Iftiraya uğrasaydınız ne yapardınız

Dern08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2020
245
49
48
Meraba arkadaşlar ben 10 15 senelik arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyorum benim testim pozitif çıkmıştı kendisi de bana aynı arabada ise gittiğimiz için doğal olarak temasli olarak onu da söylememi istedi bende söyledim karantinam bittikten sonra ise başladım patronum bana ayşeyi de söylemişsin temasli diye dedi bende aciklma yaptım kendisi ismini vermemi istedi temasli olduğu için dedim çocukluk arkadaşım daha raporuydu aradım böyle böyle bilgileri yokmuş senin bana temasli soyle diye dediklerinden ben istemişim t.c ni sanmışlar dedim sonra o da patronu aramış patronda gelip ben sana ayseyle ilgili bisey mi dedim gidip konuşuyorsun onunla diyip beni yalancı çıkardı aradan zaman geçti bugün o arkadaşımla konuştuk sorarlarsa ben jsteidm t.c sini de dedi yani başta söylediğimin tam tersi yalan söylememi istedi. Onada tamam dedim sonra mesaj artı bana patronla konuştuk da ben sana yalvarmışım beni illa temasli yazdır diye dedi ben öyle bisey şöylemedim kimseye ve iftira attı patron dediğim kişi arkadaşıma durumu açıkladım ama neden bana iftira atmaya çalışmış patron neden çalışanına iftira atar ben kafayı yicem..ne yapmalıyım

Arkadaşın senin ile temas etti mi?

Doğru anladıysam bu olaydaki mikser görevini patron üstlenmiş. Tam bi ortalık karıştırıcı, adama bak. Gidip neden yaptığını sor. Ses kaydı yasak olmasa ses kaydı al arkadaşına dinlet derdim ama işte.

Yalancılık hastalığı var patronunuzun ya da unutkanlik hastalığı.

Ya da en son seçenek sizi tam dinlemiyor bir yerlerinden laf uyduruyor.

Mesafenizi koruyun .

İnsanoğlu çiğ süt emmiş.
Böyle böyle insanları tanır tecrübe edersiniz.
Geçmiş olsun önünüze bakın.

Şöyle düşünün çocukluk arkadaşınızla aunibyerde çalışıyosunuz ise gelip giderken aynı arabayla gidiyorsunuz ve test sunucunuz pozitif cıkıyo arkadaşınızda size beni de temasli olarak yazdır rapor kullaniyim diyor sizde tamam diyosunuz patronunuzada gidip beni temasli yazdırmış diyor ama halbuki kendisi gelip beni yazdır dedi yalancı siz cikiyosunuz üstüne patronunuz gidiyo o arkadaşınıza diyo ki sen yalvarmışsın ona beni temasli yazdır diye diyo iftira atiyo ne yapardınız

Işte bundan sonra ne yapmam gerekiyor

Yalancılık hastalığı var patronunuzun ya da unutkanlik hastalığı.

Ya da en son seçenek sizi tam dinlemiyor bir yerlerinden laf uyduruyor.

Mesafenizi koruyun .
Beni işten çıkarma durumu olurmu peki sizce ne yapmaliyim

Şöyle düşünün çocukluk arkadaşınızla aynı yerde çalışıyosunuz ise gelip giderken aynı arabayla gidiyorsunuz ve test sunucunuz pozitif cıkıyo arkadaşınızda size beni de temasli olarak yazdır rapor kullaniyim diyor sizde tamam diyosunuz patronunuzada gidip beni temasli yazdırmış diyor ama halbuki kendisi gelip beni yazdır dedi yalancı siz cikiyosunuz üstüne patronunuz gidiyo o arkadaşınıza diyo ki sen yalvarmışsın ona beni temasli yazdır diye diyo iftira atiyo ne yapardınız

Sordukca iyice ustume geliyolar kalbim sıkışıyo artik iftira atılması beni gerçekten mahvetti ne yapıcağımbilmiyorum işese ihtiyacım olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…