Iftiraya uğrasaydınız ne yapardınız

Işte ben kesinlikle art niyetli söylemedim patron bana yazdirmissın zaten temasli dedi tepkili şekilde bende temasıydı evet t.csini verdi bende ekiplere verdim dedim zaten kız kötüydü belirtileri de vardı dedim benim yaptığım kötü bi durum yokki

Ben zaten temasliydik banat.csini verdi o yüzden dedim yazdır dedi demedim olay niye bana patliyo yanlış bisey mi söylemişim ben

ilk mesajinizda da “benden kendisini soylememi istedi” yazmissiniz. ben ona gore yazdim. patronunuzla konusurken yaninizda degildim yani.

ilk mesajinizda da “benden kendisini soylememi istedi” yazmissiniz. ben ona gore yazdim. patronunuzla konusurken yaninizda degildim yani.
Temasli olduğumuz için kendisini söylememi istedi anlamında yazdım onu ters konusmaniza gerek yok

Temasli olduğumuz için kendisini söylememi istedi anlamında yazdım onu ters konusmaniza gerek yok
ya aslinda ben uzun uzun yazardim da hic enerjim yok. ilk mesajda yazan cumle ve su an soylediginiz sey bir patron tarafindan farkli anlasilir bu sadece.

İyi tamam ne derse desin,temaslı sorulunca onunla aynı araçta seyahat ettiğimiz için söyledim deseydiniz, kendisi istedi,söyledi vs diyene kadar ki zaten yalan da degilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…