doktor karalamaya çalışıyor diyenler isim vermedim gördüğünüz gibi...
ben saflığımın farkındayım yaşadım bu durumu yol bulmaya çalışıyorum ne yapabilirim diye...
parasını geri almak istiyor diyenlere yanıtım katiyen böyle birşey demedim. parapul umrumda değil..
bir günlük duygusal çöküşüden yararlanıldığını... iznim olmadan aniden operasyon geçirdiğimi söyledim.. pişmanım
şimdi sağlık bakanlığını arayıp durumu söyledim söyledikleri şey yalnızca tıbbi bir hata söz konusu ise doktoru şikayet edebilirmişim..
polikinikse fotoları attığımda şişlik olduğunuki resmen burnum yamulmuş bir halde geçiceğini söylediler. umrumda değil ben bu işlemigeri aldırmak istiyorum dedim bir hafta sonrasına randevu verdiler.. kontrole gidicem ama işlem filan yaptırmıcam
3 ayrı doktoru arayıp dolgu eritme operasyonunun riskini sordum.kullanılan maddeye göre değişiklik göstereceğini söylediler..benim doktorsa hiçbir riski yok diyor. doktorlar muane için dinlenmemi şişliğin inmesini beklememi söylediler.bu doktorlardan birine en kısa zamanda muaneye gidicem. operasyon istersemde bunlardan birine yaptırıcam.
sağlık bakanlığı ise bir doktor muanesi yaptırıp hatalı işlem olup olmadığını öğrenmemi bekliyor.
benim şikayetim insanların onayı olmadan işlem yapan doktor muamelesine... ben yanıldım ve düştüm sakın siz düşmeyin... hiçbir yasal hakkınız olmaz.. burda kk de doktoru aratınca hakkında olumlu yorum yazan üyelerin aynı gün hesap açtığını nedense hep olumlu yorumlar ve akabinde olumsuz yorum yazanların tartışma içine sokulduğunu gördüm. malesef her ne sebeptense olumsuz yorum yapanlar siteden atılmış yada yöneticilerle polemiğe girmiş.
diyeceğim şudur ki yapabileceğim hiç birşey yok. burnumun iyileşmesi için dua etmekten başka... 1 hafta sonra kontrole gittiğimde hakkımı helal etmediğimi söyleyeceğim...
sizede tavsiyem doktorların acelesine kendi duygusal çöküntünüzden para kazanmaya çalışan tüccarlardan uzak durun. insan canı mutluluğu değersiz.. bu konuyu burada açtım prim yapmadım para kazanmadım içine düştüğüm şeyi anlattım.. lütfen anlamaya çalışın..
Yaptımayın tabikiAilem Yok yanımda geldiğim gün baygın gibi uyudum dün pazardı ve az önce sağlık bakanlığına şikayet açtım.parası şimdi de diyorum umrumda değil. Yapılana sessiz kaldığım doğru ama operasyon bu hemen yapılır mı hiç düşünmediğim birşey ben kendisinin işlem sonucu şöyledir görüntüye kavuşursunuz tarzı bi işlem bekledim çünkü işlemden önce elektronik ortamda görebilir miyim dediğimde gelin göstericem dedi.
Sonrasındaki mide bulantısı ve baş ağrısı içinde yattım. Kalktım işlemi yaptık bunu imzalayın dediler dedim bunu işlemden önce getirmeliydiniz ben işlem yapın demedim. Parası dediler lanet olsun al dedim çıktım. O gün bir sptallık vardı resmen bende. Ama bir doktor nasıl para için bunu yapar. anlamıyorum. Evet sabah iyi değildim böyle bir işleme karar vericek bir halde hiç değildim. Aptaldım aptallığım kullanıldı.
