İhanet bana doğum günü hediyesi oldu

ah bu erkekler insanı deli ediolar ya:mymeka:

üzülme şekerim cahil işte nefsine uyuyor :mymeka:
ama peşini bırakma bu işin.. cep telefonunu hep acık tuttur göz actırma :mymeka:

üfss çok üzüldüm ya
nedir bu erkeklerin derdi
ama seni tebrik ederim cesaretinden dolayı inşallah ıksa zamanda sorun çözülür

Toplam 13 sayfa olmuş ve hepsini teker teker okudum.Çokkk zor bir süreç çok zor duygular yaşamışsın.Bende yaşıyorum başka şeyler ama sonuçda gelinen nokta aynı.Beni aldatmıyor belki ama ona karşı duygularım karışık.Seviyorum desem de acaba alışkanlıkmı diyorum.

Senin kadar güçlü olabilmeyi isterdim.Tebrik ederim seni.Şanslı yanın ne biliyormusun.Eşin ne kadar hatalı şeyler yapmış olsa bile kıvırmaya çalışıyor,bu durumda senden özür diiliyor vs..Tartışmalardan sonra benimki saçmalama şizofrenmisin?? ne düşünürsen düşün umurumda bile değil diyor.3 gün arabada yatsam yanıma geleceğini sanmıyorum..

Ben aslında şöyle düşünüyorum.Eşin özünde seni ve çocuklarını seviyor.Ama etrafında o kadar dış etken varki onu çekebilecek.Maalesef biraz karakter zayıflığı olunca çekim alanına girebiliyor.Yoksa sana açıklamalar yapıp saçmalamazdı. Düğünde bir lafımla kalktı arabaya gitti bekledi diyorsun.Yani çekip gidebilirdi veya oda seni bir lafla susturabilirdi.Senin şanslı yanın bu işte. Hatayı yapıyor ama sorgulama oluncada kornaya basıyorum duyulmuyormu gibi trajikomik cevaplar verebiliyor.Çamura batmış ayakkabısı çekiyor çekiyorr çıkmayıncada yok zaten ben koydum ayakkabıyı oraya böylee iyi!! der gibi saçmalıyor.

Sen kararlı ve güçlü duruşunu koru arkadaşım.Ne kadar içinde fırtınalar kopsada koru.Kaybedeceğini düşünüp üzülsün biraz.Ayrılmaktan vazgeçmiş bile olsan bunu çok belli etme derim ben ona.Gelişmelrinide bekliyorum

Son düzenleme:
İlişkide bulunduğu kadın izmirde yaşayanlar bilir.Kuşadasındaymış,ve dün sabah erkenden kalkıp hazırlanıp evden didime gitmek için çıktı,iş için,inandım çünkü babasıda onayladı sorduğumda.
Ama gece saat 3 gibi oğluma mama için kalktığımda anahtarı alıp arabasına baktım.Aydın kuşadasının otoban girişi bileti vardı saat 9 sularında ve aydından markalı bir mağazadan yüklü bir giyim alışverişi yapmış kendine,fişini gördüm.Kendine kot pantalon kumaş pantalon ayakkabı ve gömlek almış.Üstelik orada aldıklarını giymiş yani üstünü değiştirmiş,yeni aldığı ayakkabılarınıda giymiş.Halbuki evden yeni çamaşır giyip çıkmıştı.
Telefon fatura detayını inceledim o kadının iki hattıylada 36 ve 18 ytllik konuşma yapmış.
O kadından vazgeçememiş arkadaşlar,hala tüm bu yaşanılanlardan sonra dersini almayıp görüşmeye devam ediyor onunla.Ben o kadının facebookta ablasını buldum isme ve soyada göre arama yaptığımda ve kardeşinin arkadaşı olduğumu falan söleyince msn adresini verdi kardeşinin yani o kadının.Msnde fotosunu gördüm kadının,profil ayrıntılarından,ama hiç msnini açmadı daha.

