İğneli saldırıya uğradım resmen!!!

Simayetci olmadiniz mi? Bir de seneti neden imzaladiniz? Yikardim o hastaneyi baslarina. Size igne ile yaklasinca niye tepki vermediniz ki sonuçta burnunuza igne ile yaklastigini görünce kalkin ordan

Soyledikleriniz samimi gelemedi bana. Sanki anlatmadiginiz biseyler var gibi.
Yani dusunuyorum adamin biri zorla burnuma dokunsa kiyameti koparirim. Bide imzalayip ustune para vermem.
Cikinca da hemen sikayete giderim.
Hic bisey olmasa burnum cok guzel olsa bile kabul etmem boyle biseyi

o ne ya adamin dr oldugu ne malum bence dr bile degil.
gittiginiz yer normal hastanemi yoksa lazer epilasyon merkezi falan mi ?

iğneyi hazırlarken anlamıyorsun, sonra kafam doluydu diyorsun. senet imzaladım diyorsun...yapılan müdahaleyi beğenmediğin için ödeme yapmak istemiyormuşsun gibi bir algı oluştu bende. eğer şikayet için daha fazla zaman kaybedersen bu olayı herkes böyle düşünecek. keşke aynı gün ortalığı ayağa kaldırıp tüm şikayetlerini yapsaydın. daha da fazla zaman kaybetme artık durum anlattığın gibiyse.

Bana cok absürd geldi. Igne suratiniza gelirken hiç mi farkedemediniz de firlamayadiniz oturduğunuz yerden? Cok uzgundum diye bahane mi olur

Bence hazir uzgunken yaptirayim belki güzel olur demiş sonucu görünce de pişman olmus gibisiniz.

Televizyonda , göz kontrolü için gidip göz ameliyatı olup çıkan kişilerin haberini okumuştum.
Gerçekten böyle galeyana getiriyorlar insanları.

Senedi imzalamaniz en büyük hataniz.

Şikayet etmekte gecikmeyin. Üstelik penisiline alerjim var diyorsunuz.

Şikayet edebileceğiniz her yeri kullanın.

Senedi imzalamak nedir yani adamlar mafya gibi gozu kapali imzalatiyorlar

Ne kadardi imzaladigniz senet?

bana biraz utopik geldi. hizlandirilmis cekim gbi. seni oturttular izinsz igne yaptilar imza attrmaya calistilar. vs. hanfendi pardon ama burda isniz ne? bunlar yasadklarnz gerckse sikayetlik bi konu. siz burda rahat rahat konu aciyosunuz?

Boyle bir yerde hersey yapılabilir insana siz sikayet edeyim mi etmeyim mi diye düşünüyorsunuz

samimiyetime İnan'ın çünkü ben bile ne yaşadığımı anlamayalarım. Operasyon yapıcam işleme başlıyoruz demedi. Sadece elektronik ortamda gösterebiliyormusunuz dedim gelin göstericem dedi. Ve iğne yaptı. Nasıl böyle bir durumda kaldım bende anlayamadım.

o ne ya adamin dr oldugu ne malum bence dr bile degil.
gittiginiz yer normal hastanemi yoksa lazer epilasyon merkezi falan mi ?
Kendisi doktor burada adına konu açılmış malesef hem mükemmel yorumlarından sonra reklam kokuyor bu yorumlar diye yorumlar gelmiş.

Anlamadım sadece ignemi yaptı bide üstüne operasyonmu geçirdin yani şak diye insanın burnuna nasıl iğne batırılır çokmu pasif bi karakteriniz var kendinizi nasıl savunamadınız dehşet içindeyim şuan.şikayet edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…