Bana uygulanan t ile başlıyor. İnternette kalıcılık süresi olarak 1 ila 2 yıl demişler.Madde j..... ile başlıyor.
2 iğne ilkini yaptı ve işlem bitti dedi nasıl yani dedim kükaç tane iğne yaptı peki ? birincisini yaptıktan sonra tepki vermediniz mi ? ikna mı etti yani sizi
eksik gelen yerler benim tepkisizlik için. Bende farkındayım nasıl böylesi bir duruma düştüm. Basiretim bağlandı.. olaydan sonrada bitkindim. Anlıyorum sizi ben olsam bende aynı seyleri derdim konu sahibine. Hatalıyım.. pazarlamacı eli çabuk doktorlardan uzak durun diyebiliyorum sadece...bu konuda eksik.anlatilmayan biseyler var bence. yani anlatmiyorsun biseyleri ya hayirlisi
kesinlikle katiliyorum. insanin basireti nasil baglanir ya boyle bir durumda. eski konularina da baktim uyenin sevgilisini sekle sokmaya calisan biri falan yani. ayrintiya onem veren biri... neyse drun basini yakmasa bari...İstemeden iğne yapılır mı Allah aşkına? Böyle bir şey bana inandırıcı gelmedi. Basiret bağlanması falan değil. Gönüllülükle yaptırılmış ve beğenilmemiş, olay bu..
Polise gidip hemen orda foto çektir. bunu hemen yap. senin bedenine sen istemeden nasıl böyle bişey yapar. ben yamuk burun estetiği sonucu doktor a dava açmış ve kazanmış biriyim. deneyimime güven.merhabalar
Geçtiğimiz cumartesi bir poliklinikte lazer kontrolüne gittim. Yarım saat beklemem gerektiği söylenildi beklerken bir doktor bilgi vermek istediğini söyledi. Burun dolgusu filan anlatıyordu kendileri. Benim burnunla bir sorunum yoktu. Kendisi israfla foto çekip bakın burası söyle olur filan dedi. Bende beni rahatsız etmiyor ama foto üzerinden bir programla gösterirseniz olucak değişimi bakarım dedim. Ben öyle bir program kullanıyordum ama gelin gösteriyim size dedi. Bi çırpıda bunuma iğneleri ardı sıra yaptı. Şok oldum. Ben size olmak istiyorum demedim neye göre böyle bişey yapıyorsunuz dedim. Ayağa kalktım midem bulandı başım döndü. Yatın yok iyi olucak filan derken önüme aslında operasyon yapılmadan önce imzalatılan kağıdı getirdiler. İmzalamıyorum bunu operasyondan önce getirmeliydiniz dedim. Doktor nerde dedim başka bir operasyondaymış geldi iki resim çekti şimdi şiş inince güzel olucak filan dedi. Resmen rezalet bir haldeyken çıkmam için ödeme yapmamı söylediler senedi imzaladım çıktım.parası pulu umrumda değil. Hiç bir sorunu olmayan burnum resmen yamuk şuan. 1 hafta sonrasına kontrol var ben çok mutsuzum. Normalde böyle aptal bir duruma düşmem ama o gün sabah üzücü bir durum yaşamıştım.
Şimdi sürekli midem bulanıyor. Burnum acıyor Penisiline alerjim var .. sizce bu yüzden mi?
Bu işlem geri alınabilir mi
Polisimi gitmeliyim hastaneye mi bir akıl verin bana...