İlişkide bulunduğu kadın izmirde yaşayanlar bilir.Kuşadasındaymış,ve dün sabah erkenden kalkıp hazırlanıp evden didime gitmek için çıktı,iş için,inandım çünkü babasıda onayladı sorduğumda.
Ama gece saat 3 gibi oğluma mama için kalktığımda anahtarı alıp arabasına baktım.Aydın kuşadasının otoban girişi bileti vardı saat 9 sularında ve aydından markalı bir mağazadan yüklü bir giyim alışverişi yapmış kendine,fişini gördüm.Kendine kot pantalon kumaş pantalon ayakkabı ve gömlek almış.Üstelik orada aldıklarını giymiş yani üstünü değiştirmiş,yeni aldığı ayakkabılarınıda giymiş.Halbuki evden yeni çamaşır giyip çıkmıştı.
Telefon fatura detayını inceledim o kadının iki hattıylada 36 ve 18 ytllik konuşma yapmış.
O kadından vazgeçememiş arkadaşlar,hala tüm bu yaşanılanlardan sonra dersini almayıp görüşmeye devam ediyor onunla.Ben o kadının facebookta ablasını buldum isme ve soyada göre arama yaptığımda ve kardeşinin arkadaşı olduğumu falan söleyince msn adresini verdi kardeşinin yani o kadının.Msnde fotosunu gördüm kadının,profil ayrıntılarından,ama hiç msnini açmadı daha.

gerçekten mi ya...

pes artık.. ee okadar özür diledi pişman oldum dedi bide..

off offf neden böyle bu erkekler yarabbim..

ne yapmayı düşünüyorsun canım?

kadın msn'i açarsa konuşacak mısın yoksa?

gerçekten mi ya...

pes artık.. ee okadar özür diledi pişman oldum dedi bide..

off offf neden böyle bu erkekler yarabbim..

ne yapmayı düşünüyorsun canım?

kadın msn'i açarsa konuşacak mısın yoksa?

Ne konuşayım ki artık bu saatten sonra,ne yapacağımıda bilmiyorum ki.Ben başka bir isimle girdim ve aldım msn adresini onun yani ben olduğumu bilmiyor.ablasına eski bir dost dedim sadece.

Ne konuşayım ki artık bu saatten sonra,ne yapacağımıda bilmiyorum ki.Ben başka bir isimle girdim ve aldım msn adresini onun yani ben olduğumu bilmiyor.ablasına eski bir dost dedim sadece.

Anladım canım zaten dediğin gibi ne diyeceksin ki..

nefesini tüketmene değmez zaten ...

doğumuna az kaldı çok stress yapıp üzme kendini lütfen ...

hayırlısıyla bebeğini kucağına al biraz zaman geçsin o zaman ver kararını..

inşallah hakkında hayırlısı olsun canım..:teselli:

Canım benim... Herhalde seni en iyi ben anlarım. 12 yıllık evliliğimi ara ara tekrarlanan benzer durumlar yüzünden bitirdim ben. Sitede eskiyim, bilenler bilir. Sana dön demeyeceğim, çünkü dönüşlerin ne kadar sancılı olduğunu ve devamında ayşananları, en kötüsü de hiçbirinin işe yaramadığını biliyorum. Sana diyeceğim mesajları, mailleri, hatta eline geçerse kredi kartı ekstrelerini, ıspata yarayacak ne varsa mutlaka sakla. İki tane evladın var. Tazminatını sonuna kadar al. ben gurur yaptım, çeyizlerimi bile bırakıp çıktım. Ne nafaka aldım ne tazminat. Ama sen yapma. İmkanın varsa otur evinde. Nafakasını da tazminatını da eşşek gibi ödesin... Allah yardımcın olsun. Ama şuna inan herşey geçiyor. Ben ayrılalı 4 sene oldu. Geriye baktığımda eskiden seyrettiğim bir film gibi geliyor hayatım. Anladığım kadarıyla ortalığı velveleye vermeden herşeyi mantık yönüyle çözmeye çalışan akıllı bir kadınsın. Yardıma desteğe konuşmaya yada neye ihtiyacın olursa yanında olmaya hazırım. <bilmeni isterim. Allah yolunu açık etsin arkadaşım...

nedesem bilmiyorum ama senin ajanlığını tebrik etmek lazım bnde olsam senin gibi yapardım :jeyyar:
eşinin söylediklerine bende inanmadım 3 yaşındaki bebkte inanmazdıCADIARZU ya ne biliyim artık bu erkelere söylenecek söz kalmadı bir hamilesin kötükedihüso eşini :mymeka: zor bi durum oturup konuş amacını anla doğumgünün kutlu olsun.......

ne diyeceğimi bilemiyoruma,çok gurur kırıcı bir durum..ama senin çok güçlü ve çok mantıklı davrandığın belli,bunun için gerçekten tebrik ederim.bir insan ne akla hizmet ederek böyle şeyler yapabiliyor aklım almıyor...ama kesinlikle satenay x in dediklerine katılıyorum..eğer boşanmaya kararlıysan tüm delilleri topla.eşine ve çocuklarına bunu yapabiliyorsa her türlü tazminatı vs. ödemeye, hazır demektir..seni üzmesinin cezasını ALLAH soracaktır ondan...ama çocuğunu, karnındaki bebeğini ve kendini düşün..nasıl huzurlu olacaksan öyle davran..

