İhanet değilmiş yaptığı...!

Yani şu an eşinin çikolata gönderdiği kadınla Kasım ayında çiçek gönderdiği için sorun yaşadığınız kişiler farklı mı?
Evet farklı kişiler çiçek gönderilen kadın kocasıyla geldi yüzleşti benimle çiçekler bana geldi yanlış anlama var ortada dedi kadın.

Eşimin 2 aydır bı kadınla yazıştığını konuştuğunu gördüm. İnkar etmedi yalan arkadaşım yazıştı vs demedi. Sen işle çocukla ilgiliydin genelde konuşma ihtiyacı hissettim sadece sohbet ettik desede her konuşma 40 dakika en az kadın buna canım diyor eşim ona çikolataları beğendin mi tatlım yazmış. Yoğun iş temposu var eşimin evde hiçbir iş beklemem yemek yediği tabağı bile ben toplarım. Hiçbir görevi yok evde özellikle sen şunu yap dediğim çok şey olmaz, çocuğun dersini ben yaptırırım evdeki sorumluluklar zaten belli şeyler zaman alıyor öyle ilgisiz bir kadın da değilim.
Başka kadınla saatlerce sohbet etmesini o sohbetin ona iyi gelmesini hazmedemiyorum.. eve gelmeden önce hep dakikalarca onunla konuşmuş günlerce.. Başka kadının sohbeti ona iyi gelmesi çok canımı yakıyor. Çok
'Seni Aldatmadım' görüşmedim buluşmadım diyor sonuçta konuşması sohbet etmesi de sadakati etkiler bunu anlamıyor.. Çikolata yollamış çok kötü bir gün geçirdi diye yolladım diyor. Off of çok değersiz hissediyorum kendimi. Böyle bişey yaşasaydınız ne yapardınız? Böyle bişey tahmin etmezdim hiç. Şimdi ilgili pişman özürler.. ama içimde kırılan güvenim le nasıl yaparım bilmiyorum şans ver affetme hemen ama zaman ver kazanacağım güvenini,, bunu atlatacağız diyor. Affetmedim ama zaman verdim böyle bişey atlatılır mı. Kaybedilen güven geri kazanılır mı? Bitap durumdayım şu anda.. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın ellerim titriyor hala çünkü.

Oldu o zaman siz her meşgul olduğunuzda beyefendi her “ilgisiz” hissettiğinde başka kadınlarla konuşsun suçu da size kalsın. İyi valla. Hayat erkeklere güzel he. Biz ot gibi yaşayalım ev çocuk iş.

Ona göre ihanet değil öyle mi?buna kargalar güler.. insanlar çok yüzsüz her bir saçmalıklarini karşısındaki suçlayarak örtmeye çabalıyorlar.evdeki eşinin canı sıkkın diye hiç çikolata almış miii? Ahhhh ahhh...ne diyeyim bir kere yapan yine yapar ama siz bilirsiniz.

Evet farklı kişiler çiçek gönderilen kadın kocasıyla geldi yüzleşti benimle çiçekler bana geldi yanlış anlama var ortada dedi kadın.
Peki şimdi eşiniz bu olay bu kadar tazeyken hemen hemen aynı tarihlere denk gelen dönemde .. o kadınla değil başka bir kadınla görüştüğünü buna da çikolata gönderdiğini durup dururken neden itiraf etti? Bence o söylemese de siz ispatladınız bunun üzerine itiraf etti.

