İğneli saldırıya uğradım resmen!!!

Polise gidip hemen orda foto çektir. bunu hemen yap. senin bedenine sen istemeden nasıl böyle bişey yapar. ben yamuk burun estetiği sonucu doktor a dava açmış ve kazanmış biriyim. deneyimime güven.
Polise giderim ancak işlem sonrası 1 hafta oturma süreci var dedi. Bekliyorum öylece. Hemen mi gidilmeli telefon açtım.polis salık bakanlığınşikayete yönlendirdi. Siz ne zaman foto çektirdiniz ameliyattan sonra mı ?

Önce bi yazdığınız başlığa yazdığınız ilk mesaja,insanlara daha önce yazdığınız cevaplara bakın ondan sonra bana bunları yazın.
İkincisi yazdıklarınızda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelirki, insanlar okuduğunu anlıyor siz doğruları anlatmıyorsunuz.Nickine gelince hala çok manidar diyorum nick yaftalamayıda sizden duydum :) haddim olanıda haddim olmayanıda bilecek kapasitedeyim siz bana hadsiz diyecek seviyede değilsiniz.Sorunlarınızı psikolog,psikiyatrist gibi yerlerde çözün.Zira yazdığınız mesajlar konunuzun başlangıcı ve gidişatı gayet açık

Hala doktor hatalıysa diyorsunuz. Başlıkta iğneli saldırıya uğradım diyorsunuz. Yani doktor saldırdan:) çok çelişiyorsunız çok
Hanımefendi bakın doktorun adını da ısrarla sordunuz. Adamın ameliyat işlemini Akel acele yaptığını komplikasyonlar bildirisinin dahi ameliyattan sonra imzalatılmaya çalışıldığını söyledim. Bu durum kendi hatam yapamadım ne yapıyorsunuz diyemedim.siz dikkat edin öyle bir hızla olduk idrak edemedim dedim
yaptığı işlemi ben beğenmedim ama söylediği bir hafta beklemeliymişim. Yarın uzman bir doktordan randevu aldım yapılan işlemin hatalı yada şiş olmasından mı bu şekilde olduğuna o karar verebilir.
Benim kendi kararım sonuç ne olursa olsun dolguyu aldırmak. Ben estetik yaptırabilecek bir insan değilmişim. Mutsuzum anlık oldu neye uğradığımı şaşırdım...

Kusura bakmayın da civcivler de yemez bunu o derece. Adam bıçaklasa kaçsa anlarım, anlık olaydır tepki veremezsin buna zaten şoktan. Ama iğneyi çat diye de saplaması imkansız. Kendine doktor diyen, doktor olan birinin bunu yapması ultra imkansız. Paşa paşa gitmiş yaptırnışsınız. İstediğiniz gibi olmadı muhtemelen siz de olayı böyle anlatıp içinizi dökmek ve hak verilmek istediniz. Aman neyse. Böyle saçma şey olmaz ama koca koca kadınlarız çocuk değil.

Başlıkta da yazdıklarımda da bir sıkıntı görmüyorum. Kapasitenize güveniyorum. Sizde bakın anlamaya çalışın lütfen.

Ben de diğer arkadaşlar gibi istereyek yaptırdığınızı sonucu beğenmediğiniz için doktor tavsiyesi istediğinizi düşünüyorum.

Eğer gerçekse, sulh hukuk mahkemesine başvurun ve size bir vasi atasınlar. Hayatınızı sürdürecek, kendinizi koruyup kollayacak yeterliliğe sahip değilsiniz.

O doktor senin burnunu dünyanın en güzelini de yapsa ortada çok büyük bir yanlışlık var .her şekilde şikayet edilmeli

evet soruyorum ısrarla çünkü başlıkta saldırıya uğradım yazmışsınız resmen. Onun dışında ilk mesajınızda doktorun sizi kandırdığını izniniz olmadan tak tak diye iğneleri yaptığını söylüyorsunuz. Şimdi de doktor hatalıysa adını söyleyeceğim diyorsunuz. Doktor daha ne kadar hatalı olabilir. Ettiği hipokrat yeminini hiç etmiş resmen
Bence adını veremiyorsunuz çünkü sizi dava eder diye:))))))) o kadar çelişkili her mesajınız herkes anlıyor bak

dr tarafından adeta iğneli saldırıya uğrayan bir insan bir miktar para ödeyip kalanı da senet olarak imzalamaz.olay çıkarır ne parası diye.hastanelerde rontgen , muayene, tahlil olsun , en basitinden iğne yaptırdığında bile önce ödeme alırlar sonra işlemi yaparlar benim bildiğim .siz önce ödemeyi yapmışsınız sonra da yapılan işlemi beğenmediğiniz için bana sormadan yaptılar diye konu açıyorsunuz o yüzden inandırıcı gelmiyorsunuz.deseniz ki dr beni laf kalabalığıyla allem edip kallem etti araştırmaya fırsat bulamadan ikna etti işlem yaptırdım sonucuda beğenmedim ne yapabilirim haklarım nelerdir deseniz herkes bildiğini paylaşacaktı.

