Polise giderim ancak işlem sonrası 1 hafta oturma süreci var dedi. Bekliyorum öylece. Hemen mi gidilmeli telefon açtım.polis salık bakanlığınşikayete yönlendirdi. Siz ne zaman foto çektirdiniz ameliyattan sonra mı ?Polise gidip hemen orda foto çektir. bunu hemen yap. senin bedenine sen istemeden nasıl böyle bişey yapar. ben yamuk burun estetiği sonucu doktor a dava açmış ve kazanmış biriyim. deneyimime güven.
Önce bi yazdığınız başlığa yazdığınız ilk mesaja,insanlara daha önce yazdığınız cevaplara bakın ondan sonra bana bunları yazın.Nickime yafta yapıştırmak sizin haddiniz değil.
duygusal çöküş yaşadığım doğru.
Anlık işlem gördüğüm de doğru yaşadıklarımı yazdım. Hatalı olduğumu o an bişey yapamadığımı belirttim.
1Doktor adı vermiyorum yapılan işlem sonrası şuan bence çok kötü katiyen sildirmek istiyorum. İşlem için bir hafta beklemem gerek. Ancak doktor hatalı bir işlem mi yapmış bunu yarın muamele gideceğim bir başka doktorun raporu olmadan yargılayamam. Kızsam da nefret etsem de insanların ekmegi... burda kimseye yafta yapıştıracak karakterde değilim. Şikayetçi olduğum durum apartopar işleme alınıp anlık kullanılmak. Evet tam olarak bu yapıldı hissettiğim bu insanları dikkatli olun BOŞLUĞUNUZDAN YARARLANILMASIN dedim. Ne yapabilirim yardım edin dedim.
2. Si bakanlığa bildirdim. Bizzat kendilerinede söyledim. Bilinmekten filan korkmuyorum.
Evet ilk konum doğru Sevdiğim bir insan yoktu hayatımda şuanda var kendisiyle şubatta tanıştık o dönem arkadaştık ve yakındık sevgilime dönüşmesi sureci uzundu ve yalnızca o vardı hayatımda biz tanışma tarihimizi sayıyoruz. Zaten konuşmada belirtmiştim sevgililikten öncesinde de onun tarzıyla ilgilenmemi istemişti diye.
BEN DOKTORUN TAVRINDAN ANLIK İŞLEM YAPMASINDAN RAHATSIZ OLSAMDA BOŞLUĞUMDAN YARARLANILDIĞINI DÜŞÜNSEMDE (HATALI OLDUĞUMU KABUL EDİYORUM) KİMSENİN ADINI BURDA YAFTALAMAK İSTEMİYORUM.
YARIN MUANEYE GİDİCEM BAŞKABİR DOKTORA DERSEKİ HATALIDIR.. BURDA BANGIR BANGIR BAĞIRIRIM. Tüm formlara belgelerle yayarım.
Hanımefendi bakın doktorun adını da ısrarla sordunuz. Adamın ameliyat işlemini Akel acele yaptığını komplikasyonlar bildirisinin dahi ameliyattan sonra imzalatılmaya çalışıldığını söyledim. Bu durum kendi hatam yapamadım ne yapıyorsunuz diyemedim.siz dikkat edin öyle bir hızla olduk idrak edemedim dedimHala doktor hatalıysa diyorsunuz. Başlıkta iğneli saldırıya uğradım diyorsunuz. Yani doktor saldırdan:) çok çelişiyorsunız çok
Başlıkta da yazdıklarımda da bir sıkıntı görmüyorum. Kapasitenize güveniyorum. Sizde bakın anlamaya çalışın lütfen.Önce bi yazdığınız başlığa yazdığınız ilk mesaja,insanlara daha önce yazdığınız cevaplara bakın ondan sonra bana bunları yazın.
İkincisi yazdıklarınızda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelirki, insanlar okuduğunu anlıyor siz doğruları anlatmıyorsunuz.Nickine gelince hala çok manidar diyorum nick yaftalamayıda sizden duydum :) haddim olanıda haddim olmayanıda bilecek kapasitedeyim siz bana hadsiz diyecek seviyede değilsiniz.Sorunlarınızı psikolog,psikiyatrist gibi yerlerde çözün.Zira yazdığınız mesajlar konunuzun başlangıcı ve gidişatı gayet açık
O doktor senin burnunu dünyanın en güzelini de yapsa ortada çok büyük bir yanlışlık var .her şekilde şikayet edilmeliNickime yafta yapıştırmak sizin haddiniz değil.
duygusal çöküş yaşadığım doğru.
Anlık işlem gördüğüm de doğru yaşadıklarımı yazdım. Hatalı olduğumu o an bişey yapamadığımı belirttim.
1Doktor adı vermiyorum yapılan işlem sonrası şuan bence çok kötü katiyen sildirmek istiyorum. İşlem için bir hafta beklemem gerek. Ancak doktor hatalı bir işlem mi yapmış bunu yarın muamele gideceğim bir başka doktorun raporu olmadan yargılayamam. Kızsam da nefret etsem de insanların ekmegi... burda kimseye yafta yapıştıracak karakterde değilim. Şikayetçi olduğum durum apartopar işleme alınıp anlık kullanılmak. Evet tam olarak bu yapıldı hissettiğim bu insanları dikkatli olun BOŞLUĞUNUZDAN YARARLANILMASIN dedim. Ne yapabilirim yardım edin dedim.