İnan tüm yaşadıklarını en başından itibaren okudum ve hayretler içindeyim... kişiliğinin kuvvetine hayran kaldım, takdir ettim ancak kocanın yaptıklarını önce inkar etmesi ama halen işi pişirmeye devam etmesine çıldırdım resmen.... kanım çekildi sanki ya.... bu kadar mı şeref yoksunu olur bir insan? bu kadar mı aciz davranır?

Senin en özene,dikkate,ilgiye ihtiyacın olduğu bu dönemde sana attığı kazık inşallah daha beter olarak kocana girer...

Kusura bakma ama öyle sinirliyim ki.....

yazdıklarından çıkarttığım kadarıyla sen çalışmıyorsun. ki eğer boşanırsan 2 çocuğunu ve kendini geçindirebilirmisin? ailen durumu biliyormu tüm ayrıntılarıyla? yaniii seni ve torunları kabul ederler mi?

peki boşanma konuusunda son ve net kararın ne? karar verdin mi?

eşin olacak o mendebur herifle konuştun mu? boşanmaya o razı mı peki? yada gerçekten köpekler gibi pişman olup özür diledi mi? o kadınla birlikte olup ne mantıkla halen inkar ediyor ki?

eşinle tüm gerçekleri sakince ve uzun uzun konuşmanı tavsiye ederim. gördüğüm kadarıyla aranızdaki güven duvarı yıkılmış...tekrar birarada yaşasanız dahii eve her geciktiğinde acaba bukez nerede,kimle fingirdeşiyor diye düşüneceksin.

Ayrılsanız bu arada daha dünyaya gelmemiş olan bir bebeğinle ve diğer evladınla hayatın zorluklarına göğüs gereceksin. acaba çocuklarını babalarıyla beraber büyütmek mi daha mantıklı yoksa bu duurmda inceldiği yerden kopsun diyerek alıp başını özgürlüğe yelken açmak mı.....

Umarım vereceğin karar senin için en doğru karardır...

benim başıma aynısı gelse ne yapardım diye düşünüyorum da; sanırım gururum sevgimden 5 adım önde gelir ve çeker giderdim o pisliğin yanından...

ablacım bence çocuğunu doğur ve defet gitsin o adamı hayatından. Çocuklarını özleyince ve diğer kadın da gidince elinden senin önemini anlar ama işişten geçer.

Inanmiyorum yaa...
Basindan beri okuyorum bu konuyu..duzelecek sandim, ozur dilemesine inandim
ve herseye ragmen hala o kadini birakmamis ya...
hep derler ya..ilk kez yapan sonradan da yapiyor diye
ne yapacaksin simdi ?

bende iş işden geçmiş
bütün sayfalara bakamdım
ama ilk yazdıgınıza bakılırsa
eşine canından bi parça vermeye hazırlanan hamile bir eş
fırsattan yararlanmak isteyen bi koca
tipik
biz bu olayları daha çokkkk yaşarız
eger erkeklere iyi bir dert vermezsek tabi
siz oldukça özgüvenli ve cesaretli bayana benziyorsunuz
hakkından geleceginizi umuyorum

bütün sayfaları okudum
hikayen ilgimi çekti
senin yaşadıklarını yaşayan çok kadın vardır
çoğuda affetmişdir
sen ne yaparsın bilmem
(boşanmaya adım atsan dahi hakim hamile oldugun için bekleme süresi verecektir.)
ama ben olsam
beni bir başkasıyla fiziken veya ruhen aldatan eşimle
tekrar aynı evi paylaşmam için

onun bana yaptıgının aynısını bende ona yapardım

çünkü aglamak erkeklerin zaferi olur
onlara aynı acıyı yaşatacaksınki seni çok iyi anlasın
hatasının boyutunu kendi farkına varsın
işde o halde seni kabul ederse
sende onu kabul edersin
ve ikinizde hayatın en büyük acısını berabar yaşamış olursunuz
ve bir daha böle bir olayın olamayacagına ikinizde emin olursunuz

ama nerdeee onu yapacak kadın