• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanet

Kizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum

Sakin ayrilma bacim. Koca dedigin sey kolay mi bulunuyor? Hele ki dayak atan versiyonu nereden, nasil bulunur? O dovdukce sen saril.

Kizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum
şakamısimiz siz yaaa birde böyle adami odullendir gibi sarılıp öptünmü

Bu aldatan kocalar neden bu kadar değerli oluyor anlamıyorum, toplumumuzda herşey iyiyken değer vermek yok ama iki taraftan birisi aldatınca yada sırtını dönünce birden kıymetli oluyor nedense , bu adam vicdan azabı falan çekmez böyle yaparak sadece ayrılığı geciktirirsiniz ama acı son kaçınılmaz, herşey bariz ortada..

Kocamin cocuklari beni istemedigi icin cok yipratdilar.ben de kocamin yaninda cocuga kızdım.kocam da bu yuzden benimle soguktu.sonra benimle kotu davrandigi icin.ben de cok üstüne gittim.o da beni dovdu ama bu yaptigi cok agirima gitti
Kıyamam çok ağrına gitti demi,kesin şikayette etmedin koçişini demi.
Erimdir hem döver hem severmi dedin yoksa.

Ya madem hak vermiyorsunuz da niye sizi döven adama gidip sarılıyorsunuz? Madem hak vermiyorsunuz neden sizi dövmesine bahane olarak boşlukta diyorsunuz. Madem haksız, neden siz onun gönlünü yapmaya çalışıyorsunuz????? Nedennnnnn yaaa nedennnnnn?

Neyse cidden sinirimi bozuyor şöyle konular, bir daha yazmicam. ne yaşıyorsanız bile isteye yaşıyorsunuz.
Ben kocam benden iyicd uzaklasmadan kalbini yumsatmak istiyorum.vallah bosanmak gibj şansım olsa yuzune tukurur giderdim ama benim tdk carem onunla arami duzeltmek.cinsel olarak ihanet etmemiş.kafasini karistirmak icin belki yapiyor
Hanımefendi köyde ve tutucu bir yerde yaşadığını dile getirmiş, boşanamam 1.de bile ailem sorun çıkarttı diyor. Ailem arkamda değil nasıl boşanayım diyor. Hepimiz ailesi yönünden şanslı doğmuyoruz malesef, kadına neden boşanmıyorsun diye yüklenmek yerine başka çözümler bulmaya çalışmalıyız. Ben de isterim boşansın bu adamı çekmesin ama işler öyle yürümüyor malesef. Köy yerleri tutucu olur dedikoducu olur Allah muhafaza iş iftiraya kadar bile gidebilir. Müge Anlı'da neler neler izliyoruz :KK43:

Bacım benim diyebileceğim hiçbir şey yok, ailenizle oturup konuşmaya çalışın tekrardan. Biliyorum çok zor ama en azından annenizi ikna edebilirseniz o da babanızla orta yolu bulmaya çalışır ve sizi tekrardan yanınıza alır. Malesef böyle bir adam düzelmez veya vicdan azabı da çektiremezsiniz. En iyi yol annenizle konuşup orta yolu bulmak.
Beni bİr tek siz anladiniz.anne babama soylesem.kendin evlendin.biz dedik gitme soyleyecekler.zaten onlar ayrilmama itiraz edecek.ben de kocama evlendigimizde soylemistim ihaneti affetmem diye.şimdi bildigimi soylesem artik rahat istedigini yapacak.nasil olsa bildi gitmedi dusunecek.bu yuzden ven ne yapacagimi bilmiyorum

ya ailenin azarını yiyeceksin ya kocanın, anan baban en azından git onların lafını ye el oğlununkini çekeceğine yazık değil mi sana da ailen sana ne kadar kızsa da affeder

Ben kocam benden iyicd uzaklasmadan kalbini yumsatmak istiyorum.vallah bosanmak gibj şansım olsa yuzune tukurur giderdim ama benim tdk carem onunla arami duzeltmek.cinsel olarak ihanet etmemiş.kafasini karistirmak icin belki yapiyor

Beni bİr tek siz anladiniz.anne babama soylesem.kendin evlendin.biz dedik gitme soyleyecekler.zaten onlar ayrilmama itiraz edecek.ben de kocama evlendigimizde soylemistim ihaneti affetmem diye.şimdi bildigimi soylesem artik rahat istedigini yapacak.nasil olsa bildi gitmedi dusunecek.bu yuzden ven ne yapacagimi bilmiyorum

Bacim dayak atan adama gidip sariliyorsan ihaneti de affet bence.

Valla bacım bize b... yemek düşer şu saatten sonra.

İşe girip çalışma durumunuz yok mu? üstelik yaşınızda genç

Kocanın dayağını yiyeceğine ana babanın lafını yersin hazmı daha kolay olur..

o zaman ağzınızı açıp konuşmaya başlamadan önce sonuçlarının neler olabileceğini düşünün. kötü sözler duyma, şiddet görme ihtimali varsa konuşmaktan kaçının.tartışmayın. suçlamayın. şikayet etmeyin. talep etmeyin. hatalı görülüyorsanız özür dileyin. o hataları tekrar etmeyin. hiç takdir beklemeden saçınızı süpürge edin. tatlı dilli güler yüzlü olun. ne denebilir ki başka? ya bu şekilde gık demeden, çıt çıkartmadan yaşamaya çalışın ya da kendinizi toplayın, iş güç sahibi olmaya bakın. kendi hayatınızı kurun. baba evinden koca evine hoop tekrar baba evine sonra tekrar koca evine döngüsü nedir yahu? illa birinin dümen suyuna girmeniz şart mı? anadan babadan, kardeşten, kocadan medet ummadan tırnak sahibi olup başınızı kaşısanız olmaz mı?

Back
X