Hayır hiç sohbetimiz yok. Ortak hiç bir noktamız yok çünkü.Bizim alt katta da ahır var.
biri ikisi değil hepsi birbirinden ök..z.. gece 2 ceviz mi kırarlar fındık mı nedir..
bir de gelip bana yok bilmem ne silkeledin yok balkonumda pislik var filan.
ben aylardır balkona çıkmamışım kapıya gelip beni yalancılıkla suçluyor. gerçekten apartman hayatı zor.
bu kadınla hiç selamınız filan yok mu? acaba düzgünce konuşsanız? belli ki kadının psikolojisi bozuk, kocasıyla ayrılmış zor günler geçiriyor olup bunun acısını çocuklardan çıkarıyor olabilir.
her ne kadar dogru bir şey olmasa da ..
Cocuklar icin bisey varsa yapabilecegin yap.Hayır hiç sohbetimiz yok. Ortak hiç bir noktamız yok çünkü.
Yazın balkona saksıda bir şeyler ekmistim. Onları sularken hiç abartısiz söylüyorum 3 4 damla su damladi. Şans eseri bu kadın da balkondaymis. Sesini duydum özür dilemek için egiliyordum. Öyle bir bağırmaya başladı ki ne gorgusuzlugum kaldı ne saygisizligim. Bana gorgusuz diyen şahıs gece gunduz evin içinde nara atıyor.Tüm mahalleyi birbirine kattı inanin. Normalde asla sessiz kalmam ama sırf bulaşmamak için bir şey demedim. Psikolojisi kesinlikle normal değil.
Ayrıca 1 buçuk yıldır hiç mi bitmez bu acı ? O yavruların ne günahı var ?
Siz taşınıp gitseniz aradan 40 yıl bile geçse hep aklınıza gelecek bu. Niçin bir şey yapmadım diyeceksiniz. Aynı durumu yaşıyorum. Çok gençtim yapabileceğim bir şey yok tu ama, vicdan azabı duyuyorum. Bir kaç müdahele edemediğim olay için...korkunç senaryolar üretiyor kafam. Keşke gerçeğini bilebilseydim. Uyarmanız en doğrusu. En azından kafın sesim komşulara gidiyor deyip biraz hizaya gelir. Sizinde vicdanınız rahat olur. Vicdan yükü taşıması en ağır şeydir.Gerçekten bıktım artık bu alt komsudan. Evin içinde sürekli savaş halindeler.Daha doğrusu bu anne olacak kadın...Sürekli çocuklara bağırıyor. Bildiğim kadarıyla 2 tane 8 9 yaşlarında çocuğu var,sürekli onları azarliyor. Ama öyle böyle değil arkadaşlar bütün ses benim evimin içinde.Yaklaşık 1 buçuk yıldır burada oturuyorum. Yemin ederim 1 kere bile çocuk sesinden rahatsız olmadım.Kadın öyle bi bagiriyorki gidip çocukları kurtarasim geliyor. Dovdugunu hic duymadım. Duysam zaten direk polisi ararım. Böyle bi ortamda çocukların psikolojisi ne halde Allah bilir ? Mesela geçen gün sanırım yemek yiyeceklerdi. Çocuklardan biri tabağa yoğurt koymuş. Kadın o yoğurttan yiyecek misin dedi.Çocuk artık ne dediyse (duymadım) kadın resmen çıldırdı. Öyle bi bağırıyor ki işte sen gerizekali misin yemiyceksen niye tabağa koydun vs.. İşin kötüsü bazen küfür ettiğinide duyuyorum.Sabah 5 bucukta uyandim ve o saatte bile azarliyordu cocuklari.Ya sen o saatte ne yasamis olabilirsin ki ? Cocuklar seni nasil kizdirmis olabilir ya ? Hayir gercekten anlamiyorum. 2 tane cocuk bir insani boyle cileden cikarir mi ?
