Başkasına kötü geçti günü diye çikolata alan adam bir kere size çiçekle geldi mi? Yoruldun çocuk iş diyip bir kere sofra kaldırdı mı? Bunlar önemli bundan sonra susup affetsenizde malesef içinizde büyür bu hep şüphe olur. Buna siz karar vericeksiniz.Eşimin 2 aydır bı kadınla yazıştığını konuştuğunu gördüm. İnkar etmedi yalan arkadaşım yazıştı vs demedi. Sen işle çocukla ilgiliydin genelde konuşma ihtiyacı hissettim sadece sohbet ettik desede her konuşma 40 dakika en az kadın buna canım diyor eşim ona çikolataları beğendin mi tatlım yazmış. Yoğun iş temposu var eşimin evde hiçbir iş beklemem yemek yediği tabağı bile ben toplarım. Hiçbir görevi yok evde özellikle sen şunu yap dediğim çok şey olmaz, çocuğun dersini ben yaptırırım evdeki sorumluluklar zaten belli şeyler zaman alıyor öyle ilgisiz bir kadın da değilim.
Başka kadınla saatlerce sohbet etmesini o sohbetin ona iyi gelmesini hazmedemiyorum.. eve gelmeden önce hep dakikalarca onunla konuşmuş günlerce.. Başka kadının sohbeti ona iyi gelmesi çok canımı yakıyor. Çok
'Seni Aldatmadım' görüşmedim buluşmadım diyor sonuçta konuşması sohbet etmesi de sadakati etkiler bunu anlamıyor.. Çikolata yollamış çok kötü bir gün geçirdi diye yolladım diyor. Off of çok değersiz hissediyorum kendimi. Böyle bişey yaşasaydınız ne yapardınız? Böyle bişey tahmin etmezdim hiç. Şimdi ilgili pişman özürler.. ama içimde kırılan güvenim le nasıl yaparım bilmiyorum şans ver affetme hemen ama zaman ver kazanacağım güvenini,, bunu atlatacağız diyor. Affetmedim ama zaman verdim böyle bişey atlatılır mı. Kaybedilen güven geri kazanılır mı? Bitap durumdayım şu anda.. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın ellerim titriyor hala çünkü.
Boşverin bunları, yazışmanın görüntüsünü aldınız mı asıl önemli olan o. Güven de böyle kaybedildiyse bir daha geri gelmiyor. Herkes bekliyor ama yok işte...Onun değil sizin ne düşündüğünüz önemli. Siz aldatıldığınızı biliyorsunuz. O başka kadınla yatmam aldatmak sayılmaz derse aldatmak olmayacak mı? Anlamıyorsa kendine, boşayın anlasın ne olduğunu. Ha anlamamışsa bir de şu var, tekrar istersem yapabilirim çünkü bu aldatmak değil demek için kapısını açık bırakmış. Ben tek yol öneririm, boşayın. Ama mutlaka kanıtlarınızı edinin, ondan sonra niyetinizi belli edin. Allah yardımcınız olsun..Eşimin 2 aydır bı kadınla yazıştığını konuştuğunu gördüm. İnkar etmedi yalan arkadaşım yazıştı vs demedi. Sen işle çocukla ilgiliydin genelde konuşma ihtiyacı hissettim sadece sohbet ettik desede her konuşma 40 dakika en az kadın buna canım diyor eşim ona çikolataları beğendin mi tatlım yazmış. Yoğun iş temposu var eşimin evde hiçbir iş beklemem yemek yediği tabağı bile ben toplarım. Hiçbir görevi yok evde özellikle sen şunu yap dediğim çok şey olmaz, çocuğun dersini ben yaptırırım evdeki sorumluluklar zaten belli şeyler zaman alıyor öyle ilgisiz bir kadın da değilim.
