İğrenç kadın.

Bizim alt katta da ahır var.
biri ikisi değil hepsi birbirinden ök..z.. gece 2 ceviz mi kırarlar fındık mı nedir..
bir de gelip bana yok bilmem ne silkeledin yok balkonumda pislik var filan.
ben aylardır balkona çıkmamışım kapıya gelip beni yalancılıkla suçluyor. gerçekten apartman hayatı zor.

bu kadınla hiç selamınız filan yok mu? acaba düzgünce konuşsanız? belli ki kadının psikolojisi bozuk, kocasıyla ayrılmış zor günler geçiriyor olup bunun acısını çocuklardan çıkarıyor olabilir.
her ne kadar dogru bir şey olmasa da ..

Bilemedim surekli bagiriyor diyosunuz bide kufur felan da ediyomus.
Hani kizsa sadece diyecem belki cocuklar da buyukmus basedemiyo ama kufur ve gerizekali demesi cok yanlis cocuklara.

Burda hep bu tur konular aciliyor.
Bazen yanlista anlasilma olabilir.
Mesela oglumu banyo yaptiriyom su soguk bile olsa yandim su sicak diye bagirir:))
Odev yaptirdigim zaman bazen biseyi 20kere tekrarliyorum yada gosteriyorum hala daha tersini yapinca bende bagiriyorum artik niye anlamiyosun inadami yapiyon 20 kere soyluyorum olmadi kendi yaziyom siliyom sen daha ayni yanlisi yapiyon diyeama oyle birak kufuru gerizekali salak gibi kelimeler kullanmam ne kadar cileden ciksam da
Kadinin belki sinirsel bi durumu felan da olabilir.
Boyle durumlarda on yargili olmaktansa once bi gidip konusmak lazim.illa bisey yapilmak isteniyosa.bilmeden sikayet felan edip sonra bi yanlis anlasilmaya mahal vermemek gerekir.

Hayır hiç sohbetimiz yok. Ortak hiç bir noktamız yok çünkü.
Yazın balkona saksıda bir şeyler ekmistim. Onları sularken hiç abartısiz söylüyorum 3 4 damla su damladi. Şans eseri bu kadın da balkondaymis. Sesini duydum özür dilemek için egiliyordum. Öyle bir bağırmaya başladı ki ne gorgusuzlugum kaldı ne saygisizligim. Bana gorgusuz diyen şahıs gece gunduz evin içinde nara atıyor.Tüm mahalleyi birbirine kattı inanin. Normalde asla sessiz kalmam ama sırf bulaşmamak için bir şey demedim. Psikolojisi kesinlikle normal değil.
Ayrıca 1 buçuk yıldır hiç mi bitmez bu acı ? O yavruların ne günahı var ?

Bence hiçbir kuruma şikayet etmeyin; çocuklara tecavüzün meşrulaştırılmak üzere olduğu bir ülkede emin olun o çocukların psikolojisini en az bozacak şey belki de dengesiz annelerinin sinirli bağırışları olur.

Bence citlatin işe yarar. Bende bazen bağırıyorum oğluma. Gecen komşu dedi seni cok kizdiriyor galiba sesin geliyor bir utandım daha sakin davranmaya başladım. Biraz utanma duygusu varsa anlar herhalde.

Böyle konuları okudukça " o çocuklar ben ve kardeşlerim diyorum ".ne fayda, yapacak bişey olsaydı keşke. Bana da kimsenin yardımı olamamıştı, belki yardım etmek isteyen, üzülen olmuştur.

Cocuklar icin bisey varsa yapabilecegin yap.
Ama su balkon olayindan sonra konusman hic bi ise yaramaz bide bulastiginla kalirsin.
İki damla suya bu kadar yaygara koparan kapisina gitsen boyle sebepten neler demez.
İyce sinirin bozulur.

Siz taşınıp gitseniz aradan 40 yıl bile geçse hep aklınıza gelecek bu. Niçin bir şey yapmadım diyeceksiniz. Aynı durumu yaşıyorum. Çok gençtim yapabileceğim bir şey yok tu ama, vicdan azabı duyuyorum. Bir kaç müdahele edemediğim olay için...korkunç senaryolar üretiyor kafam. Keşke gerçeğini bilebilseydim. Uyarmanız en doğrusu. En azından kafın sesim komşulara gidiyor deyip biraz hizaya gelir. Sizinde vicdanınız rahat olur. Vicdan yükü taşıması en ağır şeydir.

Kronik bir evlat yetistirme vakasi...Sonra Gelecek icin saglikli bireyler bekliyoruz..Cocuklugunda bu tarz vakalar yasayan bireyler ileride ya hirsiz ya tecavuzcu yada uyusturucu bagimlisi oluyor ne yazikki.. Her firsatta cocuga bagirip birde bunu aliskanlik edinip desarj olan insanlara cok kiziyorum.

