- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya dalga geçer gibi olmasın da darbeyi kafaya kafaya mı aldınız ? Bu adam azap çekse nolur çekmese nolurKizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum
hem dayak yiyorsun hem aldatılıyorsun hem de gidip sarılıyorsun pess !!Kizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum
O zaman kör , sağır ve dilsiz olacaksın . Eğer kendine, gururuna yedirebiliyorsan .Ben yAptigina zaten hak vermiyorum ama soyluyorum gidecek yerim yok
Kocam maddi sikinti cekti.ailesi de beni boşasın diye cok ustune dustu.ben ds kocam da yiprandik.kocami cok seviyorum ama benim de dilim acılaşti bu sorunlar yuzunden.o da boşlukta şimdi
anlamadım ve anlamadığım için sormak istiyorum, maddi sıkıntı çektiği için mi şiddet uyguladı, aldattı ve sizde 'sırf' maddi sıkıntı çektiği için mi ona gidip sarıldınız?Kocam maddi sikinti cekti.ailesi de beni boşasın diye cok ustune dustu.ben ds kocam da yiprandik.kocami cok seviyorum ama benim de dilim acılaşti bu sorunlar yuzunden.o da boşlukta şimdi
Ben yAptigina zaten hak vermiyorum ama soyluyorum gidecek yerim yok
Ve gebe kalmakla ilgili yardım istediği bir konu açtı.Dayak yedin, aldatıldın ve sarıldın???
Kizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum
[/QUOTE
Henüz iki senelik evliyken döven hirpalayan başka kadınlara mesaj atan birini nasıl kabul ediyorsunuz
Braveheart misin mübarek? Sanki Iskoçya' yi Ingilizlerden alacak az sonra...
Sanki Mohac Meydan Savasina çıkacak? Bre hey koca Sultan Sülüman misin mübarek? Gazan mübarek olsun
AminAnne olmak istiyorum diyorsunuz
Duam şudur
Rabbim böylesi birini babalıkla ödüllendirmesin