Başka kadınla saatlerce sohbet etmesini o sohbetin ona iyi gelmesini hazmedemiyorum.. eve gelmeden önce hep dakikalarca onunla konuşmuş günlerce.. Başka kadının sohbeti ona iyi gelmesi çok canımı yakıyor. Çok
'Seni Aldatmadım' görüşmedim buluşmadım diyor sonuçta konuşması sohbet etmesi de sadakati etkiler bunu anlamıyor.. Çikolata yollamış çok kötü bir gün geçirdi diye yolladım diyor. Off of çok değersiz hissediyorum kendimi. Böyle bişey yaşasaydınız ne yapardınız? Böyle bişey tahmin etmezdim hiç. Şimdi ilgili pişman özürler.. ama içimde kırılan güvenim le nasıl yaparım bilmiyorum şans ver affetme hemen ama zaman ver kazanacağım güvenini,, bunu atlatacağız diyor. Affetmedim ama zaman verdim böyle bişey atlatılır mı. Kaybedilen güven geri kazanılır mı? Bitap durumdayım şu anda.. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın ellerim titriyor hala çünkü.
Bıraksın bu işleri abla. Çocuk dediğin her şeye alışıyor, annesinin kucağı bile yetiyor. Ben rahatımı düzenimi bırakamıyorum, şimdi boşanırsam evin çocuğun tüm yükü üstüme kalacak, hayatla tek başına başedemem, koca denen kazık gibi dursa başımda yine iyi desin, canımı yesin. Çocuklar işin içine karıştırılınca ben bi cinleniyorum. Hiç kendilerine mana bulmazlar, hiç..Kararlı biriyse aynı evin içinde her şeyini hazırlayıp öyle basıp gidebilir aslında, ki alıntıladığınız mesajı üyenin şu sözlerine istinaden yazdım: "Boşanmak istiyorum diye konu açtım sadece cesaretim yok ne yapacağımı bilmiyorum nasıl bir hayatım olur endişeliyim. Parka dahi gitsek kızım evini odasını arıyor. Ona nasıl düzen kurarım bunları düşünüyorum"
O çikolataları ve çiçekleri kızına getirseydi bu kadar düşünüyorsa. İçten içe biliyorsunuz ki boşandıktan sonra bu adam görüş gününde bile görmeyecek çocuğu, mahkemenin belirlediği miktarın dışında tek kuruş harcama yapmayacak. Çocuğu alırım diye tehditler savurur çoğu, onu bile yapmamış, söz ağızdan çıkar esiri olurum diye korkmuş herhal.Yeni evliyken çişıyordum doğum sonrası çıktım işten çalışacak enerjim inanın şu anki enerjisizliğimden iyidir. 5 6 firmaya iş başvurusu yaptım taşınmaya da razıyım. Adama seni istemiyorum benim hicbirseyim değilsin artık yüzüne bakmak istemiyorum desem de çocuk için zaman verelim şans ver diyor.
Duygusal olarak aldatma benim yanımda ama aklı o kadında off hiç bir tolerasyonu haketmiyorlar mümkünse yol vermek yoksa ona verdiğin hizmeti değeri bırakmakSizin gunleriniz hep stabil miydi
Bunca ev işi çocuk düzen derken bu yükü omuzlarınıza yüklemiş kendisi paşa hayatı sürerken sizin çikolataya ihtiyacınız yok muydu
O kadar yoğun çalışırken eve gelmeden önce o kadına vakit ayıracağına size evine çocuklarına vakit ayırsaymış ya
Madem aldatma değil siz de konuşuverin, bir adamın tatlım mesajıyla çikolatasını eve kabul ediverin
Nasılsa aldatma değil
Boşanmayı düşünmüyor gibisiniz
O zaman bu adama iş verin
Yok öyle can sıkıntısından başka kadınlarla sohbet etmek
Bir de iş yaptırmazdım diyorsunuz, yaptırın demek ki vakti bol
Duygusal olarak aldatma benim yanımda ama aklı o kadında off hiç bir tolerasyonu haketmiyorlar mümkünse yol vermek yoksa ona verdiğin hizmeti değeriSizin gunleriniz hep stabil miydi
Bunca ev işi çocuk düzen derken bu yükü omuzlarınıza yüklemiş kendisi paşa hayatı sürerken sizin çikolataya ihtiyacınız yok muydu
O kadar yoğun çalışırken eve gelmeden önce o kadına vakit ayıracağına size evine çocuklarına vakit ayırsaymış ya
Madem aldatma değil siz de konuşuverin, bir adamın tatlım mesajıyla çikolatasını eve kabul ediverin
Nasılsa aldatma değil
Boşanmayı düşünmüyor gibisiniz
O zaman bu adama iş verin
Yok öyle can sıkıntısından başka kadınlarla sohbet etmek
Bir de iş yaptırmazdım diyorsunuz, yaptırın demek ki vakti bol
katılıyorum ben daha kalleşçesini yaşadım çocuğum olduğu için boşanma konusunda çok gelgitler yaşadım ama bu evlilik değil benim çocuğum bu evlilikte daha çok harap oldu şimdi boşanıyorum bunlar saçımızın telini bile haketmiyorlarEşinizi , elime geçse bir kaşık suda boğarım. Çok sinirlendim . Sizin kötü geçen günlerinizde ne yapmış? Çok üzüldüm sizin adınıza. Evli adamla yazışacak kadar ahlaksız bir kadına gösterdiği ilginin birazını size gösterse sizde de yorgunluk üzüntü kalmazdı. Oh ne güzel, evde konforu sağlansın, çocuğuna bakılsın, o dışarda gönül eğlendirsin bir de üstüne senin yüzünden demeye getirsin. Aslında yapılacak çok şey var da durumunuzu bilmiyorum, bir şey diyemiyorum ama bu çok adice ve düpedüz aldatmak.
