Siz verin zamanı verin 6 ayı doldurup dava açma hakkınız elinizden gidince aklınız başınıza gelir. Evde çalış, çocuğu yüklen adamda hergün dakikalarca elin kadını ile sohbet etsin , çiçek , hediye göndersin. Hayır herşeyi geçtim bir adamın kadınım diye hitap ettiği biri ile sadece dertleştiğini, yüz yüze görüşmediğini düşünecek kafaya nasıl varıyorsunuz bir anlamadım. Sizin gibi kadınlar akıllanmazda boşanmazda daha bir ay önce çiçek gönderdiğini yakalamışsınız, şimdi çikolata yakalamışsın, yakında da yatakta basarsın artık. Allah aşkına ilgi tek taraflı mı olur? Adam size evladına ayırması gerekli olan zamanı elin kadını için harcamış, ne sizle ne evle ne evladı ile ilgilenmemiş birde zeytinyağı gibi üste çıkıp suçu size atmış. Aklınızı başınıza alın herşeyi geçtim evli olan adam evli br kadınla ilişki yaşayacak ahlaka sahipse kadının eşide bu işin içindeyse bir sonraki adım eş değiştirmedir ya da başka sapkınlıklardır. Ben öyle ahlaktaki adamla öz kızını bile baş başa bırakmam zira kocanızın zihniyeti ve çevresi tam bir leş.