Ihanet

Onun sizi aldatması kadar igrenc olamaz sizin yaptiklariniz.Bahane arıyor sizden uzaklaşmak için ayrıca seviyor deyip durmayın allah aşkına seven insan AL-DAT-MAZ bunu artık anlayın rica ediyorum.

Çok sevdiği için mi aldattı?

Valla canim benim yasadiklarin cok zor tabiki ama ailelere yansitman ve ortaligi yikip dokmen kadar normal bisey yok.haklisin bu konuda. Kendini toparlamaya calis ve onsuz bi hayata hazirla

Çok sevdiği için mi aldattı?

Sevmediğini kabul ettim sevse böyle bir şey yapmazdı ben sevgisi ne ara ve neden bitti onun şokundayim. Yani anlamıyorum. En son otobüs garında birbirimize sarılıp sözler vererek ağlayarak ayrılmıştık. 5 ay geçti üzerinden şimdi senden nefret ediyorum diyor Bana.

Erkeklerin acisi sonradan cikiyor biraz sure gectikten sonra emin ol arayacak seni sen o zamana kadar toparla kendini

Bu kadar saçma sapan argümanlarla suçladığı kadini ne yüzle arayacak ne bahaneyle ? O kadar saçma şeylerle suçladı ki beni. Sürekli sürat aşar gerginleşirdi ben de yüzüne bakmıyordum yorulmuştum çünkü. Şimdi bu küsmeler ve tripler için beni suçluyor ama asıl kendisiydi incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler için kavga kıyamet koparan taraf.

Haklisiniz teşekkür ederim.

Seni aldatmis birinin peşinden kosman ne kadar doğru? Birak sal ipini gitsin. Haklıyken haksiz duruma neden düşürüyorsun kendini. Aglayip sızlayıp barismak isteyeceğine, ayni seyleri sen ona soyle ve ac davani. Delilin varsada al tazminatini nafakani yoluna bak

Peşinden koşmadım sadece yüzyüze konuşup ayrılmak istedim. Şuan her yerden engelledim zaten görüşmek istemiyorum. Yeni bir düzen kurana kadar da boşanma davası açmayacağım.

Yapmayın Allah aşkına. Adam hem suçlu, hem güçlü. Sadakatsizlik yapmış, ne yapmanızı bekliyordu, anlayışla kucak açmanızı mı? Ne yüzle size tavır alabiliyor?

Olanı biteni düşünmeyin artık. Geleceğe bakın. Boşanın, eşyaları satın.

Aynen yaaa bana ihanet etmis adam bi de yaygara kopardigim icin beni sucluyor. Kendimi ne hale getirmişim şuan düşündükçe deliriyorum

Peşinden koşmadım sadece yüzyüze konuşup ayrılmak istedim. Şuan her yerden engelledim zaten görüşmek istemiyorum. Yeni bir düzen kurana kadar da boşanma davası açmayacağım.
Bak sen duzeni kurarsin sonra o cikar iste pismanim seviyorum su bu kurduğun duzene coreklenmek ister. Bence bekleme ac davani. Hele ailen yanindayse hic durma.

O vicdan kanamaz mi bir gün. Çok iyi bir adamdı bir zamanlar. Allahtan korkan, insanları seven, yardımsever. Ne ara bu hale geldi
Üste çıkmaya çalışıyor. En büyük şanslarınizdan biri onun bu yüzünü görmek ve maddi olarak ona bağlı olmamanız. Çalışıyor olmanız çok güzel. Lütfen onu atın hayatinizdan o sizi haketmiyor.

Bu kk da öyle şeyler duyuyoruz ki artık kimseye güvenim kalmadı. Gerçekten bazı şeyleri boşa yaşıyoruz. Ahiniz kalmaz. Allah'a havale edin. Yolunuza bakın.

Bahane üretmeye çalışıyor üzerine alınma...Soylediklerinin senle ilgisi yok aslında sadece kılıf uydurmak...

Başka şehirde olunca kaptırmış ama ne erkekler var her hsonu eşinin yanına koşarak giden...
Sen önüne bak, o kadınla da mutlu olmaz o

Evli adamlarla kiristiran pislik kadınlar ve evde karısı dışında baskasina giden pislik adamlar. Allah hepsini helak etsin. Arkadaşım mantıklı karar ver bu pisliği defetmeden düzen kurma eninde sonunda kapına gelecek yalvararak..baş tekmeyi..üste çıkıyor şuan güya kendi masum sen ortalığı karistirdin. Gelme bu oyuna yol ver gitsin

Canim cocugun falan yok heralde adam en buyuk yanlisligi yapmis gelmis birde seni suclayip uste cikiyo birak o kadinin pesinden gitsin su anda mantikli dusunemitosubdur hakli olarak bunu hakedecek ne yaptim diye icin icini yiyodur bu adam eline firsat gectikce hep sana bunu yapcak al karsina konus guclu olmayi dene geri donmek istesede aradan yillarda gecse hep o soru aklinda acaba yine yapacakmi diye gececek zor bi durum Allah yardimcin olsun

Adam gönlünde ve kafasında çoktan bitirmiş. Bitirmek için bir set bekliyormuş. Bunu kabul etmek çok mu zor?

Yok çocuğum. Yıllarda tedavi gördüm anne olabilmek için. Değmezmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…