- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.920
- 133
- Konu Sahibi Altagracia_
Eşime söyledim. “Teşekkür ederim herşey için ellerine sağlık” dedi. Fırsat bu fırsat birdaha söyleyemem diye anlattım.
ııı şey, o bilmıyor çöp kovasını görünce buraya atılacağını sanmıştır dedi.
Tuvalete atsın hadi çöpe atıyor musluk diye birsey var yıkamıyor da dedim.
Sen ellemeseydin ben atardım dedi.
Burayı benim temizlediğimi bilmiyor mu açık açık atıyor birde. nasıl bir şey ikidir çok tiksindim dedim.
Düşünemıyor işte ehehe falan diye birşeyler söyledi. İnanılmaz mahcup oldu yüzündeki mahcubiyete üzüldüm o derece. Abisini düşürdüğü hale bak. Valla allah müstakbel eltime sabır versin. Hem manyak kv deyle hem pis kocayla nasıl uğraşıcak bilemiyorum
ııı şey, o bilmıyor çöp kovasını görünce buraya atılacağını sanmıştır dedi.
Tuvalete atsın hadi çöpe atıyor musluk diye birsey var yıkamıyor da dedim.
Sen ellemeseydin ben atardım dedi.
Burayı benim temizlediğimi bilmiyor mu açık açık atıyor birde. nasıl bir şey ikidir çok tiksindim dedim.
Düşünemıyor işte ehehe falan diye birşeyler söyledi. İnanılmaz mahcup oldu yüzündeki mahcubiyete üzüldüm o derece. Abisini düşürdüğü hale bak. Valla allah müstakbel eltime sabır versin. Hem manyak kv deyle hem pis kocayla nasıl uğraşıcak bilemiyorum

evinizde alaturka wc yoksa tabi bu teorim gerci oyle de olsa o peceteleri klozete atabilir yaptiktan sonra.yani ne biliyim temizligi peceteyle bile yapsa o kadar gelmemesi lazim yapismiyor ya bi tarafina yer cekimi denen bisi var