- 13 Ekim 2007
- 357
- 29
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wildrose nerelerdesin canım ya?
iyi misin?
merak ediyorum seniiiiiiiii.............
canım belki doğru söylüyordur eşin bide bu sekil de düsün
İlişkide bulunduğu kadın izmirde yaşayanlar bilir.Kuşadasındaymış,ve dün sabah erkenden kalkıp hazırlanıp evden didime gitmek için çıktı,iş için,inandım çünkü babasıda onayladı sorduğumda.
Ama gece saat 3 gibi oğluma mama için kalktığımda anahtarı alıp arabasına baktım.Aydın kuşadasının otoban girişi bileti vardı saat 9 sularında ve aydından markalı bir mağazadan yüklü bir giyim alışverişi yapmış kendine,fişini gördüm.Kendine kot pantalon kumaş pantalon ayakkabı ve gömlek almış.Üstelik orada aldıklarını giymiş yani üstünü değiştirmiş,yeni aldığı ayakkabılarınıda giymiş.Halbuki evden yeni çamaşır giyip çıkmıştı.
Telefon fatura detayını inceledim o kadının iki hattıylada 36 ve 18 ytllik konuşma yapmış.
O kadından vazgeçememiş arkadaşlar,hala tüm bu yaşanılanlardan sonra dersini almayıp görüşmeye devam ediyor onunla.Ben o kadının facebookta ablasını buldum isme ve soyada göre arama yaptığımda ve kardeşinin arkadaşı olduğumu falan söleyince msn adresini verdi kardeşinin yani o kadının.Msnde fotosunu gördüm kadının,profil ayrıntılarından,ama hiç msnini açmadı daha.
gerçekten mi ya...
pes artık.. ee okadar özür diledi pişman oldum dedi bide..
off offf neden böyle bu erkekler yarabbim..
ne yapmayı düşünüyorsun canım?
kadın msn'i açarsa konuşacak mısın yoksa?
Ne konuşayım ki artık bu saatten sonra,ne yapacağımıda bilmiyorum ki.Ben başka bir isimle girdim ve aldım msn adresini onun yani ben olduğumu bilmiyor.ablasına eski bir dost dedim sadece.