Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum
Adam seni dövüyor istemiyor ve başka kadınlarla ilgileniyor. Sen boşanamasan da o seni çoktan bitirmiş.Ben 2ci kez bosanamam.zaten ailemi ben ikna etdim evlenecegim icin.simdi onlar da beni kabul etmez.ben kocami yeniden kazanmak istiyorum
Ben birini dovsem bana sarılsa yalvarsa inanılmaz için bulanır neyse susayimAdam dövüyor gidip sarılıyorsun üstünede çok üzülüyorum diyorsunuz..
Bazı kadınlarımızın ayarları cidden kaçıyor..
Yazdigi kizlar kocama cevap yazmamis.ama kocam aşık degil kimseye.kizlara istek atiyor .yaziyor .onlar cevab vermemiş.
şakamısimiz siz yaaa birde böyle adami odullendir gibi sarılıp öptünmüKizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum
Bu aldatan kocalar neden bu kadar değerli oluyor anlamıyorum, toplumumuzda herşey iyiyken değer vermek yok ama iki taraftan birisi aldatınca yada sırtını dönünce birden kıymetli oluyor nedense , bu adam vicdan azabı falan çekmez böyle yaparak sadece ayrılığı geciktirirsiniz ama acı son kaçınılmaz, herşey bariz ortada..Kizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum
Kıyamam çok ağrına gitti demi,kesin şikayette etmedin koçişini demi.Kocamin cocuklari beni istemedigi icin cok yipratdilar.ben de kocamin yaninda cocuga kızdım.kocam da bu yuzden benimle soguktu.sonra benimle kotu davrandigi icin.ben de cok üstüne gittim.o da beni dovdu ama bu yaptigi cok agirima gitti
Ben kocam benden iyicd uzaklasmadan kalbini yumsatmak istiyorum.vallah bosanmak gibj şansım olsa yuzune tukurur giderdim ama benim tdk carem onunla arami duzeltmek.cinsel olarak ihanet etmemiş.kafasini karistirmak icin belki yapiyorYa madem hak vermiyorsunuz da niye sizi döven adama gidip sarılıyorsunuz? Madem hak vermiyorsunuz neden sizi dövmesine bahane olarak boşlukta diyorsunuz. Madem haksız, neden siz onun gönlünü yapmaya çalışıyorsunuz????? Nedennnnnn yaaa nedennnnnn?
Neyse cidden sinirimi bozuyor şöyle konular, bir daha yazmicam. ne yaşıyorsanız bile isteye yaşıyorsunuz.
Beni bİr tek siz anladiniz.anne babama soylesem.kendin evlendin.biz dedik gitme soyleyecekler.zaten onlar ayrilmama itiraz edecek.ben de kocama evlendigimizde soylemistim ihaneti affetmem diye.şimdi bildigimi soylesem artik rahat istedigini yapacak.nasil olsa bildi gitmedi dusunecek.bu yuzden ven ne yapacagimi bilmiyorumHanımefendi köyde ve tutucu bir yerde yaşadığını dile getirmiş, boşanamam 1.de bile ailem sorun çıkarttı diyor. Ailem arkamda değil nasıl boşanayım diyor. Hepimiz ailesi yönünden şanslı doğmuyoruz malesef, kadına neden boşanmıyorsun diye yüklenmek yerine başka çözümler bulmaya çalışmalıyız. Ben de isterim boşansın bu adamı çekmesin ama işler öyle yürümüyor malesef. Köy yerleri tutucu olur dedikoducu olur Allah muhafaza iş iftiraya kadar bile gidebilir. Müge Anlı'da neler neler izliyoruz
Bacım benim diyebileceğim hiçbir şey yok, ailenizle oturup konuşmaya çalışın tekrardan. Biliyorum çok zor ama en azından annenizi ikna edebilirseniz o da babanızla orta yolu bulmaya çalışır ve sizi tekrardan yanınıza alır. Malesef böyle bir adam düzelmez veya vicdan azabı da çektiremezsiniz. En iyi yol annenizle konuşup orta yolu bulmak.
Ben kocam benden iyicd uzaklasmadan kalbini yumsatmak istiyorum.vallah bosanmak gibj şansım olsa yuzune tukurur giderdim ama benim tdk carem onunla arami duzeltmek.cinsel olarak ihanet etmemiş.kafasini karistirmak icin belki yapiyor
Beni bİr tek siz anladiniz.anne babama soylesem.kendin evlendin.biz dedik gitme soyleyecekler.zaten onlar ayrilmama itiraz edecek.ben de kocama evlendigimizde soylemistim ihaneti affetmem diye.şimdi bildigimi soylesem artik rahat istedigini yapacak.nasil olsa bildi gitmedi dusunecek.bu yuzden ven ne yapacagimi bilmiyorum
Valla bacım bize b... yemek düşer şu saatten sonra.Ben kocam benden iyicd uzaklasmadan kalbini yumsatmak istiyorum.vallah bosanmak gibj şansım olsa yuzune tukurur giderdim ama benim tdk carem onunla arami duzeltmek.cinsel olarak ihanet etmemiş.kafasini karistirmak icin belki yapiyor
Beni bİr tek siz anladiniz.anne babama soylesem.kendin evlendin.biz dedik gitme soyleyecekler.zaten onlar ayrilmama itiraz edecek.ben de kocama evlendigimizde soylemistim ihaneti affetmem diye.şimdi bildigimi soylesem artik rahat istedigini yapacak.nasil olsa bildi gitmedi dusunecek.bu yuzden ven ne yapacagimi bilmiyorum
ayyy ne bulunmaz nimet ettiniz herkes sen,miYazdigi kizlar kocama cevap yazmamis.ama kocam aşık degil kimseye.kizlara istek atiyor .yaziyor .onlar cevab vermemiş.
İşe girip çalışma durumunuz yok mu? üstelik yaşınızda gençBen kocam benden iyicd uzaklasmadan kalbini yumsatmak istiyorum.vallah bosanmak gibj şansım olsa yuzune tukurur giderdim ama benim tdk carem onunla arami duzeltmek.cinsel olarak ihanet etmemiş.kafasini karistirmak icin belki yapiyor
Bende sussayım diyorum da olmuyor işte.Ben birini dovsem bana sarılsa yalvarsa inanılmaz için bulanır neyse susayim
Kocanın dayağını yiyeceğine ana babanın lafını yersin hazmı daha kolay olur..Ben kocam benden iyicd uzaklasmadan kalbini yumsatmak istiyorum.vallah bosanmak gibj şansım olsa yuzune tukurur giderdim ama benim tdk carem onunla arami duzeltmek.cinsel olarak ihanet etmemiş.kafasini karistirmak icin belki yapiyor