2. Si bakanlığa bildirdim. Bizzat kendilerinede söyledim. Bilinmekten filan korkmuyorum.
Evet ilk konum doğru Sevdiğim bir insan yoktu hayatımda şuanda var kendisiyle şubatta tanıştık o dönem arkadaştık ve yakındık sevgilime dönüşmesi sureci uzundu ve yalnızca o vardı hayatımda biz tanışma tarihimizi sayıyoruz. Zaten konuşmada belirtmiştim sevgililikten öncesinde de onun tarzıyla ilgilenmemi istemişti diye.
BEN DOKTORUN TAVRINDAN ANLIK İŞLEM YAPMASINDAN RAHATSIZ OLSAMDA BOŞLUĞUMDAN YARARLANILDIĞINI DÜŞÜNSEMDE (HATALI OLDUĞUMU KABUL EDİYORUM) KİMSENİN ADINI BURDA YAFTALAMAK İSTEMİYORUM.
YARIN MUANEYE GİDİCEM BAŞKABİR DOKTORA DERSEKİ HATALIDIR.. BURDA BANGIR BANGIR BAĞIRIRIM. Tüm formlara belgelerle yayarım.
evet soruyorum ısrarla çünkü başlıkta saldırıya uğradım yazmışsınız resmen. Onun dışında ilk mesajınızda doktorun sizi kandırdığını izniniz olmadan tak tak diye iğneleri yaptığını söylüyorsunuz. Şimdi de doktor hatalıysa adını söyleyeceğim diyorsunuz. Doktor daha ne kadar hatalı olabilir. Ettiği hipokrat yeminini hiç etmiş resmen="zillikedi, post: 51388643, member: 779376"]Hanımefendi bakın doktorun adını da ısrarla sordunuz. Adamın ameliyat işlemini Akel acele yaptığını komplikasyonlar bildirisinin dahi ameliyattan sonra imzalatılmaya çalışıldığını söyledim. Bu durum kendi hatam yapamadım ne yapıyorsunuz diyemedim.siz dikkat edin öyle bir hızla olduk idrak edemedim dedim
yaptığı işlemi ben beğenmedim ama söylediği bir hafta beklemeliymişim. Yarın uzman bir doktordan randevu aldım yapılan işlemin hatalı yada şiş olmasından mı bu şekilde olduğuna o karar verebilir.
Benim kendi kararım sonuç ne olursa olsun dolguyu aldırmak. Ben estetik yaptırabilecek bir insan değilmişim. Mutsuzum anlık oldu neye uğradığımı şaşırdım...
SayınHanımlar rica ediyorum tartışmayınız.
Hatalıyım yapılan işleme ne yapıyorsunuz demedim. Ama bunu yaşadım. Sıkıntılı bir dönemdeyim ve cidden bu durumumdan faydalanıldığını. Hiçbir şekilde karar vermediğim bir operasyon yaşadığımı söyledim.bana göre bu durum bir saldırıdır.evet soruyorum ısrarla çünkü başlıkta saldırıya uğradım yazmışsınız resmen. Onun dışında ilk mesajınızda doktorun sizi kandırdığını izniniz olmadan tak tak diye iğneleri yaptığını söylüyorsunuz. Şimdi de doktor hatalıysa adını söyleyeceğim diyorsunuz. Doktor daha ne kadar hatalı olabilir. Ettiği hipokrat yeminini hiç etmiş resmen
Bence adını veremiyorsunuz çünkü sizi dava eder diye:))))))) o kadar çelişkili her mesajınız herkes anlıyor bak
İmzalamadım ki komplikasyonların risklerin yazılı olduğu kağıdı işlemden sonra getirdiler imzalamıyorum dedim.imzalamadım.bugünde sağlık bakanlığına bunu sordum.yanıtı için dönüş yapacaklar. İşlem yaptık parası dediler yalnızca onun bir kısmını ödeyip kalanını kontrol günü vermek üzere senet yaptılar. Fotoları raporları içeren bir konu açacağım lakin işlem hatalı ise Yarın doktor kontrolü raporunu da alacağım. Hatalı ise isimleriyle burada açıklayacağım. Fotolarımı koymuyorum çünkü korkuyorum kötü yorumlar beni iyice mahvedebilir en azından 1 haftalık oturma süresini bekliyorum. Lütfen beni anlayın.Doktor önce imza attı sonra yaptım dese nasıl kanıtlayacaksınız peki? Yüzünüzü göstermeden burnunuzun fotosunu atarsanız yorum yaparız
.hem daha önce yaptıranlar daha sağlıklı bir yorum yapabilir.
en iyi en mantikli cevap. kesinlikle katiliyorum.Ben de diğer arkadaşlar gibi istereyek yaptırdığınızı sonucu beğenmediğiniz için doktor tavsiyesi istediğinizi düşünüyorum.
Eğer gerçekse, sulh hukuk mahkemesine başvurun ve size bir vasi atasınlar. Hayatınızı sürdürecek, kendinizi koruyup kollayacak yeterliliğe sahip değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?