Ben bu söylediklerinizin hepsini yaptım evet görev icabı yaptı ama bu onun duygusuzluğuna ilgisizliğine kafasının başka yerlerde dolaşmasına engel olmuyor adamın ruhunda var iyi sadık sorumluluk sahibi kadın olmak bunlara daha çok güven veriyo başka kadınlara bakmak için..ağzınızla kuş tutsanız boş seven sadık bir adam kadının en olmayacak en çekilmicek hallerini bile seve seve çekiyo benim ruhumu doyurmayan adamı ben de doyurmuyorum artık yemek vs yapıpÖncelikle sakin ol bence. Evlerimizin sorumluluklarını da aldığımız zaman hem kendimiz çok yoruluruz hemde onlari çok sorumsuz hale getiririz. Temizlikse yapsin elleme masa toplasın evinin ev olduğunu bilsin eşinizin yaptığı telesex dediğimiz olay kadında güdü tatmininden çok duygu tatmini gidermiş çünkü siz belki de kendinizi hayatın akışına çok kaptirmissiniz size de yazık kendinizin değerini bilin elbette esiniz sonuna kadar haksız ama onun alması gereken sorumlulukları ona verin lütfen mesela bugün çocuk servisle değil senle gelsin diyin alsin okuldan bugun yemek yapmadım yapmayı düşünmüyorum deyin sizi yemeğe çıkarsın vs.. vs.. Bu örnekler çoğalır hediyeler isteyin özel günleri önemseyin o onemsemezse mutlaka bir pasta siz alın kesin duygu tatmini BENCE güdü tatmininden çok daha tehlikelidir
Dediğim gibi yerden göğe kadar haklısınız verin ona da bol bol sorumluluk bakalim yapabilecek mi biz bazen çok verici çok fedakar oluyoruz iste yapmamak lazım aslında ama yapiyoruzBen bu söylediklerinizin hepsini yaptım evet görev icabı yaptı ama bu onun duygusuzluğuna ilgisizliğine kafasının başka yerlerde dolaşmasına engel olmuyor adamın ruhunda var iyi sadık sorumluluk sahibi kadın olmak bunlara daha çok güven veriyo başka kadınlara bakmak için..ağzınızla kuş tutsanız boş seven sadık bir adam kadının en olmayacak en çekilmicek hallerini bile seve seve çekiyo benim ruhumu doyurmayan adamı ben de doyurmuyorum artık yemek vs yapıp
Malesef bizi üzen şeylere sınır koyup kararlı olmadığımız sürece onların bizi düşünmesini beklemeyelim önce kendimize saygımızı koruyalımDediğim gibi yerden göğe kadar haklısınız verin ona da bol bol sorumluluk bakalim yapabilecek mi biz bazen çok verici çok fedakar oluyoruz iste yapmamak lazım aslında ama yapiyoruz
Boşanma davası açtığınız eşinizi eve almayarak başlayabilirsiniz mesela. Boşanma davası açmak eşlere ayrı yaşama hakkı tanır. Neden hala o adamla aynı evde kalıyorsunuz ki? Sizin aynı evde yaşamaya devam etmeniz bile mahkemede aleyhinize kullanılır.Sizlerin görüşüne ihtiyacım var Eşim evliliğimizin en başından beri ilgili alakalı olmayan aramayan sormayan bir adam oldu hep sıkıntıları iş stresleri kötü dönemde olduğunu falan söyledi ben de kocamdır destek olayım zamana bırakayım faalan dedim ama onun bu soğuk tavırlarından karı koca ilişkisi bile