İğneli saldırıya uğradım resmen!!!

kaç tane iğne yaptı peki ? birincisini yaptıktan sonra tepki vermediniz mi ? ikna mı etti yani sizi
2 iğne ilkini yaptı ve işlem bitti dedi nasıl yani dedim kü
bu konuda eksik.anlatilmayan biseyler var bence. yani anlatmiyorsun biseyleri ya hayirlisi
eksik gelen yerler benim tepkisizlik için. Bende farkındayım nasıl böylesi bir duruma düştüm. Basiretim bağlandı.. olaydan sonrada bitkindim. Anlıyorum sizi ben olsam bende aynı seyleri derdim konu sahibine. Hatalıyım.. pazarlamacı eli çabuk doktorlardan uzak durun diyebiliyorum sadece...

insan bazen aptallaşıyo inanılması güç gibi geliyor ama yalan söylemek için de bir sebebiniz yok sonucta , insanlık hali bazen insanın eli kolu bağlanır .. Umarım sorunsuz eritirler, çok sakıncalı birşey enjekte etmemişlerdir umarım. Güvenilir bir yerde yaptırın bu işlemi dolgu yaptırdıgınız yerde değil ve kesinlikle de şikayet edin.

İyi de siz istemeden burnunuza nasıl iğne yaptılar elinizi kolunuzu mu bağladılar ben anlamadım.

İstemeden iğne yapılır mı Allah aşkına? Böyle bir şey bana inandırıcı gelmedi. Basiret bağlanması falan değil. Gönüllülükle yaptırılmış ve beğenilmemiş, olay bu..

İstemeden iğne yapılır mı Allah aşkına? Böyle bir şey bana inandırıcı gelmedi. Basiret bağlanması falan değil. Gönüllülükle yaptırılmış ve beğenilmemiş, olay bu..
kesinlikle katiliyorum. insanin basireti nasil baglanir ya boyle bir durumda. eski konularina da baktim uyenin sevgilisini sekle sokmaya calisan biri falan yani. ayrintiya onem veren biri... neyse drun basini yakmasa bari...

Polise gidip hemen orda foto çektir. bunu hemen yap. senin bedenine sen istemeden nasıl böyle bişey yapar. ben yamuk burun estetiği sonucu doktor a dava açmış ve kazanmış biriyim. deneyimime güven.

İstemiyosanız neden programda foto gösterin dediniz ? Foto göstermeye diye gidip iğneleri batırmışlar hemde yatarak ?

Zorla mı yatırdılar ? Zorla işlem yaptılar ? hemde 2 iğne ? Burun kontrolünü ya ayakta yapar hadi bilemedin oturarak
İstemeyen insan iğneyi gördüğü anda kalkardı 2 iğnenin bitmesini beklemez yıkardı orayı
Hem zorla işlem yapılıyo birde senet imzalıyosunuz

Polis var ne canım alıyosun eline teli 155i tuşluyosun zınk diye geliyolar

Bence siz gerçek değilsiniz eğer gerçeksenizde bir psikoloğa gitmeniz gerekir.Birincisi hiçbir doktor izni olmadan dolgu işlemi yapmaz ikna etmiş olabilir ancak sizi.yani kuzu kuzu yatmış olmalısınız.Çünkü bahsettiğiniz işlem tokat atmak gibi anlık bi işlem değil.Öncelikle steril edilmesi gereken bir yüzünüz var, sonra doktorun iğneyi hazırlaması lazım,sonra enjekte edilecek noktanın belirlenmesi lazım,sizin anlık reflekste bulunmamanız lazım, belki öncesinde lokal anastezi yapması lazım,lazımda lazım yani.Sizin dediğiniz gibi yaptım oldu bitti demesi imkansız.Yaparken burunla oynaması şekil vermesi lazım.Siz imkansız birşeyden bahsediyorsunuz yani.Doktor adı adresi verirseniz doktorun kendisine hakaretten dava açabileceğinin, açarsa adresinizin kimliğinizin savcılık tarafından tespit edileceğinin,hakaret ve iftiradan bir dünya tazminat ödeyeceğinizinde farkındasınız bence ondan doktor klinik ismi söylemiyorsunuz :) şimdi sizin bu konuyu okurken nickiniz tanıdık geldi eski konularınıza bakim dedim hatırlıycam bi yerden.Aaa bi baktım sevgilisini değiştiren arkadaşmışsınız.Bende yorum yazmıştım o konunuza,sonra bi baktım ağustos 2016 da bir konunuz daha varmış.O konuda sevgiliniz olmadığından yalnızlıktan bahsederken,bundan önceki konuda 1.5 yıldır sevgiliniz olduğundan bahsetmişsiniz.Yani hayallerinizi konuya çevirip burda anlatmayın.Nickinizde çok manidar.Burası insanlarla eğleneceğiniz bir yer değil

Gereksiz bir yüklenme durumundasınız diye düşünüyorum. Basiretim bağlandı diyor. Tabi ki o yattı. İsteyerekte yaptırmış muhakkak. Ama yanıltıldığını düşünüyor. Birşeyler aceleye getirilmiş hissediyor. Psikolojisi kötünbir zamanda şaşkınlaşmış ve yaptırmış. Doktor suçlu değil tabi ki zorla yapmamış ama biraz aceleci davranmış.

