İhanet değilmiş yaptığı...!

Gerçekten iş beklemiyordum düzenli biriyim zaten ihtiyacım yok bari sadık olsun.
Erkeğin aldatmasın da neden kendinizde suç arıyorsunuz ? her çocuğu olan meskul olan aldatsin o zaman.
eşiniz karaktersiz .yaptığına kılıf uyduruyor... Lutfen saygınız olsun kendinize ....

Sizin gunleriniz hep stabil miydi
Bunca ev işi çocuk düzen derken bu yükü omuzlarınıza yüklemiş kendisi paşa hayatı sürerken sizin çikolataya ihtiyacınız yok muydu
O kadar yoğun çalışırken eve gelmeden önce o kadına vakit ayıracağına size evine çocuklarına vakit ayırsaymış ya

Madem aldatma değil siz de konuşuverin, bir adamın tatlım mesajıyla çikolatasını eve kabul ediverin
Nasılsa aldatma değil

Boşanmayı düşünmüyor gibisiniz
O zaman bu adama iş verin
Yok öyle can sıkıntısından başka kadınlarla sohbet etmek
Bir de iş yaptırmazdım diyorsunuz, yaptırın demek ki vakti bol

Öncelikle sakin ol bence. Evlerimizin sorumluluklarını da aldığımız zaman hem kendimiz çok yoruluruz hemde onlari çok sorumsuz hale getiririz. Temizlikse yapsin elleme masa toplasın evinin ev olduğunu bilsin eşinizin yaptığı telesex dediğimiz olay kadında güdü tatmininden çok duygu tatmini gidermiş çünkü siz belki de kendinizi hayatın akışına çok kaptirmissiniz size de yazık kendinizin değerini bilin elbette esiniz sonuna kadar haksız ama onun alması gereken sorumlulukları ona verin lütfen mesela bugün çocuk servisle değil senle gelsin diyin alsin okuldan bugun yemek yapmadım yapmayı düşünmüyorum deyin sizi yemeğe çıkarsın vs.. vs.. Bu örnekler çoğalır hediyeler isteyin özel günleri önemseyin o onemsemezse mutlaka bir pasta siz alın kesin duygu tatmini BENCE güdü tatmininden çok daha tehlikelidir

Ben konu ne olursa olsun empati yapılmasından yanayım. Sizin yerinize kendini koysun.
Zor bir durum.

Eşinizi , elime geçse bir kaşık suda boğarım. Çok sinirlendim . Sizin kötü geçen günlerinizde ne yapmış? Çok üzüldüm sizin adınıza. Evli adamla yazışacak kadar ahlaksız bir kadına gösterdiği ilginin birazını size gösterse sizde de yorgunluk üzüntü kalmazdı. Oh ne güzel, evde konforu sağlansın, çocuğuna bakılsın, o dışarda gönül eğlendirsin bir de üstüne senin yüzünden demeye getirsin. Aslında yapılacak çok şey var da durumunuzu bilmiyorum, bir şey diyemiyorum ama bu çok adice ve düpedüz aldatmak.

Boşanırdım napıcam? Gitsin o kadınla evlensin iyi geliyorsa.

Gönül kayması ne ya
Sende ona bir yol göster oda kaysın gitsin uzaklara
Öyle kayma olmaz böyle kayma olur de

Gerçekten iş beklemiyordum düzenli biriyim zaten ihtiyacım yok bari sadık olsun.
Yav sister ne alaka yani?
İsterse evi b.k götürsün, bahane mi şimdi bu?
Eş olmak demek, evi temizleyip yemek yapmak mı sadece? Ha ev işine yardım etse, yormuş olacaktınız beyfendiyi, o zaman kaçış yolu araması mubah mı olacaktı?
Aldatılmak kadının suçu değildir, içimizden on kere tekrarlıyoruz hadi bakalım. İş beklesen ne olacak, beklemesen ne olacak. Adam aldatmayı kafaya koymuş.

Hem çocuk(lar?) hem iş hem ev sorumluluğunu neden her şeyi üstünüze alıyorsunuz. Bakın siz kendinizi paralarken beyefendi kendine evdeki dinlenme haricinde ne/nasıl vakitler ayırmış. Benim için hayatın müşterek olmaması bile büyük sorunken üzerine bir de böyle bir durum hiç kabul edilesi değil. Yerinizde olsam bu konuyu unutmaya değil adamı unutmaya efor sarf ederdim.

Rezil adam ne demek toparlayacağız , bas baya aldatmak bu, Allah bildiği gibi yapsın bu erkekleri özrü kabahatinden büyük

İçim yanıyor içim.

hala mı aldatıldığınıza inanmıyorsunuz ?
bir değil iki değil .
hala bu yönde bir adım atmadınız değil mi? ne kanıt toplama ne avukata danışma ne aileye durumu anlatma .ne destek alma... hiçbir adım atmadınız . geldiniz burda içinizi dökeceksiniz , yine aynı şekilde devam edeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…