Ihanet

Cok zor bi durum ama su raddeden geri eski hayatina donus guven sadakat sarsilmadan donus olabilir mi olamaz biraz kendini dinle vicdanini dinle kendi icinde muasebeni yap

Eski hayatımıza dönemeyiz ben bunu affedemem kendimi biliyorum ama lanet olsun diyorum çok güzel bir evliliğimiz vardı bana göre. Onun için defalarca tüp bebek tedavisi gördüm. Yıllarda görevleri bitsin diye dönmesini bekledim. Hep hasretle özlemle geçti yıllarım. Ben bekledim mutlu günleri o ihanet etti ve cirkinlestirerek terketti beni. Insan pişman olur biraz. Affet beni der. Hiç-bir şey yapmadı.

Aynı durumu bizzat yaşamış biri olarak ben bu filmi daha önce görmüştüm dedim okurken. Suç bastırmaya çalışıyor, yemeyin. Hepsi aynı gerçekten 7’den 70’e evli, bekar... Cinslerine tükürdüklerim. Hem aldat kadının dünyasını başına yık, sonra da vay efendim saygım sevgim yok nefret ediyorum. Yok ya, YOK YA!
Büyük ihtimalle yaşça benden büyüksünüz. Size akıl vermek haddim değil ama lütfen kendinizi ezdirip bu kolpalığa gelmeyin. Hayatta herkes için daha iyi bir seçenek var. Aynı durumdan çıktım. Şuan o kadar memnunum ki o insan artığı ile evlenmediğim için. Sizin için de geç değil. Boşan, ayrıl demek kolay ama 6 ay, hadi kara sevda olsun 1 sene acısını çekip unutacağınız bir illüzyon için kendinizi ezdirmeyin.
Unutmayalım ki hanımlar bizler çok değerliyiz. Biz özeliz, onlar değil. Biz seçeniz, onlar seçenek.

İhanet asla affedilmez. O yüzden haksız görmedim. size ihanet eden birisini olurda affederseniz kendinize yazık etmiş olursunuz. İllaki ilahi adalet sopası yiyecek

Yok ezdirme durumum yok. Süreci kabullendim ve onu her yerden engelleyip sildim

Konunu okuyunca klasik aldatan adamin yakalaninca yaptigi seyler diye dusundum. Dusundum cunku yasadim. Eger aldatilma tam kanitlanmadiysa sonuna kadar inkar eder erkekler. Hayta karsisindakini ruh hastasi kiskanclik hastasi olarak suclarlar. Eger aldatilma kanitlandi ise bubkez sucu karsisindakine atarlar. Oylece birakip cekip giderler.
Kendini neden sucluyorsun ki? Aldatma karakter bozuklugudur. Bunun seninle ilgidi yok. Adamnsende birseyleri eksik gordugu icin aldatmadi. Muhtemelen evliliginin basindan beri aldatiliyordun ancak hic yakalanmadi esin. Sen simdi ogrendigin icin tek kisiyle ihanete ugradigini saniyorsun. Kendini suclayacak bir sry yok. Defolup gitsin. Esyalati sana birakmasina anlam yukleme. Istemiyorsan atarsin kendine yeni bir duzen kur yeni esyalar al. Yeni distlar edin. Su an saglikli dusunemiyorsun ama oh be diyecegin gunler yakin kendibe gelince.
Kafandaki sorulara cevap arama, su yasadiklarin senin sucun degil. Esinin karaktersizligi.

İhanet asla affedilmez. O yüzden haksız görmedim. size ihanet eden birisini olurda affederseniz kendinize yazık etmiş olursunuz. İllaki ilahi adalet sopası yiyecek

Diliyorum ki ilahi adalet ben kendi soyadimi aldığım gün baslar. Çünkü korkuyorum boşanma sürecinde bi aksilik çıkacak diye.

Evet aynen dediginiz gibi oldu. Son 5 aydır çok soğuk davrandı bana. Ben sorun ne dediğim her an beni anlayissiz olmakla suçladı. Evet bu sorun onun sorunu. Benimle ilgisi yok. Insallah bunu kendime zamanla kabul ettirebilirim

üzüldüm sizin adınıza
isteyin tayininizi gidin ailenizin yanına tek kelime bile konuşup kendinizi yormayin.
Boşanmak daha iyi sizin için evli devam edip sürekli aldatılan bi kadın olabilirdiniz.
allah yardımcınız olsun.

