İğneli saldırıya uğradım resmen!!!

Ben yalnızca ücret için senet imzaladım operasyon öncesi imzalatılan kişinin onayı kağıdını imzalamadım. Gösteriyim deyince insan bak bu şekilde olucak gibi bi gösterme yapıyor zannettim işlem yapıcam demedi. Benim bu işlem hakkında bir bilgim Yok. Ameliyathanede filan olur diye düşündüm. Ya bi de ben o gün çok üzgündüm aldığım haber yüzünden tamamen aptallığım.

Derhal ilgili yerlere şikayet edin ,oranın direk mühür vurulması gereken bir yer olduğunu söylemeye bile gerek yok ...
Yarın devlet hastanesine gidip kontrolümü yaptıramaz ordan savcılığa gidicem. Ama burnum cidden kötü gidip geri al işlemini mi desem

Yarın devlet hastanesine gidip kontrolümü yaptıramaz ordan savcılığa gidicem. Ama burnum cidden kötü gidip geri al işlemini mi desem
Şuan hiç bir işlem denememenizi öneririm ,en azından şuç duyurusun da bulunmadan önce , darp raporu bile verilebilir devlet de kesinlikle bunun için rızanız olmadığı için , darp'dan başka bir adı yok ...

Yerin adını da söyleyin bence. Malum kazara gidebiliriz...

Size önerim burnunuza şu an herhangi bir işlem yaptırmayın, yarın sabah direkt olarak polise gidin suç duyurusunda bulunun. Senet imzalamanız çok kötü olmuş. Karşı taraf da ödeme yapmanız için baskı yapacaktır

Konuyu nerden tutsam elimde kaliyor.cok ufakta olsa operasyon icin sizi sedyeye yatirmalari gerekiyor.hadi yok yatirmadilar deseniz oturarak yapsalar bile o igneyi kirmalari enjekte etmeleri hicmi o an dikkat etmediniz.adam eline aldi igneyi size dogru geliyor yuzunuze kadar egildi.bir hisimla hop ne oluuo diyemedinzmi? Birde seneti neden imzaliyosunuz sizin orayi obislem yaparken yikmaniz gerekirken birde haksiz duruma dusmusnuz....

Direk polislik direk git şikayet et kamera kayıtlarından bakarlar zaten ne rezalet birşey öyle bir para için olacak şey değil

Yuksek ihtimalle burun ucu dolgusu yapmis.dik dursun diye.artik bunu her yerde yapiyorlar benim gittim lazer polikniktede yapiyorlar.ama orda lazer bile senelerdir gitmeme ragmen her gittigim seansta bir sayfa doldurup imza attiryolar en basiti kil tuy icin.bence gittiginiz yeri arastirin bi haklarinda daha ne sikayet var ona gore davranin.imza olayi biraz sikintili

Yarın polikliniğe gidip dolguları aldırabilecek miyim diye sormak istiyorum memnun kalmazsanız eritip alabiliriz demişti
Yoksa direk savcılığa mı gidiyim bilmiyorum.
Savcılığa gidin ve yaşadıklarınızı tüm detaylarıyla anlatın sonucuda gösterin.

Yani igneyi uzaktan hedef alip firlatmadi herhalde degil mi?
Uygun noktayı bulup oraya yapmasi lazim enjeksiyonu,bunun için bile bir sure gerekir
İgneyi eline aldigi gibi saplamadi ya burnuna.
Anlamadim hic. Cok uzgundum falan diyor belki gercekten idrak edemedi.

Neden imzaladınız.
Bunu size karşı kullanabilirler.
Kamera kayıtlarıyla dolu hastaneler.
Acil şikayette bulunun.
Gerekirse tazminat davası açın.
Eski burnunuza oranla daha kötü durumdasınız anladığım kadarıyla.
Ayrıca alerjiniz olup olmadığı sorulmadan işlem yapılması çok kötü.

Ne saçma iş o öyle sizin isteğimiz dışında nasıl iğne batırıyorlar siz sessiz mi kaldınız bu sürede ben olsam hastaneyi yıkardım sen nasıl iğne batırırsın diye bir de iğne batırarak nasıl operasyon yapıyor bunlar anlamadım

Bana da saçma geldi durum. İğne batırmasına izin verdi bence sonra şişlik ve komplikasyondan korkmuş olabilir

Ya siz resmen doktor tarafından tacize uğramışsınız. Niye imzalıyorsunuz. Hemen polise gidin ve savcılığa suç duyurusunda bulunun!! Canınızın değeri yok mu bunu nasıl yaparlar. NİYE ÖDÜYORSUNUZ NİYE!!! Öldürseler ödemem ben böyle bir şeyi. Hemen lütfen o hastaneyi dava edin, hakkınızı söke söke alın. Kaçmayın ne olur ya. Hakkınıza tecavüz etmişler. Hasta hakları diye bir şey var. Ya bazen gerçekten saçmalıyorsunuz ya.

Aklıma. Direk geçen gün haberlere çıkan kuaförde dudaklarina silikon yaptıran kız geldi sizide haberlerde görmeye lim

Sizi operasyon yapmak için bağlayıp oturtmadilarsa kendiniz engel olabilirdiniz

neden o an ağzınızı açmadınız? iğneleri görmüyomusunuz. siz yokken burnunuza saplamadılar ya.

hastane tabiki rezalet. ama sizde keşke anında tepkinizi gösterseymişsiniz. bide kağıt imzalamışsınız. üf çok kötü durum. geçmiş olsun

Hemen savcılığa git rızam dışı senet imzalattılar diye
Suç duyurusunda bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…