- 27 Ekim 2008
- 5.987
- 2.455
- 723
Bakın ben kimseyi satmadım ve ben temasli yazılmasının patronu ilgilendirdigini veya haberi olması gerektiğini bilmediğim için tamamen art niyetsiz soyledim temasli olduğu için t.csini verdi diye bu satmak mi oluyo sağlık söz konusuyken birdeBenim kızıma öğretmenler diğer öğrencileri şikayet ettiği zaman sınıf öğretmeni mesajla soruyor neler oldu diye. kızım asla görmedim bilmiyordum diye bilgi vermiyor. yani arkadaşlarını satmıyor.
Sende bilmiyordum falanla geçiştirebilirsin olayları
1. temaslı kişi zaten bildirilmek zorunda. ve bu kişi veya kişiler normal şartlar altında karantinaya da girmek zorunda. olması gereken olmuş. bu işler patronun inisyatifinde değil. işten çıkarmaya sebep bir durum göremedim. böyle böyle yayıldı bu lanet hastalık. 2. çocukluk arkadaşım dediğiniz kişiyle de patronun abuk davranışı üzerine konuşup çözebilecek hukukunuz zaten
Ne iftirasi? İftiradan baska her seye benziyor bu durumunuz.
Arkadasiniz temasliysa bildirirsiniz,bunun icin patrondan izin almaniza gerek yok.
Arkadasiniz gercekten temasliysa onun size rica etmesine gerek yok. Temasi yoksa siz de arkadasiniz da yalanci. Patronunuzun tribi de yanlis,dupeduz mobbing. İsten atmazlar sizi ama konunuzda yalancilik var,mobbing var. İftira ise yok.
Birincisi arkadajsmla aynı arabada gidip geliyoruz temasli yani üstüne biseyler veriyoruz birbirimize sigaradır cakmaktir yani bi temas var arkadaşım da bana sorduklarında beni de söylemeyi unutma dedi bende zaten yazdiririm dedim patrona arkadaşım benden t.cmi istedi demiş bende bana temasli olduğumuz için t.csini verdi dedim üstüne patron gidip arkadaşıma sen yalvarmışsın t.c vermek için demiş yani söylemediğim biseyi arkadaşıma soyluyo bu iftira değilde ne
Ama siz de yanlış yapmışsınız. Temaslı öyle istekle yazdirilmaz ve yanlış bildirmek suçtur. Gerçekten temas ettiğinizi düşünerek cevap veriyorum.Şöyle düşünün çocukluk arkadaşınızla aynı yerde çalışıyosunuz ise gelip giderken aynı arabayla gidiyorsunuz ve test sunucunuz pozitif cıkıyo arkadaşınızda size beni de temasli olarak yazdır rapor kullaniyim diyor sizde tamam diyosunuz patronunuzada gidip beni temasli yazdırmış diyor ama halbuki kendisi gelip beni yazdır dedi yalancı siz cikiyosunuz üstüne patronunuz gidiyo o arkadaşınıza diyo ki sen yalvarmışsın ona beni temasli yazdır diye diyo iftira atiyo ne yapardınız
İyi de kendisi istedi demişsiniz patrona.Şöyle düşünün çocukluk arkadaşınızla aynı yerde çalışıyosunuz ise gelip giderken aynı arabayla gidiyorsunuz ve test sunucunuz pozitif cıkıyo arkadaşınızda size beni de temasli olarak yazdır rapor kullaniyim diyor sizde tamam diyosunuz patronunuzada gidip beni temasli yazdırmış diyor ama halbuki kendisi gelip beni yazdır dedi yalancı siz cikiyosunuz üstüne patronunuz gidiyo o arkadaşınıza diyo ki sen yalvarmışsın ona beni temasli yazdır diye diyo iftira atiyo ne yapardınız
Zaten ben ortada suçlu oldum hic bi suçum yok tek suçum doğruyu konuşmak patron dediğim kişide arkadaşıma gidip sen ona yalvarmışsın demiş ben yalvardı diye bisey bile söylemedimBen sizin arkadaşınızın yalan söylediğini düşündüm çünkü kendisi baya alışmış yalana ki sizden bile beklemiş ... arada laf mı taşıyor bi düşünün BiDe sanki kendini kurtarmak için heran sizi kurban edebilir ... yüzyüze konuşun patronunuzda dahil...
Ama iste patron dediki ben sen ondan istemişsin dedi yani beni suçladı bende temasli olduğumuz için t.csini verdi dedim ben kötü niyetle bisey söylemedim ve inanın napicagimi bilmiyorum 1 haftadir gözlerim kan çanağına döndüİyi de kendisi istedi demişsiniz patrona.
Baştan deseydiniz sorduğunda evet temaslıdık x le ondan söyledim diye,iş buralara gelmezdi ki yalan da değilmiş söylediğiniz.
Arkadaşınızın yaptığı yanlış evet ama sizde kendisi istedi vb bir cümle kurmasaydınız önünü açmazdınız bu durumun.
Ama beni suçlar gibi konuştu patron yani tepkili söyledi sende gidip t.csini vermişsin dedi bende temasli olduğumuz için t.csini verdi bana dedimSiz niye o istedi söylememi dediniz ki? Aynı arabada gidip geliyorduk temasliydik o yüzden adını verdim deseydiniz.
Ben kötü niyetle söylemedim patron dediğim kişi de kalkmış arkadaşıma demiş ki sen yalvarmışsın ona benide yazdir diye demis oysaki ben öyle bisey söylemedim bide iftira atiyolarŞu sıralar bir çok kişi temaslıyım diye işten kaytarmaya çalışıyor ister istemez işverenin aklında şüphe kalıyor. Burada sizin detaya girmeniz hatalı bir davranış (Ayşe söyledi söylememi demek) oysa ki aynı araçta olduğunuz için bunu sizin zaten bildirmeniz gerekir ki burada arkadaşınızın size özellikle beni de söyle demesi de hatalı olmuş. Niyete bakacaksınız arkadaşınızın niyeti neydi patronun niyeti ne. Başbaşa bırakın kendileri çözsün durumu.
Ben yalan söylemedim birincisi olduğu gibi anlattım olayı temasliydik t.csinj verdi dedim ama üstüne iftira attılar uzerime ben sözde bana yalvardı temasli yazdırmam için demisim daha neler neler sizin üstünüze iftira atsalar ne yapardınızPatron patronlugunu yapmis. Asil arkadasiniza bakin. Neden yalan soyletiyor? Neden sorumlulugunu almiyor hareketinin? Siz neden yalana da tamam diyorsunuz? Normal mi bunlar? Hepiniz birbirinizi bulmussunuz.
keyfi tatil mi yaptiniz? pozitifsiniz. temasli ismi vermek de gayet dogel bir sey. amma tantanaya cevirmissiniz meseleyi.
Ben zaten temasliydik banat.csini verdi o yüzden dedim yazdır dedi demedim olay niye bana patliyo yanlış bisey mi söylemişim benpatrona en basta ayse beni de temasli yazdir dedi demek yerine evet ayseyle de temastaydik o yuzden yazdirdim deseniz bunlar basiniza gelmezdi. cunku zaten ayse demese de onu yazdirmaniz gerekirdi.
ayrica hic kimse sizden rica etti diye yalan soylemeyin, sonra yine size patlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?