İğrenç kadın.

-huzur-

Kafesin biri,bir kuş aramaya çıkmış.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
2.044
6.735
158
Gerçekten bıktım artık bu alt komsudan. Evin içinde sürekli savaş halindeler.Daha doğrusu bu anne olacak kadın...Sürekli çocuklara bağırıyor. Bildiğim kadarıyla 2 tane 8 9 yaşlarında çocuğu var,sürekli onları azarliyor. Ama öyle böyle değil arkadaşlar bütün ses benim evimin içinde.Yaklaşık 1 buçuk yıldır burada oturuyorum. Yemin ederim 1 kere bile çocuk sesinden rahatsız olmadım.Kadın öyle bi bagiriyorki gidip çocukları kurtarasim geliyor. Dovdugunu hic duymadım. Duysam zaten direk polisi ararım. Böyle bi ortamda çocukların psikolojisi ne halde Allah bilir ? Mesela geçen gün sanırım yemek yiyeceklerdi. Çocuklardan biri tabağa yoğurt koymuş. Kadın o yoğurttan yiyecek misin dedi.Çocuk artık ne dediyse (duymadım) kadın resmen çıldırdı. Öyle bi bağırıyor ki işte sen gerizekali misin yemiyceksen niye tabağa koydun vs.. İşin kötüsü bazen küfür ettiğinide duyuyorum.Sabah 5 bucukta uyandim ve o saatte bile azarliyordu cocuklari.Ya sen o saatte ne yasamis olabilirsin ki ? Cocuklar seni nasil kizdirmis olabilir ya ? Hayir gercekten anlamiyorum. 2 tane cocuk bir insani boyle cileden cikarir mi ?
Bu şehirden önümüzdeki hafta taşınıyorum. Ama bu kadının o çocuklara bagirisi hiç kulagimdan gitmeyecek. Şuan mesela sanırım çocuklara odev yaptırıyor ama sesleri duysaniz... Gerçekten çok üzülüyorum. Not mu yazıp bıraksam diyorum. İşe yarar mı ?

İse yarayacagini sanmiyorum ancak boyle laf koyan, insanin icine oturtan bir sey olmadikca. Esiniz esi ile konusabilir belki?

açıkça konuşsanız,anlamayacak bir kadın mı?

mesela,ben taşınıyorum,ama sesiniz bir sonra ki komşularınızı çok rahatsız edebilir.çocuklarınızdan çok,sizin sesiniz duyuluyor.yeni gelen komşular,sizi şikayet ederlerse,çocuklarınız elinizden alınabilir deseniz,belki gözü korkar.

Bence polise haber verin. Uyarı alsın. Yada bir büyükleri mi uyarsa acaba. Bi çocuklar o kadının geleceği ve geri dönüşleri annelerine çok kötü olabilir. Birilerinin o kadının aklını başına getirmesi lazım.

polise mi söyleseniz diyeceğim ama böyle bir konu da ne kadar ilgili olurlar o ayrı konu Nereye şikayette bulunulur acaba bu konuda? Kadının eşi yok mu? O hiç ilgilenmiyor mu acaba?

ben de alt katta ki insanımsı varlıklardan şikayetçiyim, ne konuşmak ne not kesinlikle işe yaramıyor:)

Apartmanin girisine tasindiginiz sabah sizin yuzunuzden tasiniyoruz diye not yazin herkes gorsun utanirda belki cocuklar rahatlar.

Hiç aklıma gelmemişti. Ev sahibiyle konuşabilirim sanırım.En doğrusu da bu olur. Gerçi ben gürültüden ziyade çocukların durumuna üzülüyorum ama belki ise yarar.

acaba komşumuyuz diye düşündüm..ama bizim yan komşunun iki tane 8-9 yaşlarında bir tane de bebeği var..sürekli bağırma halinde kızlara..gece 12 de bas bas bağırıyor..yatak odalarımız yanyana gece sürekli bağırmalarına uyanıyorduk..en son site yönetimini aradık şikayet ettik..ondan sonra düzeldi biraz..ama o çocuklara ben de çok üzülüyorum..artık büyümüş kızlar bir de güzel ve akıllılar ki neden o kadar kızıyor anneleri anlamıyorum zaten..

Hiç dayanamıyorum öyle kadınlara car car car car. Bizim yan komşuda öyle her sabah onun sesiyle uyanıyorum duvara hızlıca vuruyorum anlıyor galiba duruluyor bazen. bazende durdurabilene aşk olsun

Bu çocuklar erkek.Öyle böyle bir bağırma değil ya sizde beni anlarsınız az çok. Cocukların psikolojisi berbat haldedir eminim. Sanırım bende ev sahibiyle konuşmayı deniycem.

Kadinin psikolojisi bozuk. Bence gidip psikolojik destek almasını eger almazsa cocuklarinin ozguvensiz bireyler olarak yetisip bir seyler basaramayacagini ve bu kotu gunleri hic unutamayacaklarini soylemelisiniz.
Yazik, uzuldum cocuklara.

Komşu çıkarsak şaşırmam valla
Benimde alt komşun 8 li yaşlarda 2 oğlan birde kız bebekvar. Kabus gibi. Asansörün camına yazı asmayı düşündüm en iyi çözüm bu. Polise şikayet etsem çocukları alırlar elinden diye düşünüp korkarım. Sonuçta devlet yuvalarının hali ortada

Sosyal Hizmetlere yada Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğüne şikayet ederim ben olsam. O çocuklar o kadının elinde nasıl bir psikoloji ile büyürler acaba? Oradan görevli birilerinin gelip konuyu soruşturması belki gözünü korkuturdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…