- 16 Mart 2009
- 863
- 15
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kaç gündür ağlıyorum niye bilmiyorum ama çok zoruma gitti bu son olaylar. Bu arada 3 yıllık evliyim
26 haziran evlilik yıldönümümüzdü, çok istediğim bir yer vardı,işten geç çıktığımız için yetişemedik başka bir yere gittik ama üzüldüm o da biliyordu.
5 temmuzda da doğum günümdü, eşim o hafta izinliydi, ben de 4e kadar işteydim. Kızımı da alır yanıma gelir, her izin günündeki gibi sürpriz yapar ve evlilik yıldönümünde gidemediğimiz yere gideriz,eve hapsolmuşuz biraz nefes alırız diye beklerken o annesine gitmiş. Bir kaç kez aradım hep ordaydı,en son iş çıkışıma yakın aradım nerdesiniz diye,ablasını da almış gezmeye gitmişler(sözde ablası elbise değiştirecekmiş onun için gitmişler ama avm de eğlenmişler baya). Ben şok oldum tabi "bana doğum günümde bunu yaşattın çok teşekkürler,bari kızımı götürmeseydin eve gittiğimde onu da göremeyecem"dedim.
Şirketin oralarda baya oyalandım,sonuç olarak eve dönüşümüz aynı saatlere denk geldi ama onun hala kendini haklı görmesi beni sinirden üzüntüden yerin dibine soktu. Hediye almış,pasta almış. Sanki benim derdim oydu.Tüm gün evde ve ailesiyle zaman geçirmesi,benim için bişe yapmaması...C.tesiden beri unutamıyorum abartıyormuyum sizce. Çok şiddetli kavga ediyoruz o günden beri,sanki herşeyi biriktirmişiz de bu olay son damla olmuş gibi
adam avm ye g,itmiş size hediye almış,pasta almış..daha ne lazımdı??
bence siz kardeşi ve kızınızla eğelndi siz de çalıştınız diye bozuluyorsunuz..komik geldi bana çaıkçası..
Kendi adıma konusuyorumda..ne oluyo yani benim dogum günüm olunca cok mu tarihi önemli bi gün..Herkes hatrlayp süprz yapmak dogm günümü kutlamak zorunda mi? Niye bu kadar mana yüklüyorz şu günlere..Hatrlanmak elbette cok güzeldir ama biseyler beklemek cok baska bisey..eşimde dahl hc kimse benim dogum günüm die bisey yapmak zorunda dgl bitek annem desn iyiki dogurmuşum yeter bana:)
Bu arada benim eşim ewlilik yildönümünü,dogum günümü hc unutmayan biri hep biseyler yapti sdce bna özel dgl kuzeninin dogum gununu bile untmaz arar kutlar hani görmediqm icin böle dusundugumu sanmayn ama hc bi beklentim yok esimdn ..Dogum günün ktlu olsn dese hatta hatrlamasa bile önemli dgl..
Bence siz kendinizi bencilce fazla önemseyip
Eşinizin yaptıklarını da bencilce fazla küçümsemişsiniz..
O ddgnz yerde 2 saat yemek yemediniz diye günlerdir evinizde şu mübarek günlerde aile huzursuzluguna yol aciyorsunuz..
cok abartmıssınız... cocukca bı davranıs...
Çok abartmışsınız gerçekten adam daha ne yapsın hediye almış kendi elleriyle pasta yapmış..Evli değilim ama son 2 doğum günümde neler yaşadığımı anlatıyım ibreti alem olarak tüm günüm ağlayarak geçmişti hiç kimse değer veripte kutlamadı zaten doğum günümü, üstüne bi de sanki herkes anlaşmış gibi benimle dalga geçti(ciddi anlamda herkesin içinde), Benim özenerek para biriktirip en güzel hediyelerden aldığım arkadaşlarımın bi doğum günü mesajı bile atmadı hiç bir şey yapmadılar...Yani kıymetini bilin eşiniz belli ki düşünememiş olur öyle şeyler kendinizide eşinizide üzmeyin kavga etmeyin.
Yorum yapan herkese saygım var ama aşağılıyorsunuz resmen. Düzgün okumuyorsunuz, eşim açıklama yapmadı,üstelik ablasıyla gezmesini böldüm,onlarla olmasını istemiyormuşum diye bağırıp çağırdı bana. Son zamanlarda da ilgisizdi umursamazdı zaten. Bunları okumadan kimse yorum yapmasın. Ayrıca eliyle pasta yaptı kim diyor ya çok komik gerçekten.Ne malum ben telefonda kızdım diye gidip hediye ve pasta almadığı.