yaşayamadık. Sonra eşimin telefonunda bizim birlikteliğimizden hemen önce yaşadığı ciddi bir ilişkisi olduğu sevgisel romantik aşk dolu sözlerini gördüm eşimden zerresini görmediğim üstelik bu kadınla halen birlikte aynı yerde çalışıyor ve onu sosyal medyalardan yakın takiplerde iletişim halinde olmak için çaba gösterdiğini farkettim. Tabi evde kıyametler koptu benim duygu durumum zaten onun yüzünden zayıflamıştı bunları görünce mahfoldum. Boşanma davası açtım fakat bu kadınla yazışmaları falan hepsi eşim tarafından silindi elimde tek kalan ailemin görüp şahitlik etmesi ve benim sözde eşime bu kadınla ilgili yaşadığım durumla ilgili attığım mesajlar var Üç yaşında bebeğim var tabi o hepsini inkar etti boşanmak istemedi çekişmeli olacak malesef çok tedirginim mahkemede ben bundan nasıl kurtulucam mahkeme reddedermi davayı hala eve duvar gibi gidip geliyor sinirlerimle oynuyor hala ilgisiz alakasız evi otel olarak kullanıyor mahkemeye kadar nasıl sabredilir bilmiyorum. 2 ay oldu dava açalı üstelik benim sinirli halimi kullanıp sağa sola kafayı yedi bu diyor git ilaç kullan diyor bebeğimle tehdit ediyor aslında çok sabırlı biriyim bu kadın meselesinden sonra sinirlerime engel olamıyorum
Avukattan uzaklaştırma istedim fakat bir cevap çıkmadı bekliyorum eşim kavga çıkarıyor eve almadım zaten gitmiyorBoşanma davası açtığınız eşinizi eve almayarak başlayabilirsiniz mesela. Boşanma davası açmak eşlere ayrı yaşama hakkı tanır. Neden hala o adamla aynı evde kalıyorsunuz ki? Sizin aynı evde yaşamaya devam etmeniz bile mahkemede aleyhinize kullanılır.
Seve seve çıkacak.Avukattan uzaklaştırma istedim fakat bir cevap çıkmadı bekliyorum eşim kavga çıkarıyor eve almadım zaten gitmiyor
Canım ayrılmanı öneririm.Kendine bu değersizliği bir kere reva görürsen devamı gelir emin ol.Sana alsaymış çikolata seni arasaymış saatlerce.Sen evle, çocuklarla ilgilenirken o nerdeymiş.Madem böyle bir yol tercih etti yol vermen lazım.Emin ol yıllar geçsede güvenmeyeceksin, unutmayacaksın.Annemden biliyorum.15 yıl geçti üstünden hala ilk günku gibi sinirli kırgın güvenmiyor.Annem mecburdu arkasında kimse yoktu, biz vrdık bizi bırakamazdı.Eğer sığınabileceksen, ayaklarının üstünde durabileceksen uzaklaş ordan.Ayrıl.Eşimin 2 aydır bı kadınla yazıştığını konuştuğunu gördüm. İnkar etmedi yalan arkadaşım yazıştı vs demedi. Sen işle çocukla ilgiliydin genelde konuşma ihtiyacı hissettim sadece sohbet ettik desede her konuşma 40 dakika en az kadın buna canım diyor eşim ona çikolataları beğendin mi tatlım yazmış. Yoğun iş temposu var eşimin evde hiçbir iş beklemem yemek yediği tabağı bile ben toplarım. Hiçbir görevi yok evde özellikle sen şunu yap dediğim çok şey olmaz, çocuğun dersini ben yaptırırım evdeki sorumluluklar zaten belli şeyler zaman alıyor öyle ilgisiz bir kadın da değilim.