Açıkcası bende konuyu tek başına okusam olan olmuş ikna edilmişsin ama sonuç kötüyse işlemin yanlış olduğundan şikayetçi ol derdim ancak önceki konularından arkadaşın ne yapmaya çalıştığını anladım.yüklenmek değil ama insanlara doğruyu söylesin işlem yaptırdım memnun değilim desin.Arkadaşın kendiyle sorunu var gelip burda insanlarla eğleniyorGereksiz bir yüklenme durumundasınız diye düşünüyorum. Basiretim bağlandı diyor. Tabi ki o yattı. İsteyerekte yaptırmış muhakkak. Ama yanıltıldığını düşünüyor. Birşeyler aceleye getirilmiş hissediyor. Psikolojisi kötünbir zamanda şaşkınlaşmış ve yaptırmış. Doktor suçlu değil tabi ki zorla yapmamış ama biraz aceleci davranmış.
aynen ne yapmaya çalılıyorsa artık.Kızlar bu kadına inanmayın alenen yalan söylüyor. Ben de eski konularına baktım ilk konusunu 8 ay önce çok yalnızım 25ten sonra aşık olan var mı diye açmış diğer konusu daha yeni sevgilimi değiştirmeye çalışıyorum 1.5 senedir sevgiliyiz bla bla diyor. Kurgulayıp kurgulayıp yazıyor belli ki.
Nickime yafta yapıştırmak sizin haddiniz değil.Bence siz gerçek değilsiniz eğer gerçeksenizde bir psikoloğa gitmeniz gerekir.Birincisi hiçbir doktor izni olmadan dolgu işlemi yapmaz ikna etmiş olabilir ancak sizi.yani kuzu kuzu yatmış olmalısınız.Çünkü bahsettiğiniz işlem tokat atmak gibi anlık bi işlem değil.Öncelikle steril edilmesi gereken bir yüzünüz var, sonra doktorun iğneyi hazırlaması lazım,sonra enjekte edilecek noktanın belirlenmesi lazım,sizin anlık reflekste bulunmamanız lazım, belki öncesinde lokal anastezi yapması lazım,lazımda lazım yani.Sizin dediğiniz gibi yaptım oldu bitti demesi imkansız.Yaparken burunla oynaması şekil vermesi lazım.Siz imkansız birşeyden bahsediyorsunuz yani.Doktor adı adresi verirseniz doktorun kendisine hakaretten dava açabileceğinin, açarsa adresinizin kimliğinizin savcılık tarafından tespit edileceğinin,hakaret ve iftiradan bir dünya tazminat ödeyeceğinizinde farkındasınız bence ondan doktor klinik ismi söylemiyorsunuz :) şimdi sizin bu konuyu okurken nickiniz tanıdık geldi eski konularınıza bakim dedim hatırlıycam bi yerden.Aaa bi baktım sevgilisini değiştiren arkadaşmışsınız.Bende yorum yazmıştım o konunuza,sonra bi baktım ağustos 2016 da bir konunuz daha varmış.O konuda sevgiliniz olmadığından yalnızlıktan bahsederken,bundan önceki konuda 1.5 yıldır sevgiliniz olduğundan bahsetmişsiniz.Yani hayallerinizi konuya çevirip burda anlatmayın.Nickinizde çok manidar.Burası insanlarla eğleneceğiniz bir yer değil
Avukata danıştım savcılığa suç duyurusunda bulunabiliriz dedi. Sağlık bakanlığına da bildirdim günlerdir ne olaylar oluyor. Kişinin imzalı izni olmadan aceleyle işlem yapılması bana göre bir yanlış. 2. İş hasta ile konuşan doktor direk işleme değil randevu ile ayrıntıları ile konuşarak yapmalı. Ben yanıldım dikkat edin ne önerirsiniz dedim. Ama söylediğiniz gibi yargılanmak dışında yaşadığım birşey Yok. Teşekkür ederim beni anladığınız için14 sayfanin 10 sayfasi nasil yaptirirsin, nasil oturursun aklin yok muydu seklinde. Soyle ya da boyle olan olmus. Bundan sonra ne yapacagini soruyor. Imza almadan oyle dolgu maddesi enjekte edilebiliyor mu. Islem sonrasi herhangi bir komplikasyon olusma ihtimaline karsi bu riski almazlar diye dusunuyorum. Insanin ruh durumuna gore degisebilir olaylar bunlar, her zaman sogukkanli davranilmiyor. Ben olsam bir avukata danisirdim bu konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?