Off şu konuyu nerden açtıysam zaten,burda olumlu-olumsuz eleştiriyi karşıdakini kırmadan yapan insanlar kadar edepsiz insanlar da olduğunu unutmuşum....
Yorum yapan herkese saygım var ama aşağılıyorsunuz resmen. Düzgün okumuyorsunuz, eşim açıklama yapmadı,üstelik ablasıyla gezmesini böldüm,onlarla olmasını istemiyormuşum diye bağırıp çağırdı bana. Son zamanlarda da ilgisizdi umursamazdı zaten. Bunları okumadan kimse yorum yapmasın. Ayrıca eliyle pasta yaptı kim diyor ya çok komik gerçekten.Ne malum ben telefonda kızdım diye gidip hediye ve pasta almadığı.
Off şu konuyu nerden açtıysam zaten,burda olumlu-olumsuz eleştiriyi karşıdakini kırmadan yapan insanlar kadar edepsiz insanlar da olduğunu unutmuşum....
ben bu yazıdan kendime pay alamam afedersiniz de...abartıyorsunuz diyenler kalp kırmış oluyotrsa,adama kırılmanız çok normal demek ki...
ne malum ben aradıktan sonra hediye almadıüğı demişsiniz bira paranoyakça değil mi..ayrıca demek ki ben doğru düşünmüşüm,kocanız da yaynı düşündüğüne göre..görümce bve kızınızla gezilip eğlenliyor diye kızmışsınız..
elbise değiştirmeye gittik dediler ama bayaa eğlenmişler yazmışsınız..kusura bakmayın siz kızarsınız diye somurtmaları gerekiyordu...
Kaldı ki eşinin boş günü ve kardeşiyle eğlenmelerinde ne sakınca var.
Ne güzel eğlenip deşarj olmuş denmesi gerekirken bunun kavga malzemesi olacağı aklıma gelmezdi.
Kızlar kaç gündür ağlıyorum niye bilmiyorum ama çok zoruma gitti bu son olaylar. Bu arada 3 yıllık evliyim
26 haziran evlilik yıldönümümüzdü, çok istediğim bir yer vardı,işten geç çıktığımız için yetişemedik başka bir yere gittik ama üzüldüm o da biliyordu.
5 temmuzda da doğum günümdü, eşim o hafta izinliydi, ben de 4e kadar işteydim. Kızımı da alır yanıma gelir, her izin günündeki gibi sürpriz yapar ve evlilik yıldönümünde gidemediğimiz yere gideriz,eve hapsolmuşuz biraz nefes alırız diye beklerken o annesine gitmiş. Bir kaç kez aradım hep ordaydı,en son iş çıkışıma yakın aradım nerdesiniz diye,ablasını da almış gezmeye gitmişler(sözde ablası elbise değiştirecekmiş onun için gitmişler ama avm de eğlenmişler baya). Ben şok oldum tabi "bana doğum günümde bunu yaşattın çok teşekkürler,bari kızımı götürmeseydin eve gittiğimde onu da göremeyecem"dedim.
Şirketin oralarda baya oyalandım,sonuç olarak eve dönüşümüz aynı saatlere denk geldi ama onun hala kendini haklı görmesi beni sinirden üzüntüden yerin dibine soktu. Hediye almış,pasta almış. Sanki benim derdim oydu.Tüm gün evde ve ailesiyle zaman geçirmesi,benim için bişe yapmaması...C.tesiden beri unutamıyorum abartıyormuyum sizce. Çok şiddetli kavga ediyoruz o günden beri,sanki herşeyi biriktirmişiz de bu olay son damla olmuş gibi
Olumsuz eleştiri yapanlar edepsiz mi oluyor,eğer konu açıyorsanız olumlu- olumsuz tüm mesajlara açık olacaksınız,bende olumsuz yorum yapacağım o yüzden edepsiz olacağım.Eşiniz evlilik yıldönümünü unutmamış,çıkarmış sizi dışarı,doğumgününüzü unutmamış kutlamış,siz çalışıyorsunuz o ise doğum gününüzde boşmuş bütün gün evde oturmak varken gezmiş çocuğuyla ve kardeşiyle beraber bunda birşey yok.Yorum yapan herkese saygım var ama aşağılıyorsunuz resmen. Düzgün okumuyorsunuz, eşim açıklama yapmadı,üstelik ablasıyla gezmesini böldüm,onlarla olmasını istemiyormuşum diye bağırıp çağırdı bana. Son zamanlarda da ilgisizdi umursamazdı zaten. Bunları okumadan kimse yorum yapmasın. Ayrıca eliyle pasta yaptı kim diyor ya çok komik gerçekten.Ne malum ben telefonda kızdım diye gidip hediye ve pasta almadığı.