Hanımlar rica ediyorum tartışmayınız.
Sayın Mune bu üye sürekli açtığı konularda aynı şeyi yapıyor.Başlık ve altına bir mesaj yazıp sonra insanlar nasıl böyle olur deyince, aslında ben öyle dememiştim böyle demiştim diye ilerleyen mesajlarda konuyu bambaşka bir hale dönüştürüyor.Burda insanları bu şekilde yanıltmaya,kışkırtmaya hakkı varmıdır?Kendisinin konusuna mesaj yazmam artık ancak lütfen bu durumuda dikkate alın.Zira kendisi bir doktoru kendisine zorla işlem yapmakla itham edip,sonrasında ben aslında öyle demedim demekte.

aklıma yatmadı bu konu
bana sızı ıkna ettıler gonullu yaptırdınız sonrada begenmeyıp pısman olup bu yolu sectınız gıbı geldı acıkcası

Hatalıyım yapılan işleme ne yapıyorsunuz demedim. Ama bunu yaşadım. Sıkıntılı bir dönemdeyim ve cidden bu durumumdan faydalanıldığını. Hiçbir şekilde karar vermediğim bir operasyon yaşadığımı söyledim.bana göre bu durum bir saldırıdır.
Prosedür nedir bu konuda bilmediğim için durumu sağlık bakanlığına aktardım. Derlerseki imzalı onayınız olmadan yapılamaz gelir ismini söylerim.
Ama kanun bu durumda hastayı korumuyorsa aptallık edip ben ne yapıyorsunuz diyememişsem ki söylüyorum hatalıyım burada doktorun adını söylesem ne yazarki... adam işi prosedürüne göre yapmış ben aptalmışım diyebilirim. en fazla ben yaptım aldanmayın diyebilirim.
Bana göre doktor yapma konusunda ısrarcı olmamalı aksine kişinin istekli olup olmamasına bakmalı ki ben oraya bu işlem için dahi gitmemiştim.etik değil yaptığı.. yaşadıklarımı paylaşıp yol gösterin dedim ve söylenilenler doğrultusunda
Polisi
Avukatı
Sağlık bakanlığını
Farklı bir hastaneden randevu aldım. Operasyonun yanlış mı doğrumu yapıldığını öğrenmek için ve raporlama için.
Yarın savcılığa gidip durumu anlatıcam
3 ayrı doktorla görüşüp işlem sonrası sildirebilmenin risklerini ve ne zaman yapılması gerektiğinikonuştum
Kullanılan maddenin yapısı öğrendim.
Doktorada fotoları gönderip bu yamukluk nedir dedim kendisi 1 hafta beklememi söyledi.
Ancak o zaman silme işlemi yaptırabileceğimi söyledi.

Ben kendisine başka bir işlem yaptırmam asla. Başlığı doktor adıyla açmadım. Hatasını kanıtlayabildiğim durumda
1yarınki alacağım doktor raporuna göre
2işlem öncesi imzasız işlem yapması durumu suç ise adını raporlarla birlikte bildiririm.

İsteğim dışı olduğunu kanıtlayamam söyledim bu benim hatam.yalnızca bunu yaşadım şakın aldanmayın diyebilirim.

Doktor önce imza attı sonra yaptım dese nasıl kanıtlayacaksınız peki? Yüzünüzü göstermeden burnunuzun fotosunu atarsanız yorum yaparız
.hem daha önce yaptıranlar daha sağlıklı bir yorum yapabilir.

İmzalamadım ki komplikasyonların risklerin yazılı olduğu kağıdı işlemden sonra getirdiler imzalamıyorum dedim.imzalamadım.bugünde sağlık bakanlığına bunu sordum.yanıtı için dönüş yapacaklar. İşlem yaptık parası dediler yalnızca onun bir kısmını ödeyip kalanını kontrol günü vermek üzere senet yaptılar. Fotoları raporları içeren bir konu açacağım lakin işlem hatalı ise Yarın doktor kontrolü raporunu da alacağım. Hatalı ise isimleriyle burada açıklayacağım. Fotolarımı koymuyorum çünkü korkuyorum kötü yorumlar beni iyice mahvedebilir en azından 1 haftalık oturma süresini bekliyorum. Lütfen beni anlayın.

en iyi en mantikli cevap. kesinlikle katiliyorum.

Güzellik merkezi dimi? Hiç şaşırmadım.
En son ben boyumun ölçüsünü aldım, kavga ettim mahkemelik oldum. Şimdi epilasyonumu hastanede yaptırıyorum ve güzellik merkezine giden herkese üzülüyorum üzgünüm. Hem de gayet seviyeli bir yerde sütten ağzım yandı. Çalışanların çoğu da çıktığınızda arkanızdan dedikodunuzu yapıyor. Bizzat şahit oldum, arkadaşlarım da şahit oldu. Güvenip oradaki insanlara (bazen sırnaşık oluyorlar ya) bir şeyinizi anlatmayın arkadaşlar. Üzgünüm ama %98'inde prosedür sizi avlarına çekene kadar. Kimsenin menfaatinden üstün değilsiniz, insan olsanız bile.

Konu karışıkmış yorumlara baktım da..

Neyse siz yine de özetle güzellik merkezlerine güvenmeyin sevgili okuyanlar.

Neden imzaladınız inanamıyorum resmen organ mafyası hikayesi olmuş korktum
Acil savcılığa basvurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…