Evet aynen dediginiz gibi oldu. Son 5 aydır çok soğuk davrandı bana. Ben sorun ne dediğim her an beni anlayissiz olmakla suçladı. Evet bu sorun onun sorunu. Benimle ilgisi yok. Insallah bunu kendime zamanla kabul ettirebilirim
Basi egik olmasi gereken sen degilsin. Kendine bir ozguvenin gelsin once. Ye, ic gez ozgurlugunun tadini cikar. Onunlayken yapamadigin herseyi yap. Turlara katil. Yeni insanlarla tanis. Yeni dostlar edin. Kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin. Sen terk edilmedin, adam gitti. Birak gitsin. Bir kapi kapanirsa yeni kapi acilir. Kendine de acima. Bunu tek yasayan sen degilsin. Adam serefsiz. Sana baglilik sozu verdi evlenirken ama tutmadi. Evet aci cekiyorsun su an. Cunku bunca yillik bir aliskanlik var, gelecek kaygisi yasiyorsun. Bunlar normal. Evden kedi gitse insan uzuluyor. Yasadigin duygu karisikligi normal. Ama hepsi gececek. Bir doktora gidip destek al. Ona da acima. Yok parasi yoktu buna ragmen herseyi birakti diye dusunme. Vicdaninin sadakasi olarak birakmis esyalari. Akli sira vicdanini rahatlatiyor. Parasi yokmus ama zamparaligi pekala varmis. Merak etme o basinin caresine bakar. Koskoca adam. Ki tercihini yapan o. Sana tercih hakki birakmayan da o. Sakin arayip kendini kucuk dusurme. Gorusme. Bosanma davasi ac ve tum haklarini iste. Merak etme parasi vardir. Sana gelince yoktur. Parasi olmayan adam uckurunun pesine gitmez.

Şuan bir ev alma planım var. Kredi çekeceğim borca gireceğim. Maddi olarak da zorlanacağım. Onunla aynı evden kalan bir çöpü bile almak istemiyorum hepsine manevi anlamlar yüklemiş durumdayım ama mecburum maalesef. Bir de eşya almak için masraf yapamam. Her şey umarım 6 ay sonra düzelmiş olur. Rabbim inşallah artık yolumu acar. Mutlu olmak istiyorum. Kafamda binlerce sorun var. Çok zormus bu işler

Bosanmadan ev alma. Evlilik birlikteligi suresince edinildi diye hak iddia edebilir. Bir avukata sor once.

Öbür bayandan dolayı sana öyle davranıyor.biraz zaman geçince anlar.ama sizi kaybetmiş olur ona daha büyük yıkım olur.siz bitirin kafanızda gecicek sıkıntılar

ayrılık dünyanın sonu degik insan sevdiginden ayrıldıgında sevdigini unutur ama insanın sevdigi öldgnde unutamaz yani sebde 1 seneye en geç toparlarsın ayrılmalısın bencede

Erkeklerin acisi sonradan cikiyor biraz sure gectikten sonra emin ol arayacak seni sen o zamana kadar toparla kendini

sen deli misin aklini basina al defolup gitsin kendi hayatina bak..

Şuan sizi aldattığı kadın mükemmel siz anlayışsızsınız onun gözünde çünkü o kadın size rağmen onu seviyor ama siz kabul etmemişsiniz gibi kuruyor hastalıklı kafasında . Ben bunu ciddi ciddi düşünen insanlar gördüm. Eşinizin sözlerine kıymet vermeyin, o adam lafına kıymet verilecek biri olsa öncelikle size verdiği evlilik yemininde sözünde dururdu. Ayrıca size verdiği birikimi de lütuf gibi görmeyin. Çünkü evlilik içinde edinilen malların yarısının maddi değeri zaten sizin zaten, ayrıca eşinizin geliri de yüksekse baya yüksek miktarlarda maddi ve manevi tazminat ve siz çalışmıyorsanız size nafaka da vermek zorunda aldatma halinde, eğer aşırı yüksek bir mal varlığınız yoksa adam sana vermesi gereken şeyi zatem lütufmuş gibi vermiş, ayrıca kişisel eşyalarını almaya bile gelmemesi de tamamen psikolojik baskı için; bu oyunlara gelmeyin. Şöyle düşünün aynısını siz yapsanız o neler yapardı. Tamam en sağlıklısı çok etrafa yaymadan mahkemede işini bitirmek ama malesef çoğu insan ömrüne ortak ettiği insanın ihanetini kolay kaldıramıyor. Böyle tepkiler veriyor. Kendinizi üzmeyin gerekirse psikolojik destek alın. Önünüze bakın.

Umarım yanlış anlamışımdır ama siz aldattığını öğrenince esip gürlediniz ve sonra duruldunuz, belki eşinizden kendini affettirmek için bir çaba beklediniz ama eşiniz o süreçteki tavırlarınızdan sizden soğudu ve sizi terketti. Olay benim anladığım gibi ise hatanız aldatıldığınızı öğrenince tekmeyi basmamanızda. Direkt boşanma davasını açmalı, yüzünü bile görmek istemiyorum demeliydiniz. Şu an yavuz hırsız ev sahibini bastırmış. Haklı olarak esip gürlemişsiniz ve bu sebeple benden nasıl soğur diye düşünüyorsunuz. Sizden yeni soğumadı, çooook önce soğudu ki başka bir kadına gitti.

Bundan sonraki süreçte Allah yardımcınız olsun, elbette acı çekeceksinizdir, ama geçecek bir zaman sonra.

Diyelim sizi sevdi. Üzgünüm ama şu an hayatındaki kadını sizden daha çok sevmiş ve onunla olabilmek adına sizi bu şekilde kırmanın boşanmayı hızlandıracağını düşünmüş olmalı. Kabullenmesi çok zor ama kabullenin bence ilerlemeniz için. Eşyaları satın aynı evde yaşamayın taşının. Ve kabullenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…