Simayetci olmadiniz mi? Bir de seneti neden imzaladiniz? Yikardim o hastaneyi baslarina. Size igne ile yaklasinca niye tepki vermediniz ki sonuçta burnunuza igne ile yaklastigini görünce kalkin ordanmerhabalar
Geçtiğimiz cumartesi bir poliklinikte lazer kontrolüne gittim. Yarım saat beklemem gerektiği söylenildi beklerken bir doktor bilgi vermek istediğini söyledi. Burun dolgusu filan anlatıyordu kendileri. Benim burnunla bir sorunum yoktu. Kendisi israfla foto çekip bakın burası söyle olur filan dedi. Bende beni rahatsız etmiyor ama foto üzerinden bir programla gösterirseniz olucak değişimi bakarım dedim. Ben öyle bir program kullanıyordum ama gelin gösteriyim size dedi. Bi çırpıda bunuma iğneleri ardı sıra yaptı. Şok oldum. Ben size olmak istiyorum demedim neye göre böyle bişey yapıyorsunuz dedim. Ayağa kalktım midem bulandı başım döndü. Yatın yok iyi olucak filan derken önüme aslında operasyon yapılmadan önce imzalatılan kağıdı getirdiler. İmzalamıyorum bunu operasyondan önce getirmeliydiniz dedim. Doktor nerde dedim başka bir operasyondaymış geldi iki resim çekti şimdi şiş inince güzel olucak filan dedi. Resmen rezalet bir haldeyken çıkmam için ödeme yapmamı söylediler senedi imzaladım çıktım.parası pulu umrumda değil. Hiç bir sorunu olmayan burnum resmen yamuk şuan. 1 hafta sonrasına kontrol var ben çok mutsuzum. Normalde böyle aptal bir duruma düşmem ama o gün sabah üzücü bir durum yaşamıştım.
Şimdi sürekli midem bulanıyor. Burnum acıyor Penisiline alerjim var .. sizce bu yüzden mi?
Bu işlem geri alınabilir mi
Polisimi gitmeliyim hastaneye mi bir akıl verin bana...
Yerin adını da söyleyin bence. Malum kazara gidebiliriz...
Size önerim burnunuza şu an herhangi bir işlem yaptırmayın, yarın sabah direkt olarak polise gidin suç duyurusunda bulunun. Senet imzalamanız çok kötü olmuş. Karşı taraf da ödeme yapmanız için baskı yapacaktır[/
samimiyetime İnan'ın çünkü ben bile ne yaşadığımı anlamayalarım. Operasyon yapıcam işleme başlıyoruz demedi. Sadece elektronik ortamda gösterebiliyormusunuz dedim gelin göstericem dedi. Ve iğne yaptı. Nasıl böyle bir durumda kaldım bende anlayamadım.Soyledikleriniz samimi gelemedi bana. Sanki anlatmadiginiz biseyler var gibi.
Yani dusunuyorum adamin biri zorla burnuma dokunsa kiyameti koparirim. Bide imzalayip ustune para vermem.
Cikinca da hemen sikayete giderim.
Hic bisey olmasa burnum cok guzel olsa bile kabul etmem boyle biseyi
Kendisi doktor burada adına konu açılmış malesef hem mükemmel yorumlarından sonra reklam kokuyor bu yorumlar diye yorumlar gelmiş.o ne ya adamin dr oldugu ne malum bence dr bile degil.
gittiginiz yer normal hastanemi yoksa lazer epilasyon merkezi falan mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?