Ben yalnızca ücret için senet imzaladım operasyon öncesi imzalatılan kişinin onayı kağıdını imzalamadım. Gösteriyim deyince insan bak bu şekilde olucak gibi bi gösterme yapıyor zannettim işlem yapıcam demedi. Benim bu işlem hakkında bir bilgim Yok. Ameliyathanede filan olur diye düşündüm. Ya bi de ben o gün çok üzgündüm aldığım haber yüzünden tamamen aptallığım.O imzaladığınız şey izin kağıdı.İşlemin bilginiz ve onayınızın dahilinde yapıldığını ispatlıyor.
Şikayet etseniz de sonuç çıkmaz.
Ben anlamadım.Deli mi bu doktor?Bir de o burnunuzu dezenfekte ederken, iğneyi hazırlarken niye müdahale etmediniz?
Yaptığı muhtemelen dolgu maddesidir.İlacı var onun.İsterseniz uygularlar erir ya da 1 yıla kendi erir.
Acıması doğal ama başdönmesi falan psikolojik olabilir.
Yarın devlet hastanesine gidip kontrolümü yaptıramaz ordan savcılığa gidicem. Ama burnum cidden kötü gidip geri al işlemini mi desemDerhal ilgili yerlere şikayet edin ,oranın direk mühür vurulması gereken bir yer olduğunu söylemeye bile gerek yok ...
Şuan hiç bir işlem denememenizi öneririm ,en azından şuç duyurusun da bulunmadan önce , darp raporu bile verilebilir devlet de kesinlikle bunun için rızanız olmadığı için , darp'dan başka bir adı yok ...Yarın devlet hastanesine gidip kontrolümü yaptıramaz ordan savcılığa gidicem. Ama burnum cidden kötü gidip geri al işlemini mi desem
Savcılığa gidin ve yaşadıklarınızı tüm detaylarıyla anlatın sonucuda gösterin.Yarın polikliniğe gidip dolguları aldırabilecek miyim diye sormak istiyorum memnun kalmazsanız eritip alabiliriz demişti
Yoksa direk savcılığa mı gidiyim bilmiyorum.
Yani igneyi uzaktan hedef alip firlatmadi herhalde degil mi?Konuyu nerden tutsam elimde kaliyor.cok ufakta olsa operasyon icin sizi sedyeye yatirmalari gerekiyor.hadi yok yatirmadilar deseniz oturarak yapsalar bile o igneyi kirmalari enjekte etmeleri hicmi o an dikkat etmediniz.adam eline aldi igneyi size dogru geliyor yuzunuze kadar egildi.bir hisimla hop ne oluuo diyemedinzmi? Birde seneti neden imzaliyosunuz sizin orayi obislem yaparken yikmaniz gerekirken birde haksiz duruma dusmusnuz....
Bana da saçma geldi durum. İğne batırmasına izin verdi bence sonra şişlik ve komplikasyondan korkmuş olabilirYani igneyi uzaktan hedef alip firlatmadi herhalde degil mi?
Uygun noktayı bulup oraya yapmasi lazim enjeksiyonu,bunun için bile bir sure gerekir
İgneyi eline aldigi gibi saplamadi ya burnuna.
Anlamadim hic. Cok uzgundum falan diyor belki gercekten idrak edemedi.
Hemen savcılığa git rızam dışı senet imzalattılar diyemerhabalar
Geçtiğimiz cumartesi bir poliklinikte lazer kontrolüne gittim. Yarım saat beklemem gerektiği söylenildi beklerken bir doktor bilgi vermek istediğini söyledi. Burun dolgusu filan anlatıyordu kendileri. Benim burnunla bir sorunum yoktu. Kendisi israfla foto çekip bakın burası söyle olur filan dedi. Bende beni rahatsız etmiyor ama foto üzerinden bir programla gösterirseniz olucak değişimi bakarım dedim. Ben öyle bir program kullanıyordum ama gelin gösteriyim size dedi. Bi çırpıda bunuma iğneleri ardı sıra yaptı. Şok oldum. Ben size olmak istiyorum demedim neye göre böyle bişey yapıyorsunuz dedim. Ayağa kalktım midem bulandı başım döndü. Yatın yok iyi olucak filan derken önüme aslında operasyon yapılmadan önce imzalatılan kağıdı getirdiler. İmzalamıyorum bunu operasyondan önce getirmeliydiniz dedim. Doktor nerde dedim başka bir operasyondaymış geldi iki resim çekti şimdi şiş inince güzel olucak filan dedi. Resmen rezalet bir haldeyken çıkmam için ödeme yapmamı söylediler senedi imzaladım çıktım.parası pulu umrumda değil. Hiç bir sorunu olmayan burnum resmen yamuk şuan. 1 hafta sonrasına kontrol var ben çok mutsuzum. Normalde böyle aptal bir duruma düşmem ama o gün sabah üzücü bir durum yaşamıştım.
Şimdi sürekli midem bulanıyor. Burnum acıyor Penisiline alerjim var .. sizce bu yüzden mi?
Bu işlem geri alınabilir mi
Polisimi gitmeliyim hastaneye mi bir akıl verin bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?