Eşimin 2 aydır bı kadınla yazıştığını konuştuğunu gördüm. İnkar etmedi yalan arkadaşım yazıştı vs demedi. Sen işle çocukla ilgiliydin genelde konuşma ihtiyacı hissettim sadece sohbet ettik desede her konuşma 40 dakika en az kadın buna canım diyor eşim ona çikolataları beğendin mi tatlım yazmış. Yoğun iş temposu var eşimin evde hiçbir iş beklemem yemek yediği tabağı bile ben toplarım. Hiçbir görevi yok evde özellikle sen şunu yap dediğim çok şey olmaz, çocuğun dersini ben yaptırırım evdeki sorumluluklar zaten belli şeyler zaman alıyor öyle ilgisiz bir kadın da değilim.
Başka kadınla saatlerce sohbet etmesini o sohbetin ona iyi gelmesini hazmedemiyorum.. eve gelmeden önce hep dakikalarca onunla konuşmuş günlerce.. Başka kadının sohbeti ona iyi gelmesi çok canımı yakıyor. Çok
'Seni Aldatmadım' görüşmedim buluşmadım diyor sonuçta konuşması sohbet etmesi de sadakati etkiler bunu anlamıyor.. Çikolata yollamış çok kötü bir gün geçirdi diye yolladım diyor. Off of çok değersiz hissediyorum kendimi. Böyle bişey yaşasaydınız ne yapardınız? Böyle bişey tahmin etmezdim hiç. Şimdi ilgili pişman özürler.. ama içimde kırılan güvenim le nasıl yaparım bilmiyorum şans ver affetme hemen ama zaman ver kazanacağım güvenini,, bunu atlatacağız diyor. Affetmedim ama zaman verdim böyle bişey atlatılır mı. Kaybedilen güven geri kazanılır mı? Bitap durumdayım şu anda.. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın ellerim titriyor hala çünkü.

sebep ne olursa olsun bu bir aldatmadır ve bana göre öylesine biriyle sırf cinsel tatmin için seks yapmasından daha beter bir aldatmadır..
senin ihtiyacın olan sevgi ve ilgiyi başka bir kadına gösterecek vakti bulacak kadar yoğun değilmiş demek ki..

seviyor ve devam etmek istiyorsan olabilir bu senin kararın.. o zaman sorumluluklarını at üzerinden, belli ki adamın vakti var.. evi işlerini, çocuğun ödevlerini ver bakalım.. seninle ne kadar ilgilenmesini istiyorsan bunu belirt ve ilgilenmesini sağla.. bakalım gerçekten seni kaybetmekten korkuyor mu?
yalnız hazmedebileceksen ve devam edeceksen de sürekli başa kakma, konusunu açma.. maalesef bu düzeltmekten daha beter hale sokuyor..

Evet yaptığı tam anlamıyla ihanet. İlerde başıma gelince nasıl davranırım bilmiyorum ama şuan düşüncem, eğer tek gecelik bir ilişki olsaydı, cinsel yönden bir şey olsaydı ,çocuk da olduğu için belki zamana bırakır ve affedebilirdim ilerleyen zamanda ama sizin olayınızda , kadınla bir şey paylaşmış, günlerce, dakikalarca telefonda konuşmuş, üzgün diye çikolata yollamış ve daha bilmediğiniz neler kimbilir. Duygusal bir şey var burda, bunu affedemezdim, boşanırdım.

Bu adamın size ne sevgisi ne saygısı var zerre kadar umurunda değilsin adamın..resmen dalga geçiyor seninle adam beni boşa diye yalvarıyor sana sen inatla zaman verdim düşüncem diye kendini kandır dur...bu ne sonuncu nede ilk olacak 40 yil evli kalsanda 80 kere aldatacak bu adam seni...cokmu zor ya adama tekmeyi basmak al nafakani paşa paşa yaşa bu pisliklede muhatap olmak zorunda kalmazsın..

Burdaki tepkilerden dolayi hikaye uyduruyorsunuz gibime geldi. Çicek olayindada eşinin mailinden delil vardi. Adam neyi üstlenecektide? Niye gidip başka bir adamin mail ile çicek yollasin eşine? Yada niye eşin gidip adama çicek yollasin? Hiç görüldümü erkek, erkeğe çicek yolladiğini?

