İğneli saldırıya uğradım resmen!!!

Yaptırdım ama beğenmedim, pişman oldum, geri alınır mı o dolgu maddesi deseydin daha mantıklı karşılayabilirdik... koltuğa oturmuşsun, adamın iğneyle yaklaştığını görmüşsün, elini itemedin mi?

Neyse olan olmuş, umarım sorunsuz bir şekilde atlatırsın...

Yaptımayın tabiki
Size haber vermeden kafasına göre iş yapan birine tekrar nasıl teslim edebilirsiniz kendinizi?
Yapmayın lütfen.
Anlattığınız gibiyse adam kafasına göre yapmış resmen,sizinde basiretiniz bağlanmış adeta sesiniz çıkmamış ama tekrar gitmeyi düşünmeyin bile.
Muayene olup raporla şikayetçi olursunuz.

hanım efendi sağlık bakanlığına bildirdim. dedilerki işlem öncesi izin imzası alınmıyor. yasalmış yani. saflık bendeymiş. devlet böyle söylüyor. hekim hatalıysa başka bir hekime muane olun şikayet alalım diyorlar. bu durumda doktor pazarlamacı gibi kendisi iznim olmadan işlem yaptı ama ismini vererek neye erişebilirim.
söylüyorum dikkat edin anlık kanmayın.. piskolojiniz kötüyse ellerine düşmeyin diyorum.
hatalı bir uygulamamı yaptı bilmiyorum. burnum şiş ve yamuk. ben zaten isteyerek yapılmadığını sonuçtan memnun olmadığımı belirttim. fotolara attığımda sıkıntı yok şiş dediler istemiyorum deyince 1 hafta sonra eritme işlemi yapabileceklerini söylediler. işlemi yaptırmıcam ama insanlara söylüyorum kanmayın diyorum. a doktoru b doktoru ne farkeder.
işlemi yaptırıp yaşanların yorumlarını okuyorum.destek bekliyorum. kimseye bir diyeceğim yok bu ülkede pazarlamacı gibi işlem yapmak yasalmış...sağlık bakanlığı böyle söylüyor.

çok teşekkür ederim.
peki şişlik durumunda eğri görünüyor mu burnunuz bu eğrilik geçse cidden hiç bişey istemiyorrum.
Zaten amaç eğriliğin düzeltilmesi. Belirgin bir eğrilik olmuyor. Sadece şişlikten kaynaklanan parlamayla beraber oluşan bir eğrilik. Ama dediğim gibi bende 2 gün sonra şişlik iniyor. Yani bugün şişliğinizin çok Hafiflemiş olması lazım. Dolgu fazla mı kaçtı?Doğru yerlere atış yapılmadımı? diye düşünüyorum. Ama tabi görmeden ve aslında uzman bir hekim görmeden hüküm vermek yanlış olur.umarım çok daha iyi bir görüntüye kavuşur. Benim dudağımda daha önce farklı bir doktorun yaptığı dolgu vardı. Dudaklarım zaten iyiyken gereksiz birşey yapmıştım. Sonra eritmek için gittim. Ve cidden kayboldu çok şükür. Adını bilmiyorum ama bir cihazla eritiyorlar. Birkaç seansta. Herşeyin çözümü var. Üzme kendini. Yeter ki yapan kalıcı ve tehlikeli bir madde uygulamamış olsun. sanmıyorum ki bir doktor öyle bir yapsın. İçin rahat olsun diye bence başak bir doktor görsün seni.

Okudugum en ilginc en sacma konu. igneli saldiri da neymis. gormedin mi elinde igneyle gelirken. hopp napiyorsun diyemedin mi? morelim bozuktu falan ay vallahi kavrayamiyorum. yanlislikla ben istemeden parmagimi kestiler gibi bisey

kullanılan dolgu maddesi neydi dudağınız için biliyor musunuz benim için kullanılanın adını yazabilirim. eritme işlemi cihazlamı gerçekleşiyor nolursunuz bana özelden işlem yaptırdığınız kliniğin numrasını yazın. hemen görüşmek isterim.2. gn bugün ve azalmıyor artıyor sanki başımda ağrı ve bulantı devam ediyor.

Okudugum en ilginc en sacma konu. igneli saldiri da neymis. gormedin mi elinde igneyle gelirken. hopp napiyorsun diyemedin mi? morelim bozuktu falan ay vallahi kavrayamiyorum. yanlislikla ben istemeden parmagimi kestiler gibi bisey
oldu böyle birsey basiretim bağlandı düşünmedim.. hatalıyım ama oldu.. zaten zor durumdayken ne olursunuz daha fazla kötü hissetirmeyin bana..

Canım ben istanbuldayım ama. Hem bende etkili olan bir hekim senin beklentini karşılar mı?istanbulda meşhur bir klinik. Yinede korkarım tavsiyede bulunmaya. Her hastası memnun olsada.

İki hafta olmadı daha ekşide bir rezalet okudum. Yazan hastanenin ismini,oranın müdürünün ismini olayı yapanın ismini falan her şeyi vermiş. Çünkü olay gerçek anlatabiliyor muyum? Elinize ne geçecek adam ifşa olunca oraya gidenler iki kez düşünecek. Adamın işleri azalınca size yaptığını başkasına yapmayı beş kez düşünecek hatta yapamayacak. Dedim ya rezalet okudum diye ordaki rezalet burdakinin yarısıydı. Şurda kaç kişi başına böyle bi iş gerçekten gelse inatla doktorun ismini vermez
Bence ilk mesajda söylerler. Söylemeyerek elinize ne geçiyor acaba?

Canım ben istanbuldayım ama. Hem bende etkili olan bir hekim senin beklentini karşılar mı?istanbulda meşhur bir klinik. Yinede korkarım tavsiyede bulunmaya. Her hastası memnun olsada.
siz özelden adını yada whatsap nosunu yazarsanız ben fotolarımı atıp görüşmek isterim. en azından işlemi yorumlasınlar bana.

Madde j..... ile başlıyor.

siz özelden adını yada whatsap nosunu yazarsanız ben fotolarımı atıp görüşmek isterim. en azından işlemi yorumlasınlar bana.
Hiçbir doktor fotodan yorum yapmaz benim doktorum hiç yapmaz. Doğrusuna budur. Randevu alıp görüşmeniz gerek. Kliniğine uğramanız. Ama bunun içinde hele istanbuldaysanız doğru seçenek çok. Pekçok ünlünün gittiği kliniklerden bir tanesi. Özelden mesaj atamıyorum. Burdan da lütfen isim vermemi istemeyin.

Ben de geçen bir yere göz için dolgu yaptıracaktım. Yüzümü sildiler iyice sonra dezenfekte etmek için bişeu sürdüler. Bunlar bile beş dakika nerdeyse. Nasıl şak diye soktu anlamadım. Böyle yapan bir doktor inatla mağdur tarafından korunmaya devam ederse hiç anlamayağım..benim başıma gelmediği halde nasıl sinirlendim kaldı ki siz. Bir de ben temizlik yapıldı ama bi tedirgin oldum kalktım koltuktan vazgeçtim yaptırmayacağım diye. O da kolaydı yani

anlıyorum çok teşekkürler.

kaç tane iğne yaptı peki ? birincisini yaptıktan sonra tepki vermediniz mi ? ikna mı etti yani sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…