14 sayfanin 10 sayfasi nasil yaptirirsin, nasil oturursun aklin yok muydu seklinde. Soyle ya da boyle olan olmus. Bundan sonra ne yapacagini soruyor. Imza almadan oyle dolgu maddesi enjekte edilebiliyor mu. Islem sonrasi herhangi bir komplikasyon olusma ihtimaline karsi bu riski almazlar diye dusunuyorum. Insanin ruh durumuna gore degisebilir olaylar bunlar, her zaman sogukkanli davranilmiyor. Ben olsam bir avukata danisirdim bu konuyu.

Açıkcası bende konuyu tek başına okusam olan olmuş ikna edilmişsin ama sonuç kötüyse işlemin yanlış olduğundan şikayetçi ol derdim ancak önceki konularından arkadaşın ne yapmaya çalıştığını anladım.yüklenmek değil ama insanlara doğruyu söylesin işlem yaptırdım memnun değilim desin.Arkadaşın kendiyle sorunu var gelip burda insanlarla eğleniyor

Kızlar bu kadına inanmayın alenen yalan söylüyor. Ben de eski konularına baktım ilk konusunu 8 ay önce çok yalnızım 25ten sonra aşık olan var mı diye açmış diğer konusu daha yeni sevgilimi değiştirmeye çalışıyorum 1.5 senedir sevgiliyiz bla bla diyor. Kurgulayıp kurgulayıp yazıyor belli ki.

aynen ne yapmaya çalılıyorsa artık.

Kimse kimseye zorla bisey yapamaz. Hasta istemiyorsa muayene edilmiyo. Yaptirdin ve pisman oldun. Gecmis ola....

Valla kusura bakma ama inanmadım ben kimse kimseye zorla bişey yapamaz hadi yaptı niye kağıt imzaliyosun:/

Nickime yafta yapıştırmak sizin haddiniz değil.
duygusal çöküş yaşadığım doğru.
Anlık işlem gördüğüm de doğru yaşadıklarımı yazdım. Hatalı olduğumu o an bişey yapamadığımı belirttim.

1Doktor adı vermiyorum yapılan işlem sonrası şuan bence çok kötü katiyen sildirmek istiyorum. İşlem için bir hafta beklemem gerek. Ancak doktor hatalı bir işlem mi yapmış bunu yarın muamele gideceğim bir başka doktorun raporu olmadan yargılayamam. Kızsam da nefret etsem de insanların ekmegi... burda kimseye yafta yapıştıracak karakterde değilim. Şikayetçi olduğum durum apartopar işleme alınıp anlık kullanılmak. Evet tam olarak bu yapıldı hissettiğim bu insanları dikkatli olun BOŞLUĞUNUZDAN YARARLANILMASIN dedim. Ne yapabilirim yardım edin dedim.

2. Si bakanlığa bildirdim. Bizzat kendilerinede söyledim. Bilinmekten filan korkmuyorum.
Evet ilk konum doğru Sevdiğim bir insan yoktu hayatımda şuanda var kendisiyle şubatta tanıştık o dönem arkadaştık ve yakındık sevgilime dönüşmesi sureci uzundu ve yalnızca o vardı hayatımda biz tanışma tarihimizi sayıyoruz. Zaten konuşmada belirtmiştim sevgililikten öncesinde de onun tarzıyla ilgilenmemi istemişti diye.

BEN DOKTORUN TAVRINDAN ANLIK İŞLEM YAPMASINDAN RAHATSIZ OLSAMDA BOŞLUĞUMDAN YARARLANILDIĞINI DÜŞÜNSEMDE (HATALI OLDUĞUMU KABUL EDİYORUM) KİMSENİN ADINI BURDA YAFTALAMAK İSTEMİYORUM.

YARIN MUANEYE GİDİCEM BAŞKABİR DOKTORA DERSEKİ HATALIDIR.. BURDA BANGIR BANGIR BAĞIRIRIM. Tüm formlara belgelerle yayarım.

Avukata danıştım savcılığa suç duyurusunda bulunabiliriz dedi. Sağlık bakanlığına da bildirdim günlerdir ne olaylar oluyor. Kişinin imzalı izni olmadan aceleyle işlem yapılması bana göre bir yanlış. 2. İş hasta ile konuşan doktor direk işleme değil randevu ile ayrıntıları ile konuşarak yapmalı. Ben yanıldım dikkat edin ne önerirsiniz dedim. Ama söylediğiniz gibi yargılanmak dışında yaşadığım birşey Yok. Teşekkür ederim beni anladığınız için

Hala doktor hatalıysa diyorsunuz. Başlıkta iğneli saldırıya uğradım diyorsunuz. Yani doktor saldırdan:) çok çelişiyorsunız çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…