Zaten bu yollama şeyleri tehlikeli evli birisi olarak. Niye her ay farkli kadinlara yollasiin? Bence ayni kadin fakat tepkiler gelince biraz hikayeyi değiştirdin.

Boşanacağinida pek sanmiyorum "Nasil bir hayatim olur" sanki boşanan kadinlari yiyorlar. Adam evde sadece ayri yatakta. Süründürmek asil dert. O diğer kadina birakmak istemezsin bu adami. Yoksa çicek olayinda bile tekmeyi basardin. Adam saatlerce başka kadinla konuşuyor ve halen normalmi diye soruyorsun. Adamin güya tabaği kaldirmaya zamani yok, ama bak, başka kadinlar ile konuşmaya zaman çok!

Kamu spotu: Hiçbirzaman başkalarina, kendinden daha çok değer verme.

böyle asalaklara verilecek en guzel cevap onları kendi silahları ile vurmaktır. O hazmediyorsa bende ederim o affedebilirse ben de ederim nasılsa ortada yanlış olan bişey yok.

O zaman kadın da kocası da yüzleşti benimle adam çiçekleri ben eşime yolladım yanlış anlama oldu demişti. Karı koca neden böyle birşeyi üstlensin ki.
Ama eski konunuzu okudum şimdi, orada, çiçek gönderimini eşinizle kullandığınız ortak mailden görmüşsünüz ve gönderen kısmında eşinizin adı soyadı yazıyormuş. Arkadaşı karısına çiçeği eşinizin adıyla yollamış , ben bu konuda inanmadım size, bence de yazıldığı gibi, o çiçek gönderilen de, çikolata gönderilen de, saatlerce telefonla konuştuğu da aynı kadın ve sadece telefonda kaldığını düşünmüyorum bu görüşmelerin. Boşanmalısınız, çok bariz şekilde aldatılıyorsunuz.

Mesela ben bugün marketten çıktım kızımın kreşten arkadaşının babası hiç anne gibi değilsiniz masum çocuksu bir haliniz var duru bir güzelliğiniz demişti aşırı rahatsız olup tepki vermiştim. Eşime ihanet etmişim gibi içim içimi yemiştim. Karekterim böyle.

Hii bu tam komedi!
Kim böyle bişey der? Anneler çirkinmi oluyormuş? :KK70:

Konunda tuhaf terslikler var. Ya bizi trolluyorsun, fake durumu var. Ya yalan absürd bir örnek ile "baaak ne kaa masumum, iyiyiim" demeye getiriyorsun.

Ancak %100 eminimki bu diyalog gerçekleşmedi. Cool story bro cinsinden

Gerçekten iş beklemiyordum düzenli biriyim zaten ihtiyacım yok bari sadık olsun.
sorsanıza ona iyi madem bende gideyim başka bir erkekle yazışayım oda bana tatlı göndersin canım vs konuşsun
ben aşacağım bunları diyin

tepkin ne olur
hemen başlar yapamazsın öldürürürm vs demeye

Siz verin zamanı verin 6 ayı doldurup dava açma hakkınız elinizden gidince aklınız başınıza gelir. Evde çalış, çocuğu yüklen adamda hergün dakikalarca elin kadını ile sohbet etsin , çiçek , hediye göndersin. Hayır herşeyi geçtim bir adamın kadınım diye hitap ettiği biri ile sadece dertleştiğini, yüz yüze görüşmediğini düşünecek kafaya nasıl varıyorsunuz bir anlamadım. Sizin gibi kadınlar akıllanmazda boşanmazda daha bir ay önce çiçek gönderdiğini yakalamışsınız, şimdi çikolata yakalamışsın, yakında da yatakta basarsın artık. Allah aşkına ilgi tek taraflı mı olur? Adam size evladına ayırması gerekli olan zamanı elin kadını için harcamış, ne sizle ne evle ne evladı ile ilgilenmemiş birde zeytinyağı gibi üste çıkıp suçu size atmış. Aklınızı başınıza alın herşeyi geçtim evli olan adam evli br kadınla ilişki yaşayacak ahlaka sahipse kadının eşide bu işin içindeyse bir sonraki adım eş değiştirmedir ya da başka sapkınlıklardır. Ben öyle ahlaktaki adamla öz kızını bile baş başa bırakmam zira kocanızın zihniyeti ve çevresi tam bir leş.
Karı koca eşimin arkasını toplamak için mi yalan söyledi bilemem ama kadın ona gelen çiçeğe kadar gösterip çiçek kocamdan bana geldi dedi eşinin yanında. Kimsenin günahını almamak için yazmak istedim işin içinde olanlara zaten hakkımı helal etmiyorum..

