İhanet değilmiş yaptığı...!

Bende şans verdim. Tekrardan ev kurduk her yaptığım ona batıyordu. Kürdan neden yok. Ben sana demiştim. İşte sen hep böylesin. Hiç bir şey değişmiyor. Hatasını anlayıp kendini affetirmesi gerekirken şimdi dönüp bakıyorum ben olmadığım birine dönüşmeye çalışmış yürürken bile sessiz sedasız yürümeye sorun çıkarmamaya çalışıyordum. Benden kopmasın, soğumasın bana ısınsın diye gıkım çıkmamış. Yazıklar olsun, kendi değerimizi düşürmekten başka birşey değil. Gittiği kadında gözlerinin altı mosmor olmuş, psikolojik sorunları olan bir tip.

malesef ki değişmeyecek . ve hatta sen affettiğin için artık bır sonrakı evreye geçecek belki ileriye bile gidecek . biz kadınlar herseye yetiştikçe hepsinin üstesinden gelmeye çalıktıkça sonu bu olacak bu belli oldu. var sayalım ki affetin bır daha guvenecek mısın ona? hayır guvenmeyeceksın ve sureklı tetıkte olacaksın eve gec gelse telefonu meşgul olsa yada ulaşamazsan. ne olur affetsen bile birşeyleri değiştir . senın onu kolayca gözden çıkarabıleceğini hissettir ona. bunların mayası bozuk özür dilerim ama böyleler bır kere o sınırı geçtiklerinde geriye dönenini görmedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…