• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanet

Aldatmak sadece cinsellikle mi oluyor? Dayak var ihanet var cocuk yapma çabası var bosanmak yok niye niye niye!!!??? Ayni hikaye ayni son.

Kizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum
Ya dalga geçer gibi olmasın da darbeyi kafaya kafaya mı aldınız ? Bu adam azap çekse nolur çekmese nolur

Ben size ne dalga geçerek, ne de aşağalayarak yazıyorum.
Birinciyi boşadım, babam izin vermez, köyde yaşıyorum gibi sebepler sıralamışsınız.
Belli ki ilk boşanmanızdan sonra çok eleştiri alıp baskıya maruz kalmışsınız.
Sizin önce birey olmayı öğrenmeniz gerek.
Babanızdan izin almanız gerekmiyor. Babanız bu saatten sonra size onun gördüğü değer yargılarını diretemez. Babanız kadın boşansa laf olur kafasındaysa, sizde aman susup oturayım deyip aynı kafayı yaşıyorsunuz.
Elalem babama, bana ne der, diyorsunuz.
Elalem mi senin yanında dayak yerken, aldatılırken? Bunu elalem sana bir laf ettiğinde diyemiyor musunuz? Kendinizi ne ailenize, ne elaleme, ne de eşinize karşı savunuyorsunuz.
Siz kendinizi değmeyecek şeyler için ezdiriyorsunuz ve buna kılıf arıyorsunuz.
Kukla gibi onların size sunduğu hayatı yaşıyorsunuz, kendi hayatınızı değil.
Mutlu musunuz?
Bence silkelenip kendinize gelin.

Kizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum
hem dayak yiyorsun hem aldatılıyorsun hem de gidip sarılıyorsun pess !!

Konunun gercek olmamasini diliyorum lakin, hic mi gururunuz yok? Hani zerre kadar olsa yetecek gibi. Insan kendisini dovene sarilir oper mi, onu savunacak şeyler soyler mi? Eğer gercekse konu, müstahak diyorum ne diyim...

Ben yAptigina zaten hak vermiyorum ama soyluyorum gidecek yerim yok
O zaman kör , sağır ve dilsiz olacaksın . Eğer kendine, gururuna yedirebiliyorsan .
Çalışmak zor değil İnan köyünden çıkıp bir iş bulabilirsin. Tek başına yaşayabilirsin . 1 odalı bir ev bulur orda kalırsın . En azından kimseye katlanmak zorunda kalmazsın . Ben bazı konularda mültecilere imreniyorum, km’lerce yol aşıp , ülkeler geçip hayallerinin peşinden gidiyorlar .
Siz boşanamam modundasınız. Neden babaymış , kocaymış . ... Azıcık kendinize gelin .
Bak ben sabah 9 dan beri dersteyim , aralarda ev sürpürdüm, yemek yaptım. Hiç yorulmadım . Aksine çalıştıkça kendimi mutlu hissediyorum. Siz de çalışın kendinize yeter hale gelin .

Kocam maddi sikinti cekti.ailesi de beni boşasın diye cok ustune dustu.ben ds kocam da yiprandik.kocami cok seviyorum ama benim de dilim acılaşti bu sorunlar yuzunden.o da boşlukta şimdi

Siz diyelim ki konusurken sacmaladiniz agir konustuz diyelim: Bu ne internette baska kadinlarla iletisime gecmesini kapatir, heleki sizi dövmesini hic kapatmaz. O sizden özür dilemesi gerekirken siz gidip sariliyorsunuz. Sizinkisi gercekten sevgi de degil, bosanma korkusu. Ek not: Birini 2 cocukla "kabul etmek" lütüf degil. Su cocuklara yük muamelesi yapilmasini bi biraksalar. Bir taraftan illaha cocuk olacak, ama olan cocuklar da sonra böyle "kabul edilecek" olarak görülüyor evlilikler bozulsa. Ok tamam. Adam sizinle cocuk yapmayacagini bastan söylemedi mi? Tekrar sifirdan baslamak istemiyor dur, kaldiki siddet gösteren adamdan cocuk istemek akil isi degil

Kocam maddi sikinti cekti.ailesi de beni boşasın diye cok ustune dustu.ben ds kocam da yiprandik.kocami cok seviyorum ama benim de dilim acılaşti bu sorunlar yuzunden.o da boşlukta şimdi
anlamadım ve anlamadığım için sormak istiyorum, maddi sıkıntı çektiği için mi şiddet uyguladı, aldattı ve sizde 'sırf' maddi sıkıntı çektiği için mi ona gidip sarıldınız?
bebek istiyorsunuz haklı olarak, ama bu adamı tekrar baba yapmayın. naçizane.

[/QUOTE
Henüz iki senelik evliyken döven hirpalayan başka kadınlara mesaj atan birini nasıl kabul ediyorsunuz

Bir tarafta dövmek var aldatmak ya da aldatmaya teşebbüs var diğer tarafta boşanmak istememek sarılmak var...
Akıl ya da nasihat veremem
Umarım doğru kararı verirsiniz...

Braveheart misin mübarek? Sanki Iskoçya' yi Ingilizlerden alacak az sonra...
Sanki Mohac Meydan Savasina çıkacak? Bre hey koca Sultan Sülüman misin mübarek? Gazan mübarek olsun

Hey Allahım çok güldüm
Özlemişim şu kkyı haha

Konuya gelince bu kadar kadın sinir olsun senin yerine üzülsün diye mi açtınız konuyu bilmiyorum
Kendinize o kadar merhamet gösterseniz keşke

Hakkımı helal etmiyorum diye dilini yorma helali-harami bilse zaten hakkını yemezdi ...

Şunu böyle bırakıp gideyim

Back
X