Hii bu tam komedi!
Kim böyle bişey der? Anneler çirkinmi oluyormuş? :KK70:

Konunda tuhaf terslikler var. Ya bizi trolluyorsun, fake durumu var. Ya yalan absürd bir örnek ile "baaak ne kaa masumum, iyiyiim" demeye getiriyorsun.

Ancak %100 eminimki bu diyalog gerçekleşmedi. Cool story bro cinsinden
İnanmamak tabikide elinizde olan bişey teşekkür ederim yorum için.

Karı koca eşimin arkasını toplamak için mi yalan söyledi bilemem ama kadın ona gelen çiçeğe kadar gösterip çiçek kocamdan bana geldi dedi eşinin yanında. Kimsenin günahını almamak için yazmak istedim işin içinde olanlara zaten hakkımı helal etmiyorum..
Tanıyor musunuz o kişileri? Karı koca olduklarından emin misiniz? Belki de eşinizle kadın oyun oynadılar size.

Tanıyor musunuz o kişileri? Karı koca olduklarından emin misiniz? Belki de eşinizle kadın oyun oynadılar size.
Diğer üyeye yazdığım gibi tanımıyorum ama sosyal medya hesaplarında falan çocuklarıyla tek resimleri paylaşmları var.

Diğer üyeye yazdığım gibi tanımıyorum ama sosyal medya hesaplarında falan çocuklarıyla tek resimleri paylaşmları var.
Yani çok ilginç. Çiçek sepetini sık kullanırım, şimdiye kadar hiç göndermediğim bir çiçeği göndermişim gibi mail gelmedi. O konuda da bir dalavere çevirmiş gibi eşiniz. Ama inanmayın söylediklerine, sizi kandırmasına müsaade etmeyin, aldatıyor ve affederseniz bunu hep yapacak.

Benim aldatmanın a'sina toleransım yok. Babamın annemşi aldattığı, annemin de sürekli affettiği bir evde büyüdüm. Böyle bir olayda ben boşanırım. Kendimi biliyorum, bakın sizin konunuzu okuduğumda bile yüreğim içimden çıkacak kadar sıkışıyor. Öyle bir tahammülüm yok. Çapsız herif, elin kadını üzgün diye çikolata yollarken evde karısına bir dal çiçek göndermiş mi acaba? Bu aldatmadır kesinlikle.

Benim aldatmanın a'sina toleransım yok. Babamın annemşi aldattığı, annemin de sürekli affettiği bir evde büyüdüm. Böyle bir olayda ben boşanırım. Kendimi biliyorum, bakın sizin konunuzu okuduğumda bile yüreğim içimden çıkacak kadar sıkışıyor. Öyle bir tahammülüm yok. Çapsız herif, elin kadını üzgün diye çikolata yollarken evde karısına bir dal çiçek göndermiş mi acaba? Bu aldatmadır kesinlikle.
Bekarken öyle derdim asla affetmem şans vermem derdim. şimdi neden böyleyim. Boşanmak istiyorum gerçekten çok istiyorum beni tutan ne bilmiyorum manipüle edilmiş gibi içinde kopyalar farklı dışım farklı neden böyleyim bilmiyorum?😫

Back
X