Edep ne???
Edep ne gerçekten? Kelime anlamı ne?
Eleştiri yapmak edepsizlik mi? Şurada okuduğum yorumların hiç biri de edep sınırını aşmadı.
Siz çok kırılgansanız gerçekten açmayın konu falan.
ben bu yazıdan kendime pay alamam afedersiniz de...abartıyorsunuz diyenler kalp kırmış oluyotrsa,adama kırılmanız çok normal demek ki...
ne malum ben aradıktan sonra hediye almadıüğı demişsiniz bira paranoyakça değil mi..ayrıca demek ki ben doğru düşünmüşüm,kocanız da yaynı düşündüğüne göre..görümce bve kızınızla gezilip eğlenliyor diye kızmışsınız..
elbise değiştirmeye gittik dediler ama bayaa eğlenmişler yazmışsınız..kusura bakmayın siz kızarsınız diye somurtmaları gerekiyordu...
Benim eleştiriye tahammülüm olmasa sizce abartıyormuyum diye sormam.Ama karşıdaki insanı suçlamak,hakaretvari konuşmak yanlış bence.Edep kelimesini ahlaksızlık yada küfür anlamında kullanmadım,saygınlık,nezaket anlamında kullandım. BEn üzülürken telefonda nispet yapar gibi "çok eğleniyoruz" demesine kızıyorum evet. Siz eşinize son dk. hediye alıyor olabilirisiniz ama hep önceden düşünüp tartan adam "ramazanda doğum günü kutlamak saçma" diyen adam, kavga ediyoruz diye son dk bunları alıyorsa o paranoyaklık olmaz. Bu kadar tahammülsüzsem son zamanlarda bişeler varki büyüyor onu konuyu açarken söylemedim çünkü sadece bu kısma yorum istedim. Maşallah adamı melek ilan ettiniz