Bu şehirden önümüzdeki hafta taşınıyorum. Ama bu kadının o çocuklara bagirisi hiç kulagimdan gitmeyecek. Şuan mesela sanırım çocuklara odev yaptırıyor ama sesleri duysaniz... Gerçekten çok üzülüyorum. Not mu yazıp bıraksam diyorum. İşe yarar mı ?
desenize bizim alt kattakiyle aynı model. hem de çirkef cinsindenHayır hiç sohbetimiz yok. Ortak hiç bir noktamız yok çünkü.
Yazın balkona saksıda bir şeyler ekmistim. Onları sularken hiç abartısiz söylüyorum 3 4 damla su damladi. Şans eseri bu kadın da balkondaymis. Sesini duydum özür dilemek için egiliyordum. Öyle bir bağırmaya başladı ki ne gorgusuzlugum kaldı ne saygisizligim. Bana gorgusuz diyen şahıs gece gunduz evin içinde nara atıyor.Tüm mahalleyi birbirine kattı inanin. Normalde asla sessiz kalmam ama sırf bulaşmamak için bir şey demedim. Psikolojisi kesinlikle normal değil.
Ayrıca 1 buçuk yıldır hiç mi bitmez bu acı ? O yavruların ne günahı var ?
Eşiyle ayrilar diye biliyorum. Sadece çocuklara bağırıyor. Mizac olarakta sert bir insan sanirim ama söylediği cümlelerden sinirli olduğunu anlıyorum.Yatın uyuyun gelirsem ikinizide doverim,bu tuvaleti kim kirlettiyse Allah onun belasını versin,öğle arasında eve gelin yoksa sizi öldürürüm kurduğu cümlelerden bazıları mesela..Sinir hastasıdır belki. Bu hastalara ''nasılsın'' desen sanki küfür etmişsin gibi karşılık alırsın. Kendilerini kontrol edecek durumda olamayabiliyorlar malesef. Bu sinir hali ellerinde olmadan oluyor. Ona sorsan sıradan, günlük, sakin bir konuşma tarzıyla konuşuyordur. Farkında değiller çünkü davrandıkları bu anormal hallerinin.
Eşiyle falanda tartışıyor mu peki? Hiç duydun mu? ya da sadece bu agresif hali çocuklarına karşı mı var? Çocuklar savunmasız, aciz olduğu için onlara mı gücü yetiyor, sinirini onlardan mı çıkarıyor acaba?
İçimde kalacağını adım gibi biliyorum.Polise vermek için yeterli bir neden mi,ciddiye alipta bir şey yaparlar mi bilmiyorum. Sanırım ev sahibine söylemek veya giderken uzunca bir not yazıp bırakmak daha uygun olacak.Benim ev sahibim 90 yasindaki yatalak annesinu dovuyordu ..
Ne zaman banyoya girsem pat kut diye sesler duyuyordum .
Ev sahibim 70 yasinda bi erkek ..
Annesi de yatalakti ..
Kucukken baska biriyle evlenmis kadin
Bunlari birakmak zorunda kalmis
Yatalak kadinin ne o.....lugu ,ne kah..ligi kaliyordu ..
Altina yapiyordu yatalak cunku
Ve aizehmir di
Ben aptal gibi hicbir sey yapamadim ..
Bir kere uyardim ama icime sinmedi.
Sonra kadin olmus ben sehirdisindayken
Icimde hep kalmistir ..
Keske kapiyi calip agzini burnunu kirsaydim diye
Keske polis cagirsaydim diye
Beni ne durdurdu bilmiyorum
Basiretim baglandi normal de durmam ..
Dayak yiyecegimi bilsem atlarim .
O zavalli kadin icin bir sey yapamadim ..
Ama tasinirken agzima geleni soylicem .
Haci bi de bu pislik ....
Neyse isin ozu o kadini uyarir misin
Polise mi haber verirsin
Atlar agzini burnunu mu kirarsin bilmem ama bi seyler yap
Yoksa icinde kalacak !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?