Değmezzz, hemde hiç değmez ama bu toplumda yaşıyo olmak. ve kadının kadına, en yakın arkadaşın arkadaşa böyle olması, kınaması dertlendiriyorr.Klasik salak iste cok dert edinmeye deger mi?
Tepkimi, tavrımı anladı ve konuyu kapadık, gerçekten güzel bir. arkadaşlığımız olduğu için kalbini kırmak istemedim.tabiki bundan sonra görüşebileceğimi sanmıyorum tanıdığım kadarıyla yetiştiği çevre ailesi onu hep bu şekilde yetiştirmiş,çevresi hep kendi gibi insanlarla dolu umarım çok zamn geçmeden ufkunu genişletir.Bu insanlara susup kalmayın lütfen lafınızı esirgemeyin yoksa üste çıkıp kendilerini bir şey sanarlar. Cahillerini yüzüne vurun kınadığını yaşamadan kimse ölmez falan diye. Çıkarabiliyosanız hayatınızdan çıkarın böyle sığ iğrenç zihniyetteki insanları
Aynen küçük yaşta hep çalışmış, yaşının üstünde davranıyor zaten, çevre, ailesi hep bu zihniyette ayrıca mesele bu kızın böyle demesi değil çevrede böyle zihniyetli onlarca insan var, buda onlardan sadece biri..19 yaşında birinin de böyle babaanne nine gibi eski kafalı düşünmesi de ilginç
Yoo inşallah da kınadığı yerden sınanır.Kinadigi yerden sinanmaz umarim
Keşke herkes sizin gibi düşünebilse ozamn daha yaşanılası Bi yer olur dünya.. Kuzenimin bilmm kaç sevgilisi olmuş, ayrılmıştır.Benim hayatımda tek bikere oldu resmiileştirdim diye bnmkisi ayıp günah.. Onunkisi asladeğil, en normal şey. asla kınamıyorum beni ilgilendirmezde kendiside bu konuda dar görüşlü, kendisi imza atmadı kimseyle o yüzden günahsız, temiz çoğu insan böyle bakıyor, benim çoğu yakınımda, buna üzülüyor buna dertleniyorumNe varmış boşanmış olmakta? Sevgiliden ayrılmanın resmiyete dökülmüş hali sadece.Ben bekarım ama evlenip boşanabilirim de.Herkesin yaşayabileceği normal bir olay bu.
Çünkü bizim millette üzülünen şey yuvanın dağılmasından ziyade tüh tüh bekaretini de bu adama verdi şimdi tekrar kim alır bunu,boşanmış ya da çocuklu biriden başkası almaz düşüncesi.Keşke herkes sizin gibi düşünebilse ozamn daha yaşanılası Bi yer olur dünya.. Kuzenimin bilmm kaç sevgilisi olmuş, ayrılmıştır.Benim hayatımda tek bikere oldu resmiileştirdim diye bnmkisi ayıp günah.. Onunkisi asladeğil, en normal şey. asla kınamıyorum beni ilgilendirmezde kendiside bu konuda dar görüşlü, kendisi imza atmadı kimseyle o yüzden günahsız, temiz çoğu insan böyle bakıyor, benim çoğu yakınımda, buna üzülüyor buna dertleniyorum
Çok doğru bnmde Bi arkadaşım boşanmıştı. Anneme söylediğimde çok kınadı, nasıl dönmüş geri dedi, 1 sene sonra kızı aynısını yaşadı ben, hatırlattım anneme nereden bilebilirdimki dedi, hatasını anladı, bazen aklıma geliyorda annem kınadı ben neden yaşadım diyorum, yaşadığımız olay sadece bizim imtihanımız değil, en yakınlarımızında imtihanı oluyor...Böyle lafını sözünü bilmeyenlerden uzak durun ya, ne dost ne arkadas olur. Bilinçli yapar, yaralamak ister gibi sanki. Böyle konuşup başına fazlası geleni çok duydum, yakından da şahit oldum.
Hayatta herşey mümkündür.Bunlar olası şeyler, aldırış etmeyin lütfen.
Benim özbeöz annem bile evlenirken beni eşinin ailesinden saklıyor, evlenip boşandıgını söylemiyor o derece utanıyor, aynı şekilde bu tarz kadınlardan ben de nefret ediyorum malesef.
Aynen öyle, bide ikincikez evlendiğinde ay şunuda giymiş bunuda yapmış diyorlarya sinir oluyorum, yapamazmı oda normal insanlar gibi evleniyorÇünkü bizim millette üzülünen şey yuvanın dağılmasından ziyade tüh tüh bekaretini de bu adama verdi şimdi tekrar kim alır bunu,boşanmış ya da çocuklu biriden başkası almaz düşüncesi.
Ay sorma yaaa.Sanki hakkı yokmuş gibiAynen öyle, bide ikincikez evlendiğinde ay şunuda giymiş bunuda yapmış diyorlarya sinir oluyorum, yapamazmı oda normal insanlar gibi evleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?