- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
iğneyi hazırlarken anlamıyorsun, sonra kafam doluydu diyorsun. senet imzaladım diyorsun...yapılan müdahaleyi beğenmediğin için ödeme yapmak istemiyormuşsun gibi bir algı oluştu bende. eğer şikayet için daha fazla zaman kaybedersen bu olayı herkes böyle düşünecek. keşke aynı gün ortalığı ayağa kaldırıp tüm şikayetlerini yapsaydın. daha da fazla zaman kaybetme artık durum anlattığın gibiyse.
O gün sabah sevgilimle tartışmıştım.aptal gibiydim. Olur ya ah anlayabilsem.Anlamadım sadece ignemi yaptı bide üstüne operasyonmu geçirdin yani şak diye insanın burnuna nasıl iğne batırılır çokmu pasif bi karakteriniz var kendinizi nasıl savunamadınız dehşet içindeyim şuan.şikayet edin
Bakın ben elektronik programla yapılan işleme bakabilirsiniz dedim yalnızca gelin gösteriyim deyince işte bu şekilde olucak tarzı bişey bekledim. Şimdi saçma geliyor belkide amaşaka mı yapıyosunuz yahu biri iğne ile size yaklaşırken çekilemiyo musunuz? bana inandırıcı gelmedi anlatmadığınız bişeyler var. ayrıca hadi diyelim oldu, ben olsam doğrudan polise giderdim. ama dediğim gibi inandırıcı bulmadım.
Ne yapıcagımı İnan'ın bilmiyorum. Şikayetçi olucam ama bana eski haline çevirebiliriz diyorlar.dolguyu eritin akıtırız dediler. Şimdi ne yapmalıyımBoyle bir yerde hersey yapılabilir insana siz sikayet edeyim mi etmeyim mi diye düşünüyorsunuz
Evet bunu bile operasyondan sonra söyledim. Olmak istesem başında söylerim. Cidden diyorum parası pulu batsın. Bana zarar vermeseydi keşke bu parayı düşürseydim para için filan açmadım. Bunu yaşadım şimdi dolguyu akıtabileceğini söylüyor. Ne yapıcagımı şaşırdım.Televizyonda , göz kontrolü için gidip göz ameliyatı olup çıkan kişilerin haberini okumuştum.
Gerçekten böyle galeyana getiriyorlar insanları.
Senedi imzalamaniz en büyük hataniz.
Şikayet etmekte gecikmeyin. Üstelik penisiline alerjim var diyorsunuz.
Şikayet edebileceğiniz her yeri kullanın.
700 tl diye okudum. Gerisini nakit olarak verip çıktım. Bana prosedürü söyler misiniz operasyon öncesi şu işleme izin veriyorum denilmez mi böyle bir izin kağıdı alınmaz mı nasıl insanlar bunlar.Senedi imzalamak nedir yani adamlar mafya gibi gozu kapali imzalatiyorlar
Ne kadardi imzaladigniz senet?
Şikayette bulundum bakanlığa işlem iptali randevusu için verdikleri tarihide söyledim ne yapmam gerektiğini dönüş yapacaklar bana. O durumda tüm bilgilerini yapıcam burdan.Neresi olduğunu belirtirseniz keşke?
Bakın ben elektronik programla yapılan işleme bakabilirsiniz dedim yalnızca gelin gösteriyim deyince işte bu şekilde olucak tarzı bişey bekledim. Şimdi saçma geliyor belkide ama
kimmiski o drKendisi doktor burada adına konu açılmış malesef hem mükemmel yorumlarından sonra reklam kokuyor bu yorumlar diye yorumlar gelmiş.
Doktor değilim ki ben böyle bir işlem olduğunu da bilmiyordum. İnan'ın basitçe bak bu noktalar su şekilde değişirken demesini bekledim.iyi de sizi ameliyat masasına ya da sandalyesine oturtmadılar mı ayakta şak diye iğne mi soktular? bi de iğneleri ardı sıra yaptılar demişsiniz hadi birini yaptılar ikincisinde elini itemiyo musunuz? cidden gözümde canlandırmaya çalışıyorum elinizi kolunuzu bağlamadılarsa pek mümkün görünmüyor.
Doktor değilim ki ben böyle bir işlem olduğunu da bilmiyordum. İnan'ın basitçe bak bu noktalar su şekilde değişirken demesini bekledim.
Bakın olay benim aptallığım. Ama bir doktor nasıl böyle bir durumda bırakır hastayı İnanamıyorum. Ama yaşadıklarım bunlar. Söylediğim gibi para pul istemiyorum.biri size içi dolu iğne ile yaklaşıyorsa operasyon yapacağını anlamak için doktor olmaya gerek yok ki.
Sen imza atmasaydin hakli olabilirdin kimse zorla imzalatamaz polise gtsende askida kalir kendisi kabl etti derler.sen doktra git plastik cerrahiye hemen kontrolnu yaptr durumu anlat o sana ne yapman gerektiginide soylermerhabalar
Geçtiğimiz cumartesi bir poliklinikte lazer kontrolüne gittim. Yarım saat beklemem gerektiği söylenildi beklerken bir doktor bilgi vermek istediğini söyledi. Burun dolgusu filan anlatıyordu kendileri. Benim burnunla bir sorunum yoktu. Kendisi israfla foto çekip bakın burası söyle olur filan dedi. Bende beni rahatsız etmiyor ama foto üzerinden bir programla gösterirseniz olucak değişimi bakarım dedim. Ben öyle bir program kullanıyordum ama gelin gösteriyim size dedi. Bi çırpıda bunuma iğneleri ardı sıra yaptı. Şok oldum. Ben size olmak istiyorum demedim neye göre böyle bişey yapıyorsunuz dedim. Ayağa kalktım midem bulandı başım döndü. Yatın yok iyi olucak filan derken önüme aslında operasyon yapılmadan önce imzalatılan kağıdı getirdiler. İmzalamıyorum bunu operasyondan önce getirmeliydiniz dedim. Doktor nerde dedim başka bir operasyondaymış geldi iki resim çekti şimdi şiş inince güzel olucak filan dedi. Resmen rezalet bir haldeyken çıkmam için ödeme yapmamı söylediler senedi imzaladım çıktım.parası pulu umrumda değil. Hiç bir sorunu olmayan burnum resmen yamuk şuan. 1 hafta sonrasına kontrol var ben çok mutsuzum. Normalde böyle aptal bir duruma düşmem ama o gün sabah üzücü bir durum yaşamıştım.
Şimdi sürekli midem bulanıyor. Burnum acıyor Penisiline alerjim var .. sizce bu yüzden mi?
Bu işlem geri alınabilir mi
Polisimi gitmeliyim hastaneye mi bir akıl verin bana...
Keşke bende öyle yapabilseydim. Ben sizi internette araştırmadım bile nasıl böyle bişey yaparsınız dediğimde bu ödüllü bana boşuna vermediler dedi.aptalım insanlar nasıl böyle kötü olabiliyorlar. İşlemden önce o anlatırken uzun zamandır ellerimin titrediğini söylemiştim doktordan tavsiye almak için nörologa görünün mutlaka dedi. İyi olmayan birine neden böyle yaparlar... insan canı bu kadar mı kıymetsiz. Yerin dibine batsın parası pulu..Ben tahmin ediyorum aslında
.bu forumda bir doktorun adı çok dönüyor hatta çoğu reklam gibi geliyor bana..hatta ben de gittim o doktora işlem yaptırmadan çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?