Avukattan uzaklaştırma istedim fakat bir cevap çıkmadı bekliyorum eşim kavga
Aynen katılıyorum ben de çocuğum var diye gelgitler yaşadım üç sene ama sadece sorunlarımın artıp ruh halimin bozulması oldu sonuç bu adamlar bizi gözden çıkarmış zaten o yüzden yediğimizi içtiğimizi haram etmeye devam edecekler şans tanımak diye bişey olmaz bu bizim değerimizi daha da düşürüyor. mahkemeye verdim rahatladımCanım ayrılmanı öneririm.Kendine bu değersizliği bir kere reva görürsen devamı gelir emin ol.Sana alsaymış çikolata seni arasaymış saatlerce.Sen evle, çocuklarla ilgilenirken o nerdeymiş.Madem böyle bir yol tercih etti yol vermen lazım.Emin ol yıllar geçsede güvenmeyeceksin, unutmayacaksın.Annemden biliyorum.15 yıl geçti üstünden hala ilk günku gibi sinirli kırgın güvenmiyor.Annem mecburdu arkasında kimse yoktu, biz vrdık bizi bırakamazdı.Eğer sığınabileceksen, ayaklarının üstünde durabileceksen uzaklaş ordan.Ayrıl.
Basit gelince kapıyı açmayacaksınız, o bağırıp kavga çıkarınca çağıracaksınız polisi ve şikayetçi olacaksınız ve uzaklaştırma isteyeceksiniz. Bir iki güne uzaklaştırma çıkar. Kaldı ki uzaklaştırma talepleri ivedi iştir oluömu ya da olumsuz bir cevap mutlaka en fazla iki üç gün içinde çıkar.Avukattan uzaklaştırma istedim fakat bir cevap çıkmadı bekliyorum eşim kavga çıkarıyor eve almadım zaten gitmiyor
Basit gelince kapıyı açmayacaksınız, o bağırıp kavga çıkarınca çağıracaksınız polisi ve şikayetçi olacaksınız ve uzaklaştırma isteyeceksiniz. Bir iki güne uzaklaştırma çıkar. Kaldı ki uzaklaştırma talepleri ivedi iştir oluömu ya da olumsuz bir cevap mutlaka en fazla iki üç
Eşiniz sizi aldatmış, bunu her ne kadar inkar etse de bunun başka bir adı yok. Fakat benim dikkatimi çeken şu ki eşimin tabağını bile ben kaldırırım ev de hiçbir görevi yok demişsiniz bu biraz sizin suçunuz. Çocuk siz de ev siz de sanırım bir de çalışıyorsunuz ne zaman kocanıza zaman ayıracaksınız kocanızı geçtim kendinize ne zaman bakacaksınız? Bu kadar tevazu fazla değil mi? Kusura bakmayın ama eşinizin bir de pişkin pişkin ben aldatmadım demesi sizi salak yerine koyduğu anlamına geliyor. Karşınıza alın ciddi bir şekilde konuşun. Epey laubali görünüyor çünkü buradan. Canı sıkılıyorsa da çamaşır assın eşşeği yok herhalde onun! (Ben bile bu kadar sinirlendiysem Allah size kolaylık versin ne diyeyim...)Eşimin 2 aydır bı kadınla yazıştığını konuştuğunu gördüm. İnkar etmedi yalan arkadaşım yazıştı vs demedi. Sen işle çocukla ilgiliydin genelde konuşma ihtiyacı hissettim sadece sohbet ettik desede her konuşma 40 dakika en az kadın buna canım diyor eşim ona çikolataları beğendin mi tatlım yazmış. Yoğun iş temposu var eşimin evde hiçbir iş beklemem yemek yediği tabağı bile ben toplarım. Hiçbir görevi yok evde özellikle sen şunu yap dediğim çok şey olmaz, çocuğun dersini ben yaptırırım evdeki sorumluluklar zaten belli şeyler zaman alıyor öyle ilgisiz bir kadın da değilim.
Ne güzel yazmışsınız.. Evet bu karakterdeki adamlar saçımızın telini asla ama asla hak etmiyorlar.Duygusal olarak aldatma benim yanımda ama aklı o kadında off hiç bir tolerasyonu haketmiyorlar mümkünse yol vermek yoksa ona verdiğin hizmeti değeri
katılıyorum ben daha kalleşçesini yaşadım çocuğum olduğu için boşanma konusunda çok gelgitler yaşadım ama bu evlilik değil benim çocuğum bu evlilikte daha çok harap oldu şimdi boşanıyorum bunlar saçımızın telini bile haketmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?