızla kavga ettik dükkana gel yuzleselim dedi biside diyemedim kaynanamın da atamazdm dükkana gttm damat tuttu kızı birbirimize girecektik dmt bana git dedi gitimm bnm namusuma laf etmeye hakkın yok diye kendini svndu npcam bilmiyorum kaynanama her gün beni aradı bu kız geldiğinden beri uyuyamıyorum diye napym mecbur kaldım bende kızdım çünkü doğru değil dye damat yüz vermiş onu korudu bana iftira attılar hep senin basının altından çıkıyor kaynanan bole bir insan değil hep yılanın başı sensin hep senin yüzünden oldu diye herkes çekildi bana kaldı

Haketmişsiniz her duyduğunuzu yetiştirirseniz birde konu namussa kızın o tepkileri çok normal k.bakmayın ama hata sende

Kaynanam baskısı yuzunden bir hata sonucu iftiraya maruz kaldım kaynanamn adını da veremedim bağlarımız Kpacak diye ne yapmalym kavgalar çıktı bir sürü eşim habersiz ne yapcam bilmiyorum :KK43:
Eşine anlatman daha doğru olur.Öğrend
Kaynanam baskısı yuzunden bir hata sonucu iftiraya maruz kaldım kaynanamn adını da veremedim bağlarımız Kpacak diye ne yapmalym kavgalar çıktı bir sürü eşim habersiz ne yapcam bilmiyorum :KK43:
Eşine anlatman daha doğru olur yarın birgün olaylar ortaya çıktığında sadece senin başın ağrır kimseye bir şey olmaz.

çok şaşırıyorum bazı yorumlara gömdünüz resmen kadını ya iyi bi hata yapmış herkes hata yapar bazı tipler yüzünden şuraya konu açıp sıkıntısını anlatamayan bi sürü kadın vardır öyle ön yargılı ve aşığılayıcı Mesajlar varki
Hatası var belli ama bu kadar ağır eleştiriyi hiiiiiiç kimse haketmez

Ya kızın belki o anlamda hiç bir hareketi yok. Bu adamların yanında dişi sinek görseniz aklınızı kaybediyorsunuz. Ne var koltuğa oturduysa, ne var yemek yedilerse, ne var ayak ayak üstüne attıysa? Ölelim biz o zaman çoktan yollu olmuşuz haberimiz yok. Kaynanan da zaten az değil sinsi. Öyle aklından geçen her şeyi kimseye anlatma. Çok da ezilip büzülme. Yaptığın, iftira olacak bişey yok ortada bende baya baya bişey yaptın sandım :) Töbe ya güldürdün beni of :)

Çok ama

Çok çok haklısın düşünemedim korktum adam çapkın ne yapabilirim korkrltuk yuvasının bozulmasından kötü nyetmz yoktuki

Niyetiniz kötü değildi ama kızın hakkına girmişsinİZ bu da iyi niyetli HAKLISIN !!!!
Aslında size yapılan İFTİRA dimi kıza yapılan bildiğin ÖVGÜ.
ALLAH AŞKINA BUNUN kızla ne alakası vardı,damadınız çapkınsa kıza neden sarıp ekmeği ile oynadınız.

Back
X