Parayı ödememek için filan değil öderim şimdi aradım eritme işlemi yapalım bir hafta sonra dediler.yaptırmalı mıyım
Yapılandan şikayetçi mi olmalıyım
Ben eski halime dönsem başka bişey istemiyorum
hanım efendi sağlık bakanlığına bildirdim. dedilerki işlem öncesi izin imzası alınmıyor. yasalmış yani. saflık bendeymiş. devlet böyle söylüyor. hekim hatalıysa başka bir hekime muane olun şikayet alalım diyorlar. bu durumda doktor pazarlamacı gibi kendisi iznim olmadan işlem yaptı ama ismini vererek neye erişebilirim.Başıma böyle bir iş gelse her yere yazarım şikayetimi doktorun adıyla birlikte. Zaten operasyon yaptırdıysan orda korkacak bi şeyin olmaz. Kanıtlabilir bişey sonuçta. Ama böyle havada kalıyor
Başına böyle iş gelen insan doktorun adını köşe bucak saklar mı? Çok saçma geldi. Bir de ben yandım siz yanmayın diyor. Ee söyleyin de yanmayalım.
Zaten amaç eğriliğin düzeltilmesi. Belirgin bir eğrilik olmuyor. Sadece şişlikten kaynaklanan parlamayla beraber oluşan bir eğrilik. Ama dediğim gibi bende 2 gün sonra şişlik iniyor. Yani bugün şişliğinizin çok Hafiflemiş olması lazım. Dolgu fazla mı kaçtı?Doğru yerlere atış yapılmadımı? diye düşünüyorum. Ama tabi görmeden ve aslında uzman bir hekim görmeden hüküm vermek yanlış olur.umarım çok daha iyi bir görüntüye kavuşur. Benim dudağımda daha önce farklı bir doktorun yaptığı dolgu vardı. Dudaklarım zaten iyiyken gereksiz birşey yapmıştım. Sonra eritmek için gittim. Ve cidden kayboldu çok şükür. Adını bilmiyorum ama bir cihazla eritiyorlar. Birkaç seansta. Herşeyin çözümü var. Üzme kendini. Yeter ki yapan kalıcı ve tehlikeli bir madde uygulamamış olsun. sanmıyorum ki bir doktor öyle bir yapsın. İçin rahat olsun diye bence başak bir doktor görsün seni.çok teşekkür ederim.
peki şişlik durumunda eğri görünüyor mu burnunuz bu eğrilik geçse cidden hiç bişey istemiyorrum.
kullanılan dolgu maddesi neydi dudağınız için biliyor musunuz benim için kullanılanın adını yazabilirim. eritme işlemi cihazlamı gerçekleşiyor nolursunuz bana özelden işlem yaptırdığınız kliniğin numrasını yazın. hemen görüşmek isterim.2. gn bugün ve azalmıyor artıyor sanki başımda ağrı ve bulantı devam ediyor.Zaten amaç eğriliğin düzeltilmesi. Belirgin bir eğrilik olmuyor. Sadece şişlikten kaynaklanan parlamayla beraber oluşan bir eğrilik. Ama dediğim gibi bende 2 gün sonra şişlik iniyor. Yani bugün şişliğinizin çok Hafiflemiş olması lazım. Dolgu fazla mı kaçtı?Doğru yerlere atış yapılmadımı? diye düşünüyorum. Ama tabi görmeden ve aslında uzman bir hekim görmeden hüküm vermek yanlış olur.umarım çok daha iyi bir görüntüye kavuşur. Benim dudağımda daha önce farklı bir doktorun yaptığı dolgu vardı. Dudaklarım zaten iyiyken gereksiz birşey yapmıştım. Sonra eritmek için gittim. Ve cidden kayboldu çok şükür. Adını bilmiyorum ama bir cihazla eritiyorlar. Birkaç seansta. Herşeyin çözümü var. Üzme kendini. Yeter ki yapan kalıcı ve tehlikeli bir madde uygulamamış olsun. sanmıyorum ki bir doktor öyle bir yapsın. İçin rahat olsun diye bence başak bir doktor görsün seni.
