İğneli saldırıya uğradım resmen!!!

Ailem Yok yanımda geldiğim gün baygın gibi uyudum dün pazardı ve az önce sağlık bakanlığına şikayet açtım.parası şimdi de diyorum umrumda değil. Yapılana sessiz kaldığım doğru ama operasyon bu hemen yapılır mı hiç düşünmediğim birşey ben kendisinin işlem sonucu şöyledir görüntüye kavuşursunuz tarzı bi işlem bekledim çünkü işlemden önce elektronik ortamda görebilir miyim dediğimde gelin göstericem dedi.

Sonrasındaki mide bulantısı ve baş ağrısı içinde yattım. Kalktım işlemi yaptık bunu imzalayın dediler dedim bunu işlemden önce getirmeliydiniz ben işlem yapın demedim. Parası dediler lanet olsun al dedim çıktım. O gün bir sptallık vardı resmen bende. Ama bir doktor nasıl para için bunu yapar. anlamıyorum. Evet sabah iyi değildim böyle bir işleme karar vericek bir halde hiç değildim. Aptaldım aptallığım kullanıldı.
Parayı ödememek için filan değil öderim şimdi aradım eritme işlemi yapalım bir hafta sonra dediler.yaptırmalı mıyım
Yapılandan şikayetçi mi olmalıyım
Ben eski halime dönsem başka bişey istemiyorum

şaka mı yapıyosunuz yahu biri iğne ile size yaklaşırken çekilemiyo musunuz? bana inandırıcı gelmedi anlatmadığınız bişeyler var. ayrıca hadi diyelim oldu, ben olsam doğrudan polise giderdim. ama dediğim gibi inandırıcı bulmadım.

O gün sabah sevgilimle tartışmıştım.aptal gibiydim. Olur ya ah anlayabilsem.

Böbreklerin ve diğer organların gerçekten yerindemi kontrol et,para için ruhunu da alurlar insanın hiç tereddütsüz,yanlarına bırakmayın

Bakın ben elektronik programla yapılan işleme bakabilirsiniz dedim yalnızca gelin gösteriyim deyince işte bu şekilde olucak tarzı bişey bekledim. Şimdi saçma geliyor belkide ama

Boyle bir yerde hersey yapılabilir insana siz sikayet edeyim mi etmeyim mi diye düşünüyorsunuz
Ne yapıcagımı İnan'ın bilmiyorum. Şikayetçi olucam ama bana eski haline çevirebiliriz diyorlar.dolguyu eritin akıtırız dediler. Şimdi ne yapmalıyım

Evet bunu bile operasyondan sonra söyledim. Olmak istesem başında söylerim. Cidden diyorum parası pulu batsın. Bana zarar vermeseydi keşke bu parayı düşürseydim para için filan açmadım. Bunu yaşadım şimdi dolguyu akıtabileceğini söylüyor. Ne yapıcagımı şaşırdım.

Senedi imzalamak nedir yani adamlar mafya gibi gozu kapali imzalatiyorlar

Ne kadardi imzaladigniz senet?
700 tl diye okudum. Gerisini nakit olarak verip çıktım. Bana prosedürü söyler misiniz operasyon öncesi şu işleme izin veriyorum denilmez mi böyle bir izin kağıdı alınmaz mı nasıl insanlar bunlar.

Bakın ben elektronik programla yapılan işleme bakabilirsiniz dedim yalnızca gelin gösteriyim deyince işte bu şekilde olucak tarzı bişey bekledim. Şimdi saçma geliyor belkide ama

iyi de sizi ameliyat masasına ya da sandalyesine oturtmadılar mı ayakta şak diye iğne mi soktular? bi de iğneleri ardı sıra yaptılar demişsiniz hadi birini yaptılar ikincisinde elini itemiyo musunuz? cidden gözümde canlandırmaya çalışıyorum elinizi kolunuzu bağlamadılarsa pek mümkün görünmüyor.

Bu konu benim beyin devrelerimi yaktı.
İyi de siz o masaya zaten yatmışsınız size iğne ile işlem yapmışlar görüyorsunuz ne yaptıgını.
Çok garip geldi.

Doktor değilim ki ben böyle bir işlem olduğunu da bilmiyordum. İnan'ın basitçe bak bu noktalar su şekilde değişirken demesini bekledim.

Doktor değilim ki ben böyle bir işlem olduğunu da bilmiyordum. İnan'ın basitçe bak bu noktalar su şekilde değişirken demesini bekledim.

biri size içi dolu iğne ile yaklaşıyorsa operasyon yapacağını anlamak için doktor olmaya gerek yok ki.

biri size içi dolu iğne ile yaklaşıyorsa operasyon yapacağını anlamak için doktor olmaya gerek yok ki.
Bakın olay benim aptallığım. Ama bir doktor nasıl böyle bir durumda bırakır hastayı İnanamıyorum. Ama yaşadıklarım bunlar. Söylediğim gibi para pul istemiyorum.
Şuan o eritme operasyonuna mı gitmeliyim,
Yaşadıklarımı polise mi söylemeliyim. Bi yerde benim aptallığım. Ama yaptım. Şuan ne yapmalıyım. Bakın burada siz bile siz nasıl anlamazsınız diyorsunuz...evet anlamadım... yarın bi başkasına da bu durum olmasın... ben sağlığıma geri kavuşmak istiyorum. Başıma gelenler bir kaza gibi. Hatalıyım pasif kaldım ... ama bir yol arıyorum.

Doktorun ismini verseniz hem daha çok insanı kurtarırsınız hem de insanlar size inanır.

Ben tahmin ediyorum aslında
.bu forumda bir doktorun adı çok dönüyor hatta çoğu reklam gibi geliyor bana..hatta ben de gittim o doktora işlem yaptırmadan çıktım

Sen imza atmasaydin hakli olabilirdin kimse zorla imzalatamaz polise gtsende askida kalir kendisi kabl etti derler.sen doktra git plastik cerrahiye hemen kontrolnu yaptr durumu anlat o sana ne yapman gerektiginide soyler

Ben tahmin ediyorum aslında
.bu forumda bir doktorun adı çok dönüyor hatta çoğu reklam gibi geliyor bana..hatta ben de gittim o doktora işlem yaptırmadan çıktım
Keşke bende öyle yapabilseydim. Ben sizi internette araştırmadım bile nasıl böyle bişey yaparsınız dediğimde bu ödüllü bana boşuna vermediler dedi.aptalım insanlar nasıl böyle kötü olabiliyorlar. İşlemden önce o anlatırken uzun zamandır ellerimin titrediğini söylemiştim doktordan tavsiye almak için nörologa görünün mutlaka dedi. İyi olmayan birine neden böyle yaparlar... insan canı bu kadar mı kıymetsiz. Yerin dibine batsın parası pulu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…