İnşallah...Kinadigi yerden sinanmaz umarim
Onlar emin ol zihnoyetlerindrn cok seni kiskanip uzmek istedigin yapiyor. Benm kuzenim oldukca acik bir kizdir ve ickide icer.Bazı insanlar zihniyeti ve düşünmeden konuşmaları yüzünden karşısındaki insanın nekadar üzüleceğini canının nasıl yanacağını nasıl bilmezler, yarın ne yaşayacaklarını bilmeden nasıl kınayıp bu kadar rahat olurlar aklım almıyor, neden böyleler ki neden bugün otobüste Bi arkadaşımla karşılaştım.Sevdiğim Bi arkadaş, samimi olduğum Bi arkadaş ama keşke olmasaydım, tanımasaydım. O zihniyeti bütün iyiliğini dostluğunu öldürüyor çünkü, onların semtinde oturan Bi kızdan bahsediyorduk, kız sözlenmişti, söz masasını keşke daha güzel yapsaydı dedim. Arkadaşım o boşanmış ona çok bile dedi, ki benimde boşanmış Bi kadın olduğumu biliyor. Ne alaka dedim çokta güzel yapardı, benim alındığımı anlayınca mırın, kırın etti. Ama tekrar başka birinden bahsedip konuşurken Bi erkekden bahsediyorduk, tekrar dedi sanki çokmu iyi biri oda dedi boşanmış Bi insan dedi, ne var dedim iyi olmazmı, bu sefer sustu konuşmadı, kalbini kırmak istemedim sevdiğim Bi insandı, bnde konuşmadım, bu şekilde bitti konuşma daha öncede buna benzer konuşmalar duydum en yakın çevremden nedenn nedenn bu zihniyette insanlar, neden bu zihniyetteki insanlar içinde bu duruma düştüm, dinimizde, tarihimizde de yokmu boşanmak, zaten yeterince canımız yanmışken neden sizde odun atıyorsunuz, canım çok yanıyor bu şekilde durumlarla karşılaşınca, hiç Bi insanın olmadığı çok uzak diyarlara kimsenin görmediği bilmediği Bi yerw gitmek istiyorum belki söner içim.......
İnanının tıkamaya çalışıyorum,,sürekli güçlü duruyorum, ama hani Bi yaran olurya dokundukkça dahada acır kanar, içime dokunuyor işte dışımdan göstermemeye çlışsamda içimde bunu başaramıyorum, canım acıyoorcanınızı sıkmayın lutfen etraf böyle insanlarla dolu kulaklarınızı tıkayın.
böyle kişilerle ilişkinizi kesin.
kimse basına neyin geleceğini bilmeden boş boş konusuyor iste.
canınızı sıkmayın lutfen etraf böyle insanlarla dolu kulaklarınızı tıkayın.
böyle kişilerle ilişkinizi kesin.
kimse basına neyin geleceğini bilmeden boş boş konusuyor iste.
Bazı insanlar zihniyeti ve düşünmeden konuşmaları yüzünden karşısındaki insanın nekadar üzüleceğini canının nasıl yanacağını nasıl bilmezler, yarın ne yaşayacaklarını bilmeden nasıl kınayıp bu kadar rahat olurlar aklım almıyor, neden böyleler ki neden bugün otobüste Bi arkadaşımla karşılaştım.Sevdiğim Bi arkadaş, samimi olduğum Bi arkadaş ama keşke olmasaydım, tanımasaydım. O zihniyeti bütün iyiliğini dostluğunu öldürüyor çünkü, onların semtinde oturan Bi kızdan bahsediyorduk, kız sözlenmişti, söz masasını keşke daha güzel yapsaydı dedim. Arkadaşım o boşanmış ona çok bile dedi, ki benimde boşanmış Bi kadın olduğumu biliyor. Ne alaka dedim çokta güzel yapardı, benim alındığımı anlayınca mırın, kırın etti. Ama tekrar başka birinden bahsedip konuşurken Bi erkekden bahsediyorduk, tekrar dedi sanki çokmu iyi biri oda dedi boşanmış Bi insan dedi, ne var dedim iyi olmazmı, bu sefer sustu konuşmadı, kalbini kırmak istemedim sevdiğim Bi insandı, bnde konuşmadım, bu şekilde bitti konuşma daha öncede buna benzer konuşmalar duydum en yakın çevremden nedenn nedenn bu zihniyette insanlar, neden bu zihniyetteki insanlar içinde bu duruma düştüm, dinimizde, tarihimizde de yokmu boşanmak, zaten yeterince canımız yanmışken neden sizde odun atıyorsunuz, canım çok yanıyor bu şekilde durumlarla karşılaşınca, hiç Bi insanın olmadığı çok uzak diyarlara kimsenin görmediği bilmediği Bi yerw gitmek istiyorum belki söner içim.......
Arkadaşım 19 yaşında Bn 22 evlenmek isteyen biri kendisi benim için birçok fedakarlık da yapmış Bi insan da kendisi ama bnmde aynı durumda olduğumu bile bile nasıl böyle konuşuyor yanımda anlamıyorum, okadar dar görüşlüki herhalde gizleyemiyor diye düşünüyorumBoşanan insanlar veba falan mı oluyor?ne anlamsız saçma bir tavır arkadaşınız evlilikle ilgili bir problemi mi var?çok isteyipte evlenemedi mi?ilişkinizi kesin bu tarz insanlarla var olan enerjinizi de emer böyle tipler.
inanın istemem böyle bişey yaşasın, taşıyabileceğini, kaldırabileceğini sanmıyorum, ama keşke empati yeteneğini birazda olsa geliştirebilse çok isterimmOooo nur topu gibi bi hikayesi olacak o arkadaşın. Hayırlı olsun.
Arkadaşım 19 yaşında Bn 22 evlenmek isteyen biri kendisi benim için birçok fedakarlık da yapmış Bi insan da kendisi ama bnmde aynı durumda olduğumu bile bile nasıl böyle konuşuyor yanımda anlamıyorum, okadar dar görüşlüki herhalde gizleyemiyor diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?