• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanet

Aytenlam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
34
-37
1
29
Kizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum

Kizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum
seni aldatıyor ve sen gidip sarılıyorsun ilginç :silah:

Kocam maddi sikinti cekti.ailesi de beni boşasın diye cok ustune dustu.ben ds kocam da yiprandik.kocami cok seviyorum ama benim de dilim acılaşti bu sorunlar yuzunden.o da boşlukta şimdi
Sizi döven ve aldatan kocanızı çok sevdiğinizi onu geri kazanmak istediğinizi söylüyorsunuz ya pes diyorum. Gerçek misiniz? dalga mı geçiyorsunuz anlamadım.

kendin geçimini sağlayabiliyor musun canım bağımlı mısın yoksa

Kocam maddi sikinti cekti.ailesi de beni boşasın diye cok ustune dustu.ben ds kocam da yiprandik.kocami cok seviyorum ama benim de dilim acılaşti bu sorunlar yuzunden.o da boşlukta şimdi
Boşlukta olduğu için mi sizi aldatıyor. Savunmayın yaptığını bari. Sizde dövdüğünde sevgiyi şefkati başka yerde arasaydınız o zaman. Ayrılmıyosanız da lütfen çocuk yapmayın

Güzel bi sofra hazırlayın, yemek yapın. Romantik olun. Döverse ağlamayın, eşim beni çok seviyor boşlukta şu an ondan dövüyor diye sevinin. Eğer az döverse, az seviyor demektir. Dövdüğünde 'hayatım az dövdün sanki? biraz daha dövmen lazımdı' deyip ikna edin eşinizi.

Mesela başka kadınlara yazmış ya instagramdan, bence üzülmeyin. İhanet sayılmaz hem o... Sizi seviyor ki sizle evlenmiş, onları eğlence olarak görüyor. Aşık değil, günlük can sıkıntısına yazmıştır...

Bence siz bu akşam güzelce giyinip süslenip en sevdiği yemekleri yapın gönlünü alın.

size böyle cevap yakışır.

Eşiniz yeni birileri peşinde, üstüne sizi dövmüş siz ayrilmayacagim deyip ona sarılıyorsunuz :))
Ayrıca boşanmak ayıp ve kötü bir şey değil ailem tekrar kabul etmez ne demek bu kafayla daha çok çekersiniz bence. Bari iyice yüz verip simartmayin şu adami boşanmayacaksiniz madem tepenize de cikarmayin.

Niye ayrilmiyorsunki? Bide sariliyorsun🤦🏻‍♀️ Vicdani olsaydi o pislikleri yapmazdi zaten. Sen delileri topla bence sonrada direk avukata🥴

Back
X