Benim ev sahibim 90 yasindaki yatalak annesinu dovuyordu ..
Ne zaman banyoya girsem pat kut diye sesler duyuyordum .
Ev sahibim 70 yasinda bi erkek ..
Annesi de yatalakti ..
Kucukken baska biriyle evlenmis kadin
Bunlari birakmak zorunda kalmis
Yatalak kadinin ne o.....lugu ,ne kah..ligi kaliyordu ..
Altina yapiyordu yatalak cunku
Ve aizehmir di
Ben aptal gibi hicbir sey yapamadim ..
Bir kere uyardim ama icime sinmedi.
Sonra kadin olmus ben sehirdisindayken
Icimde hep kalmistir ..
Keske kapiyi calip agzini burnunu kirsaydim diye
Keske polis cagirsaydim diye
Beni ne durdurdu bilmiyorum
Basiretim baglandi normal de durmam ..
Dayak yiyecegimi bilsem atlarim .
O zavalli kadin icin bir sey yapamadim ..
Ama tasinirken agzima geleni soylicem .
Haci bi de bu pislik ....
Neyse isin ozu o kadini uyarir misin
Polise mi haber verirsin
Atlar agzini burnunu mu kirarsin bilmem ama bi seyler yap
Yoksa icinde kalacak !

Ben olsam polise söylerdim giderken. En azından geldiklerinde kendine çeki düzen verir diye düşünüyorum.

Sinir hastasıdır belki. Bu hastalara ''nasılsın'' desen sanki küfür etmişsin gibi karşılık alırsın. Kendilerini kontrol edecek durumda olamayabiliyorlar malesef. Bu sinir hali ellerinde olmadan oluyor. Ona sorsan sıradan, günlük, sakin bir konuşma tarzıyla konuşuyordur. Farkında değiller çünkü davrandıkları bu anormal hallerinin.

Eşiyle falanda tartışıyor mu peki? Hiç duydun mu? ya da sadece bu agresif hali çocuklarına karşı mı var? Çocuklar savunmasız, aciz olduğu için onlara mı gücü yetiyor, sinirini onlardan mı çıkarıyor acaba?

Ben olsam kadınla konuşurum.Gürültü değil sadece o çocuklarin durumuna ne kadar üzüldüğümü anlatırım. Baktım ki laftan anlamıyor kibarca sosyal hizmetleri arayacağım derim.
Gözü korkunca birdaha yapamaz.

desenize bizim alt kattakiyle aynı model. hem de çirkef cinsinden
sadece yavrulara acıdım, elinizden ne gelir bilmiyorum. sosyal hizmetleri arayın desem çocukların anneleriyle yine de daha güvende olduklarını düşünüyorum maalesef bu ülkede.
her gün cocuklara taciz tecavüz haberi okurken.
üzgünüm cidden..

Madem bukadar tahammulsuzdu niye yapti iki cocuk. Bence not birakabilirsiniz bir gun elinden gider ikiside o zaman anlarsin vs diye allah bildigi gibi yapsin yuregim sizladi iki yavruya

Eşiyle ayrilar diye biliyorum. Sadece çocuklara bağırıyor. Mizac olarakta sert bir insan sanirim ama söylediği cümlelerden sinirli olduğunu anlıyorum.Yatın uyuyun gelirsem ikinizide doverim,bu tuvaleti kim kirlettiyse Allah onun belasını versin,öğle arasında eve gelin yoksa sizi öldürürüm kurduğu cümlelerden bazıları mesela..

İçimde kalacağını adım gibi biliyorum.Polise vermek için yeterli bir neden mi,ciddiye alipta bir şey yaparlar mi bilmiyorum. Sanırım ev sahibine söylemek veya giderken uzunca bir not yazıp bırakmak daha uygun olacak.

benimde 4,5 yasinda kizlarim var bizimkilere oyun oynarken cok ses yapar ben cocuklar icin bir seye sinirlensem gidip odada biraz durup gelirim hicte bagirmam cocuk bu ne hata yapabilir alt tarafi ya yere bir sey dokmustur yada kirmistir

Bu tip insanları anlamiyorum.dün akşam markette kasada bekliyorduk sıramızı.bizden önce bir aile vardı önümüzde. kızı da kızımla yasıt gibi,belki bir yaş büyüktür . 12 yaşında görünüyordu. ayakkabısını kiviriyormus ayağında herhalde . annesi nasıl bağırıyor yapma diyorum sana,beni dinleyeceksin derken,koca kızı alışveriş merkezinin ortasında dövüp kenara attı. kızımda yanımdaydı.şok olduk.koca kız ağlıyor yere çökmüş kenara sinmiş . Anne hala söyleniyor,baba hiç karismiyor.çok üzüldüm. bişey yapamadım. o çocuğun iç dünyası, özgüveni yerle bir.sonra çocuklarına sevgi gösteremeyen bu anneler yüzünden,buyuselerde mutlu olamiyorlar.kadın dışarıda böyleyse evde neler yapıyordur ?bu insanlar laftan anlamaz . desenizde anlamaz.sanane der geçer. Cahillik bu...çocuk yetistirmek bir sanattır. o yavrulara yazık ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…