oldu böyle birsey basiretim bağlandı düşünmedim.. hatalıyım ama oldu.. zaten zor durumdayken ne olursunuz daha fazla kötü hissetirmeyin bana..Okudugum en ilginc en sacma konu. igneli saldiri da neymis. gormedin mi elinde igneyle gelirken. hopp napiyorsun diyemedin mi? morelim bozuktu falan ay vallahi kavrayamiyorum. yanlislikla ben istemeden parmagimi kestiler gibi bisey
hanım efendi sağlık bakanlığına bildirdim. dedilerki işlem öncesi izin imzası alınmıyor. yasalmış yani. saflık bendeymiş. devlet böyle söylüyor. hekim hatalıysa başka bir hekime muane olun şikayet alalım diyorlar. bu durumda doktor pazarlamacı gibi kendisi iznim olmadan işlem yaptı ama ismini vererek neye erişebilirim.
söylüyorum dikkat edin anlık kanmayın.. piskolojiniz kötüyse ellerine düşmeyin diyorum.
hatalı bir uygulamamı yaptı bilmiyorum. burnum şiş ve yamuk. ben zaten isteyerek yapılmadığını sonuçtan memnun olmadığımı belirttim. fotolara attığımda sıkıntı yok şiş dediler istemiyorum deyince 1 hafta sonra eritme işlemi yapabileceklerini söylediler. işlemi yaptırmıcam ama insanlara söylüyorum kanmayın diyorum. a doktoru b doktoru ne farkeder.
işlemi yaptırıp yaşanların yorumlarını okuyorum.destek bekliyorum. kimseye bir diyeceğim yok bu ülkede pazarlamacı gibi işlem yapmak yasalmış...sağlık bakanlığı böyle söylüyor.
kullanılan dolgu maddesi neydi dudağınız için biliyor musunuz benim için kullanılanın adını yazabilirim. eritme işlemi cihazlamı gerçekleşiyor nolursunuz bana özelden işlem yaptırdığınız kliniğin numrasını yazın. hemen görüşmek isterim.2. gn bugün ve azalmıyor artıyor sanki başımda ağrı ve bulantı devam ediyor.
siz özelden adını yada whatsap nosunu yazarsanız ben fotolarımı atıp görüşmek isterim. en azından işlemi yorumlasınlar bana.Canım ben istanbuldayım ama. Hem bende etkili olan bir hekim senin beklentini karşılar mı?istanbulda meşhur bir klinik. Yinede korkarım tavsiyede bulunmaya. Her hastası memnun olsada.
Madde j..... ile başlıyor.kullanılan dolgu maddesi neydi dudağınız için biliyor musunuz benim için kullanılanın adını yazabilirim. eritme işlemi cihazlamı gerçekleşiyor nolursunuz bana özelden işlem yaptırdığınız kliniğin numrasını yazın. hemen görüşmek isterim.2. gn bugün ve azalmıyor artıyor sanki başımda ağrı ve bulantı devam ediyor.
Hiçbir doktor fotodan yorum yapmaz benim doktorum hiç yapmaz. Doğrusuna budur. Randevu alıp görüşmeniz gerek. Kliniğine uğramanız. Ama bunun içinde hele istanbuldaysanız doğru seçenek çok. Pekçok ünlünün gittiği kliniklerden bir tanesi. Özelden mesaj atamıyorum. Burdan da lütfen isim vermemi istemeyin.siz özelden adını yada whatsap nosunu yazarsanız ben fotolarımı atıp görüşmek isterim. en azından işlemi yorumlasınlar bana.
bu konuda eksik.anlatilmayan biseyler var bence. yani anlatmiyorsun biseyleri ya hayirlisioldu böyle birsey basiretim bağlandı düşünmedim.. hatalıyım ama oldu.. zaten zor durumdayken ne olursunuz daha fazla kötü hissetirmeyin bana..
anlıyorum çok teşekkürler.Hiçbir doktor fotodan yorum yapmaz benim doktorum hiç yapmaz. Doğrusuna budur. Randevu alıp görüşmeniz gerek. Kliniğine uğramanız. Ama bunun içinde hele istanbuldaysanız doğru seçenek çok. Pekçok ünlünün gittiği kliniklerden bir tanesi. Özelden mesaj atamıyorum. Burdan da lütfen isim vermemi istemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?